Numbuzin No.9 NAD Bio Lifting-sil Essence Сироватка для обличчя з NAD
Назва:
Numbuzin No.9 NAD Bio Lifting-sil Essence
Бренди:
Numbuzin 🇰🇷Категорії:
Есенція для обличчяАктивні компоненти:
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Омега жирні кислоти
Гриби
AHA кислоти
Вітамін Е
Силікони
Олії
Вітамін С
Коензим Q10
Пантенол (Вітамін В5)
Поліфеноли
Пептиди
Опис:
Есенція проти старіння, наповнена над+, глутатіоном, вітаміном С і 50 пептидами, спрямована на розгладження зморшок і в’ялості, сприяючи відновленню клітин, розгладжуючи зморшки посмішки та нахмурених лобів, а також забезпечує миттєво поглинаючу еластичну текстуру для сяючого внутрішнього сяйва.
Склад:
Water, Glycerin, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Polyglycerin-3, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Propanediol, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Methylpropanediol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dimethicone Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Lecithin, Carbomer, Xanthan Gum, Pentylene Glycol, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Phytate, Cholesterol, Sodium Hyaluronate, Adenosine Triphosphate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Beta-Glucan, Tocopherol, Palmitoyl Tripeptide-5, Copper Gluconate, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Capryloyl Dipeptide-17, Thioctic Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glutathione, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Haematococcus Pluvialis Oil, Potassium Hydroxide, Resveratrol, Hesperidin Methyl Chalcone, Sorbitan Laurate, Steareth-20, Astaxanthin, Sodium Lactate, Hydroxyethylcellulose, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Heptasodium Hexacarboxymethyl Dipeptide-12, Panthenol, Polysorbate 20, Sodium Citrate, Chlorhexidine Digluconate, Dextran, Hexapeptide-2, Magnesium Chloride, Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, Acetyl Tetrapeptide-5, Dipeptide-2, Potassium Sorbate, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Citric Acid, Biotin, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Biotinoyl Tripeptide-1, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Tripeptide-8, Dipeptide-4, Hexapeptide-11, Pentapeptide-18, Tripeptide-3, Sh-Decapeptide-7, Sh-Octapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Ascorbic Acid Polypeptide, Hexapeptide-9, Oligopeptide-3, Palmitoyl Hexapeptide-12, Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Ubiquinone, Copper Tripeptide-1, Caffeoyl Tripeptide-1, Caffeoyl Sh-Octapeptide-4, Galloyl Pentapeptide-33, Kojyl Carboxy Dipeptide-23, Nicotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-7, Oligopeptide-1, Sh-Decapeptide-9, Sh-Oligopeptide-9, Sh-Pentapeptide-19, Asparagine, Glutamine, Tryptophan, Oligopeptide-2, Sh-Oligopeptide-1, Sh-Oligopeptide-2, Sh-Polypeptide-1, Sh-Polypeptide-22, Sh-Polypeptide-3, Acetyl Octapeptide-3, Acetyl Tetrapeptide-2, Acetyl Tetrapeptide-9, Carnosine, Nonapeptide-1
Поліпептид аскорбінової кислоти — це пептидний комплекс вітаміну С, також відомий під торговою назвою Vitazyme® C. У порівнянні з синтетичним вітаміном С (L-аскорбінова кислота), який нестабільний у препаратах, він має добру стабільність у водних розчинах та інших водних системах. Являє собою сипучий порошок біло-кремового кольору з легким фруктовим запахом, вміст L-аскорбінової кислоти становить 18-23 % мас.
У природі вітамін С широко поширений в рослинному і тваринному світі. Апельсини, ягоди, вишні та свіжий чай є природними джерела...
