Medi-Peel Bio-Intense Glutathione Mela Toning BB Cream SPF 50+PA++++ Тонізуючий BB крем з глутатіоном
Назва:
Medi-Peel Bio-Intense Glutathione Mela Toning BB Cream SPF 50+PA++++
Бренди:
Medi-Peel 🇰🇷Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Вітамін Е
Силікони
Олії
Вітамін С
Пантенол (Вітамін В5)
Ретиноїди (Вітамін А)
Пептиди
Ніацинамід (вітамін В3)
УФ-фільтри
Опис:
BB-крем із глутатіоном Medi-Peel Bio-Intense Glutathione Mela Toning BB Cream SPF 50+PA++++ працює у 3 напрямках: приховує недосконалості та покращує текстуру шкіри, освітлює та перешкоджає появі пігментації, а також захищає від ультрафіолету. Засіб забезпечує гладке покриття, вирівнює тон та запобігає фотостарінню. Містить комплекси пептидів та рослинних олій, глутатіон, ніацинамід, а також фізичні та хімічні сонцезахисні фільтри нового покоління.
Склад:
Water, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Zinc Oxide, Ethylhexyl Salicylate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Phenyl Trimethicone, Glycerin, Butylene Glycol, Lauryl Peg-10 Tris(Trimethylsiloxy)Silylethyl Dimethicone, Niacinamide, Trimethylsiloxysilicate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Pentylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Peg-10 Dimethicone, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Hydrogenated Lecithin, Aluminum Hydroxide, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polyglyceryl-4 Isostearate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Dimethicone, Methicone, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Stearyl Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Glutathione, Triethoxycaprylylsilane, Adenosine, Myristic Acid, Ectoin, Tocopherol, Lauroyl Lysine, Polyglyceryl-10 Stearate, Panthenol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, 1,2-Hexanediol, Retinyl Palmitate, Biotin, Tripeptide-1, Thiamine Hcl, Folic Acid, Pyridoxine, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Cyanocobalamin, Fragrance, Iron Oxides(Ci 77492), Iron Oxides(Ci 77491), Iron Oxides(Ci 77499)
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 21645-51-2
Гідроксид Алюмінію - високов'язка біла драглиста речовина, має амфотерні властивості. Погано розчинний у воді, розчинний у кислотах та лугах. Має абсорбуючі та в'яжучі властивості. Використовується в харчовому, фармацевтичному та косметичному виробництві. Вводиться у зубні пасти, антиперспіранти, гігієнічний тальк. Стабілізатор емульсій та суспензій, барвник білого кольору.
# CAS Номер: 58-85-5
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 1309-37-1
# CAS Номер: 51274-00-1
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 5466-77-3
ЭТИЛГЕКСИЛМЕТОКСИЦИННАМАТ октилметоксициннамат, 2-этилгексил-рметоксициннамат, (Octinoxate) прозора, безбарвна рідина. Слабко розчиняється у воді. Добре розчиняється в спиртах та оліях, ізопропанолі. Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його пр...
# CAS Номер: 70445-33-9
ФОЛІЄВА КИСЛОТА - птероїлглутамінова кислота, вітамін В9, жовто-жовтогарячі кристали або порошок. Розчиняється в лугах, погано – у метанолі, етанолі, воді, не розчиняється в органічних розчинниках. Чинник зростання людини. Бере участь у процесах синтезу білків та утворенні еритроцитів. Міститься у печінці, білій рибі, зелених овочах. Недолік Ст призводить до анемії, особливо вираженої у жінок під час вагітності. Спільно з вітаміном С рекомендується для підтримки росту здорового волосся.
У косметиці застосовується у засобах, що знімают...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 7487-88-9
Загальна назва сульфату магнію - сіль Епсома або (MgSO4,7H2O). Він названий на честь мінеральних вод, знайдених в Епсомі в Англії, солі Епсома здавна використовувалися як мінеральні води.
Цей маленький білий кристал, схожий на сіль, використовується для купання та купання, щоб «вивести» токсичні речовини з організму через шкіру. Це забезпечує ефективне полегшення болю, втомлених м’язів. Історично склалося так, що сульфат магнію додають одну або дві чашки в теплу воду для ванни для заспокійливих спа-процедур.
Сульфат магнію має пр...
# CAS Номер: 544-63-8
МІРИСТИНОВА КИСЛОТА - тетрадеканова кислота, воскоподібна лускоподібна речовина. Практично не розчиняється у воді, розчиняється у бензолі, хлороформі, етанолі, ефірі, ацетоні. Насичена жирна кислота міститься в багатьох природних маслах і жирах. У косметиці використовується у складі жирів, олій, восків. Входить до складу деяких синтетичних напівпродуктів для косметики.
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 299-46-5
Ретиноїди (Вітамін А)
# CAS Номер: 79-81-2
Ретинілпальмітат (Retinyl Palmitate)
Ретинілпальмітат — це складний ефір ретинолу та пальмітинової кислоти (яку переважно отримують із пальмової олії). Візуально він являє собою прозову маслянисту рідину золотисто-жовтого кольору зі слабким специфічним запахом. У високих концентраціях речовина може частково кристалізуватися. Вона добре змішується з оліями, слабо розчиняється в спирті та є абсолютно нерозчинною у воді.