# CAS Номер: 58-85-5
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 67762-27-0
Хлоргексидин - Місцевий протимікробний засіб і дезінфікуючий засіб, що використовується для лікування грибків, бактерій та інших шкірних інфекцій. У косметиці він в основному функціонує як біоцид, засіб для догляду за ротовою порожниною та консервант. Як біоцидний засіб, він допомагає очистити шкіру та усуває неприємний запах, знищуючи ріст мікроорганізмів. Окрім запобігання росту бактерій при контакті, він також має залишкові ефекти, які пригнічують повторний ріст мікробів після застосування. Хлоргексидин диглюконат широко використовується ...
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 9004-62-0
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 867-56-1
# CAS Номер: 9003-04-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 9041-22-9
# CAS Номер: 14306-25-3
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Альтернатива потенційно шкідливим консервантам леуцідал (Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate або Leucidal) – це природний антимікробний консервант, який використовується в засобах по догляду за шкірою і косметиці. Він також може бути корисний при місцевому застосуванні в продуктах для шкіри або шкіри голови, оскільки він зволожує і кондиціонує. Це інгредієнт на основі пробіотика, створений шляхом ферментації Lactobacillus в певній живильному середовищі. Lactobacillus є одним з видів мікроорганізмів, які використовуються для виробництва ...
# CAS Номер: 303-98-0
# CAS Номер: 49557-75-7
Palmitoyl tripeptide-1 – це синтетичний пептид, пов’язаний із жирною кислотою, який може допомогти відновити видимі пошкодження шкіри та зміцнити підтримуючі елементи шкіри. Його класифікують як «пептид-повідомник» через його здатність «вказувати» шкірі, як виглядати краще, зокрема щодо зменшення ознак пошкодження сонцем, таких як зморшки та груба текстура. Деякі дослідження показали, що цей пептид має подібні переваги проти старіння, ніж ретинол. (Ви можете використовувати обидва інгредієнти для ще більшої користі.)
Пальмітоїл трипеп...
# CAS Номер: 221227-05-0
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
# CAS Номер: 501-36-0
Конюши́на лу́чна або черво́на конюши́на (Trifolium pratense) - багаторічна рослина сімейства бобових. У листі та суцвіттях конюшини виявлено глікозиди, ізофлавони, каротин, вітаміни А, С, В, К, Е, фітогормони, ефірну олію. Єдина рослина, що містить 4 ізофлавони. Екстракт квіток К.Л. використовуються як антисептичні, пом'якшувальні та болезаспокійливі добавки в косметичних засобах від сонячних опіків та пошкоджень шкіри. У засобах для догляду за в'янучою шкірою, за рахунок високого вмісту ізофлавонів, має естрогеноподібну дію, виконує роль ві...
Нонапептид-1 - це синтетичний нонапептид, отриманий з аргініну, лізину, метіоніну, фенілаланіну, проліну, триптофану та валіну. Нонапептид-1 олігопептид з високою спорідненістю до MC1-R. Це біоміметичний пептидний антагоніст, специфічний для a-MSH (альфа-меланоцитостимулюючого гормону). Як антагоніст, він конкурує з природним лігандом (a-MSH) на його специфічному рецепторі (MC1-R), запобігаючи будь-якій подальшій активації тирозинази, і таким чином блокуючи синтез меланіну. Інгібування тирозинази зменшує утворення небажаної пігментації, дозв...
Palmitoyl hexapeptide-12 — це виготовлений в лабораторії пептид, який поєднує жирну кислоту пальмітинову кислоту з кількома амінокислотами, включаючи гліцин, гістидин і лізин. Поєднання цього спеціально розробленого пептиду з пальмітиновою кислотою покращує його проникнення в шкіру, а також стабільність пептиду.
Також відомий як pal-KTTKS, на початку пептидів у догляді за шкірою він називався пальмітоіл олігопептидом. Амінокислотна послідовність цього пептиду імітує послідовність пептидів, які природно зустрічаються в шкірі, тобто шкір...
Insulin-like growth factor 1, IGF-1, rh-Oligopeptide-2. Sh-олігопептид-2 також називають інсуліноподібним фактором росту 1, і він належить до тієї ж групи інгредієнтів (факторів росту), що й його більш відомий брат, епідермальний фактор росту або Sh-олігопептид-1. Цей компонент складається з 70 амінокислот і, подібно до EGF, також стверджується, що він стимулює проліферацію клітин і загоєння ран. Існує також дослідження, яке вказує на те, що EGF та IGF1 працюють разом, сприяючи проліферації кератиноцитів (клітин шкіри).
Тема факторів ...
Доведено, що пептид ефективно підвищує пружність і еластичність шкіри. Стимулює вироблення колагену, зменшує тонкі лінії та зморшки. Освітлює колір обличчя. Бореться з ознаками старіння та підвищує здатність утримувати воду.
Гексапептид-11 зменшує появу тонких ліній і зморшок, що робить його чудовим доповненням до всіх видів засобів по догляду за шкірою та засобів проти старіння. Він має унікальний набір амінокислот, які дозволяють йому маніпулювати рівнем колагену та підвищувати еластичність шкіри. Тому його можна використовувати як д...
Триптофан - це амінокислота, яка має потенційні зволожуючі та антиоксидантні властивості для шкіри.
sH-олігопептид-1 - це синтетичний пептид, що складається з амінокислот ліцину, гліцину та гістидину
Він виробляється шляхом ферментації E.coli
sH-олігопептид-1 має ідентичну хімічну структуру епідермальному фактору росту та, як було показано, збільшує швидкість загоєння та оновлення шкіри, а також уповільнює витончення старіючої шкіри, таким чином мінімізуючи зморшки.
sh-Поліпептид-1 є одноланцюговим синтетичним пептидом людини, отриманим шляхом ферментації в E. coli. Початковий ген є синтезованою копією людського гена, який кодує базовий фактор росту фібробластів, який використовується як такий або адаптований до господаря-продуктивника. Він містить максимум 288 амінокислот, які можуть містити дисульфідні зв’язки та/або глікозилювання. Білок складається з правильної послідовності 20 стандартних амінокислот. Sh-поліпептид-1 є клітинним сигнальним білком, який також називають основним фактором росту фіброб...
Це одноланцюговий рекомбінантний людський пептид, отриманий шляхом ферментації в E. coli. Початковий ген — це синтезована копія людського гена, який кодує інсуліноподібний фактор росту, який використовується як такий або адаптований до господаря-господаря.
sh-олігопептид-2 або rh-олігопептид-2 — (Стверджується, що фактор росту інсуліну 1 (IGF-1) стимулює проліферацію клітин і загоєння ран. З віком рівень IGF знижується, і це зниження робить фібробласти шкіри менш чутливими. IGF-1 має здатність стимулювати як епітеліальні клітини, так і...
Екстракт Haematococcus pluvialis є різновидом водоростей, багатих антиоксидантною сполукою, відомою як астаксантин. Астаксантин допомагає зменшити окислювальний стрес і викликане ним пошкодження шкіри, компенсуючи таким чином небажані наслідки впливу сонця, забруднювачів тощо. Репаративні властивості екстракту Haematococcus pluvialis роблять його бажаним доповненням до засобів по догляду за шкірою, що запобігають старінню, і до будь-яких рецептур, метою яких є здорова шкіра. Його заспокійливий ефект добре поєднується з ураженою шкірою. Крім ...
# CAS Номер: 934368-60-2
Трифторацетат тетрадециламінобутироілваліміномасляної сечовини є синтетичним трипептидом, який, як кажуть, допомагає покращити вміст гіалуронової кислоти в шкірі. Це покращує його здатність підтримувати поверхневу гідратацію та допомагає помітно відновити більш пружний вигляд.
TAUT також продається під назвою Syn-Hycan (Center Chem). Це засіб для кондиціонування шкіри, який, як було показано, має біологічну активність, посилюючи вироблення гіауронану (ГК). ГК є дуже важливою молекулою для зволоження шкіри, однак рівень ГК в організмі з...