Головна технологічна перевага ретинілпальмітату — його вища стабільність порівняно з чистим ві...
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 2943-75-1
# CAS Номер: 1314-13-2
# CAS Номер: 57-11-4
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 66170-10-3
АСКОРБИВ ФОСФАТ НАТРІЮ - натрієва сіль аскорбінової кислоти, одна із стабільних при стандартних умовах та нейтральному рН форм вітаміну С. Білувато-жовтий водорозчинний порошок. Антиоксидант і водночас стимулятор синтезу колагену. Добре проникає в епідерміс, де трансформується в аскорбінову кислоту та блокує УФ-індуковане перекисне окиснення ліпідів.
А.ф.н. стимулює синтез колагену, регулює продукцію колагену І типу. Відмінність у проникності, швидше за все, пов'язана зі ступенем ліпофільності. має сенс звернути увагу на засоби саме з...
# CAS Номер: 63148-62-9
ВІНІЛДИМЕТИКОН - сополімер силоксану та вінілового полімеру. Плівкоутворюючий компонент м'якої текстури із захисними та водовідштовхувальними властивостями, сумісний із багатьма косметичними інгредієнтами. Використовується в лаках для волосся, манікюрних лаках, захисних кремах та ін. Кроссполімер диметикон є тип силікону. Силікони - це синтетичні полімери, що складаються з повторюваних ланок силоксан (елементарний кремній і кисень), тому силікони також можуть називатися полісілоксанов. Часто терміни «силікон» і «кремній» помилково використов...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 25852-47-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 7785-70-8
# CAS Номер: 9010-88-2
# CAS Номер: 118-60-5
ЕТИЛГЕКСИЛСАЛІЦИЛАТ -октилсаліцилат, 2-етилгексил саліцилат, безбарвна або жовтувата рідина, погано розчиняється у воді, розчиняється у спиртах та оліях. У косметиці використовується як органічний фільтр, фотозахисна добавка в засобах для засмаги в УФВ-області. Міститься в деяких рослинах, наприклад, у березі. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як УФ-фільтр дозволено для використання у концентрації, що не перевищує 5%. Octisalate є сонцезахисним інгредієнтом із загалом хорошим профілем безпеки. Запропоноване оновлення FD...
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
# CAS Номер: 68554-70-1
# CAS Номер: 85251-63-4
ЯБЛУНЯ (Malus) - рід деревних та чагарникових рослин сімейства розоцвітих, що налічує безліч видів та сортів. Свіжі плоди і листя Я. містять пектинові речовини, білки, катехіни, органічні кислоти (яблучна, винна, лимонна, хлорогенова, саліцилова, арабінова, борна, аскорбінова), вітаміни В1, В2, В3, каротин, цукру, клітковину, фосфору, флавоноїди, амігдалін, ефірна та жирна олії.
Екстракт яблука з м'якоті, шкірки, насіння, пектин, віск використовуються в косметичних виробах як поживний, зволожуючий, вітамінізуючий, пом'якшувальний, в'яж...
# CAS Номер: 49557-75-7
Palmitoyl tripeptide-1 – це синтетичний пептид, пов’язаний із жирною кислотою, який може допомогти відновити видимі пошкодження шкіри та зміцнити підтримуючі елементи шкіри. Його класифікують як «пептид-повідомник» через його здатність «вказувати» шкірі, як виглядати краще, зокрема щодо зменшення ознак пошкодження сонцем, таких як зморшки та груба текстура. Деякі дослідження показали, що цей пептид має подібні переваги проти старіння, ніж ретинол. (Ви можете використовувати обидва інгредієнти для ще більшої користі.)
Пальмітоїл трипеп...
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
Bellis perennis — це англійська маргаритка або звичайна маргаритка, яка в гомеопатії використовується з чотирнадцятого століття для лікування травм або ран. У косметиці використовують екстракти квітів і листя завдяки наявності масел і аміачних солей.
Він використовується як засіб для кондиціонування шкіри в таких продуктах, як креми, гелі, лосьйони, косметичні засоби. Його також іноді використовують як антиоксидант для стабілізації продукту протягом терміну придатності.
Квітка маргаритки, відома як Bellis Perennis, має багату та ...
Lauryl PEG-10 Tris (trimethylsiloxy) silylethyl dimethicone - це силіконова сполука. Лаурил ПЕГ-10 трис(триметилсилокси)силілетіл диметикон. DOWSIL™ ES-5300 Formulation Aid діє як силіконовий емульгатор і диспергуюча речовина в/в і в/в. Це нерозбавлена силіконова поверхнево-активна речовина з низькою в'язкістю. Виявляє гнучкість масляної фази для емульгування силіконових і органічних масел і їх суміші. Забезпечує стійкі кремові та молочні емульсії, які мають легку сенсорику. Покращує дисперсійність пігменту та дрібних часток у силіконовій рі...