Відомо, що глуматин сприяє синтезу білка, імунній функції та має протизапальну дію. Він зустрічається в організмі природним шляхом, а джерелами є яловичина, курка, риба, яйця, молоко, молочні продукти, пшениця, капуста, буряк, квасоля, шпинат і петрушка. Як стимулятор імунітету та антиоксидант, глютамін може кондиціонувати та зцілювати шкіру при місцевому застосуванні.
Згідно з даними Медичного центру Університету Меріленда, коли організм переживає стрес (наприклад, через травми, інфекції, опіки, травми або хірургічні процедури), стеро...
# CAS Номер: 928006-50-2
Ацетилтетрапептид-9 - це синтетичний пептид, який імітує функцію матриці Lumican, регулюючи діяльність фібробластів. Інгредієнт стимулює природні механізми регенерації шкіри, завдяки чому вона не тільки виглядає молодою, але й відчуває себе молодою. Послідовність пептидів Ac-Gln-Asp-Val-His-OH.
Протеоглікани - невеликі білково-цукрові комплекси - мають центральне значення для ефективної організації колагенових волокон і, таким чином, позаклітинного матриксу. Люмікан – один із тих протеогліканів, які зв’язуються з колагеном, з’єднуючи й...
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Saccharomyces/Zinc Ferment — це екстракт продукту бродіння сахароміцетів у присутності іонів цинку.
Забезпечує антиоксидантний захист:
Іони цинку, присутні в Saccharomyces Zinc Ferment, допомагають захистити шкіру від окислювального стресу. Окислювальний стрес виникає, коли шкіра піддається впливу факторів навколишнього середовища, таких як забруднення, УФ-випромінювання та інші вільні радикали, які можуть пошкодити клітини шкіри. Фермент Saccharomyces Zinc допомагає нейтралізувати ці вільні радикали, запобігаючи пошкодженню кліт...
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Фермент заліза Saccharomyces — це інгредієнт для догляду за шкірою, який отримують шляхом бродіння дріжджами під назвою Saccharomyces cerevisiae у присутності іонів заліза. Цей інгредієнт відомий своїми численними перевагами для шкіри, що робить його популярним вибором у косметичній промисловості.
Фермент заліза Saccharomyces пропонує низку переваг для шкіри.
Властивості проти старіння: однією з основних переваг ферменту заліза Saccharomyces є його властивості проти старіння. Цей інгредієнт може допомогти зменшити появу тонких лі...
Магнієва закваска Saccharomyces – це водяниста речовина, отримана в результаті бродіння дріжджів Saccharomyces cerevisiae у присутності іонів магнію. Він широко використовується в індустрії догляду за шкірою завдяки численним перевагам. У цьому розділі надано огляд використання та переваг магнієвого ферменту Saccharomyces.
Використання та переваги:
Забезпечує зволоження та зволоження: магнієвий фермент Saccharomyces є чудовим зволожувачем, який допомагає утримувати вологу та зволоження шкіри. Він утворює захисний бар’єр на шкірі,...
# CAS Номер: 820959-17-9
Пептид із чотирьох амінокислот, який, як стверджується, зменшує набряклість мішків під очима завдяки своїм протинабряковим і антиглікаційним ефектам.
Синтетичний пептид, який заспокоює, розгладжує, зволожує та підвищує пружність при нанесенні на шкіру. Вважається, що його заспокійливі властивості зменшують набряклість під очима через накопичення рідини, наприклад від алергії (що не те саме, що мішки під очима, які виникають через жирові подушечки під шкірою, що вислизають з місця). Цей пептид також вважається, що перериває процес у шкі...
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Мідна закваска Saccharomyces — це інгредієнт для догляду за шкірою, отриманий шляхом бродіння Saccharomyces cerevisiae, або пивних дріжджів, у присутності іонів міді. Цей інгредієнт набув популярності в останні роки завдяки його численним перевагам для шкіри.
Антиоксидантні властивості: мідний фермент Saccharomyces має антиоксидантні властивості завдяки високому вмісту міді. Мідь є важливим мікроелементом, який відіграє важливу роль у системі антиоксидантного захисту організму. Іони міді нейтралізують вільні радикали, які є шкідливими ...
# CAS Номер: 24587-37-9
Дипептид-2 — це невеликий, менш складний синтетичний пептид, що складається з амінокислот триптофану та валіну.
Дослідження одного постачальника інгредієнтів показують, що цей пептид як частина суміші може зменшити вигляд опухлих очей; однак на сьогоднішній день незалежні дослідження не підтвердили це твердження.
Як правило, дипептид-2 вважається інгредієнтом для кондиціонування шкіри, менший розмір якого дозволяє йому легко проникати у найвищі шари шкіри, де він може сприяти оновленню та відновленню шкіри. На даний момент це най...
Екстракт дріжджів, зброджених у присутності іонів кремнію.
Кремнієву закваску Saccharomyces отримують шляхом бродіння дріжджами під назвою Saccharomyces cerevisiae у присутності іонів кремнію. Для отримання додаткової інформації див.: Saccharomyces cerevisiae
Зволожуючі властивості: Saccharomyces Silicon Ferment є потужним зволожувачем, який допомагає зволожити шкіру, утримуючи вологу. Доведено, що він ефективний у зменшенні трансепідермальної втрати води (TEWL), що означає, що він може допомогти зберегти шкіру зволоженою протяго...
# CAS Номер: 148348-15-6
sh-Поліпептид-3 – одноланцюговий синтетичний пептид, аналог KGF людини (фактор росту кератиноцитів). KGF вперше був описаний у 1989 році як фактор росту людини, який стимулює проліферацію епітеліальних клітин.
sh-Поліпептид-3 впливає на проліферацію та диференціацію різних типів клітин, оскільки він є частиною надродини фактора росту фібробластів (FGF). KGF бере участь у ранньому зростанні волосся як важливий посередник.
sh-поліпептид-3 сприяє адгезії, поширенню та проліферації дермальних клітин, прискорює регенеративні процеси в...
Пальмітоіл дипептид-5 діамінобутироїл гідрокситреонін є синтетичним сигнальним пептидом, який допомагає підтримувати специфічні колагени та білки, що містяться в дермально-епідермальному з’єднанні шкіри. Це також сприяє більш гладкій текстурі шкіри з меншими зморшками та більш пружній на дотик поверхні.
Цей пептид утворюється шляхом поєднання жирної кислоти пальмового походження з амінокислотами лізину, валіну та треоніну разом із діаміномасляною кислотою, яка є складною амінокислотою, в якій деякі молекули водню замінені аміногрупами....
Олігопептид-3 - це синтетичний пептид з 13 амінокислот, що містить залишки фенілаланіну, аланіну, лізину та лейцину.
Creapep® Oligopeptide-3 є біоміметичним матеріалом з високою активністю та високою спорідненістю з рецептором клітин шкіри. Олігопептид-3 може посилювати передачу сигналу факторів росту шляхом зв’язування з рецепторами клітин шкіри, сприяти проліферації та диференціації клітин епідермісу, а також посилювати синтез кератиноцитів, фібробластів, гіалуронової кислоти та еластину, щоб досягти ефекту оновлення шкіри та проти с...
# CAS Номер: 53-84-9
NAD cas 53-84-9, офіційно відомий як гідрат бета-нікотинамідаденіндинуклеотиду, є сигнальною молекулою, а також кофактором або субстратом для багатьох ферментів. Він діє як окислювач, приймаючи електрони від інших молекул, перетворюючись на його відновлена форма NADH. NAD+ також необхідний для активності кількох ферментів, включаючи полі(АДФ)-рибополімерази та цАДФ-рибозосинтази. Наприклад, він використовується деякими сиртуїнами для посередництва деацетилювання білка, утворюючи О-ацетил-АДФ-рибозу та нікотинамід, а також деацетильований біл...
# CAS Номер: 24292-52-2
Гесперидин метилхалкон є синтетичним антиоксидантом і похідним біофлавоноїду гесперидину, який міститься в цитрусових.
Дослідження показали, що при зовнішньому застосуванні гесперидин метилхалкон допомагає захистити шкіру від пошкодження ультрафіолетом, хоча він не є схваленим інгредієнтом сонцезахисного крему. Дослідження також показують, що це заспокійливий інгредієнт, який має заспокійливі властивості та протипочервоніння.
У сирому вигляді це жовтий порошок. Типовий рівень використання в догляді за шкірою коливається від 0,1 д...
Quintescine™ IS — це комплексний інгредієнт на основі пептидів, який імітує дію глутатіону, залишаючи на шкірі антиоксидантну дію, запобігаючи глікації та старінню. Основним активним інгредієнтом є маломолекулярний пептид дипептид-4 (цистеїнілгліцин; послідовність Cys-Gly), який природним чином виникає в організмі як продукт метаболізму глутатіону.
Дипептид-4 захищає структурні білки шкіри від глікації, а клітини – від окислювального стресу та шкідливих факторів навколишнього середовища, зберігаючи природну красу, здоров’я та стійкість...
# CAS Номер: 1894171-13-1
Перший відомий пептидний активатор SIRT1, активує SIRT1 шляхом прямої взаємодії. Завдяки цій взаємодії Aquatide 5000 посилює деацетилювання цільового білка SIRT1 Fox01, що призводить до клітинної захисної аутофагії.
Запатентований пептид, який активує аутофагію, а також має додаткові властивості проти старіння, протизапальні, антиоксидантні, утримує вологу та зволожує шкіру. Він також покращує бар'єрну функцію шкіри.
Аутофагія — це природний біологічний процес, під час якого клітини організму видаляють непотрібні або нефункціонал...
sh-Decapeptide-7 — одноланцюговий рекомбінантний пептид людини, вироблений синтетичним шляхом, щоб бути ідентичним білку енкефаліну. Містить 10 амінокислот, серед яких гліцин, лейцин, лізин, фенілаланін, серин, треонін і тирозин.
Високотехнологічний південнокорейський пептид, виготовлений синтетично, щоб бути ідентичним до білка під назвою Met-Enkephalin. Це нейропептид із 10 амінокислот, який допомагає організму регулювати реакцію на шкідливі фактори (наприклад, спеку, холод, різання чи подразнення).
Загалом вважається, що нейро...
SpecPed® TR3P - це енергетичний пептид, що містить гліцин, серин і валін. Він може не тільки відновити та розгладити шкіру, але й активувати ліподірез для покращення основного метаболізму. Він також має хорошу здатність утримувати воду, щоб зробити шкіру вологою, сяючи здоровим блиском.
sh-Поліпептид-22 — це синтетичний рекомбінантний пептид-аналог трансформуючого фактора росту людини бета 1 (TGFβ-1), що складається з 113 амінокислот. Він стимулює проліферацію та диференціацію клітин і загоює рани шляхом активації крайового поділу епітеліальних клітин і фібробластів.
sh-Поліпептид-22 є потужним стимулятором синтезу колагену, еластину та фібронектину. Сприяє оновленню клітин мікросудин і покращує мікроциркуляцію крові.
Пригнічуючи синтез прозапальних цитокінів, sh-поліпептид-22 має помітну протизапальну дію. Крім...
SH-октапептид-4 – це рекомбінантний людський пептид, синтетично отриманий, ідентичний білку енкефаліну. Він містить 8 амінокислот, включаючи гліцин, гістидин, лейцин, лізин, фенілаланін та тирозин.
Високотехнологічний південнокорейський пептид, синтетично отриманий, ідентичний білку лей-енкефаліну. Це нейропептид з 8 амінокислот, який допомагає організму регулювати реакцію на шкідливі фактори (такі як тепло, холод, порізи або подразнення).
Загалом, вважається, що нейропептиди важливі для загоєння ран, і виробник стверджує, що SH-...

