Dr. Ceuracle Jeju Matcha Tea Essence Есенція для обличчя
Назва:
Dr. Ceuracle Jeju Matcha Tea Essence
Бренди:
Dr. Ceuracle 🇰🇷Категорії:
Есенція для обличчяАктивні компоненти:
BHA Саліцилова кислота
Кераміди
PHA кислоти
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пептиди
Зелений чай
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Концентрація активів:
camellia sinensis leaf water: 71%
Опис:
Кремова есенція допомагає покращити текстуру шкіри та відновлює вологу для сухої шкіри.
Розроблено з 71% зеленого чаю та ексклюзивним екстрактом матча для потужного антиоксидантного та освітлюючого ефекту. Містить PHA та LHA для відлущування шкіри та видалення забруднень, звужуючи пори. Збагачений 9-пептидом для підвищення еластичності шкіри та покращення зовнішнього вигляду зморшок і дрібних ліній. Двошарова есенція швидко поглинається та забезпечує глибоке зволоження, імітуючи природну структуру шкіри.
Склад:
Camellia Sinensis Leaf Water, Triethylhexanoin, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Methylpropanediol, Butylene Glycol, Aqua, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Sodium Laureth-4 Phosphate, Glycerin, Coptis Japonica Root Extract, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Parfum, Polyquaternium-51, Sodium Hyaluronate, Adenosine, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Tromethamine, Malachite Extract, Hydrogenated Lecithin, Centella Asiatica Extract, Ficus Carica Fruit Extract, Lactococcus Ferment Lysate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Ceramide NP, Fructooligosaccharides, Arginine, Glycine, Cyperus Rotundus Root Extract, Caprylyl Glycol, Capryloyl Salicylic Acid, Gluconolactone, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Sodium Chloride, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Hexapeptide-9, Nonapeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, Tripeptide-1, Acetyl Tetrapeptide-5
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 70424-62-3
Каприлоїлсаліцилова кислота є похідною (складним ефіром) саліцилової кислоти, розробленою L’Oreal.
У хімічних колах він відомий як 2-гідроксил-5-октаноїлбензойна кислота, але споживачі засобів для догляду за шкірою, швидше за все, знають, що він містить ліпогідроксикислоту (LHA). Частина «ліпо» є маслорозчинною, хоча звичайна саліцилова кислота теж.
На сьогоднішній день дослідження не показали, що капрілоіл саліцилова кислота перевершує саліцилову кислоту; однак ми знаємо, що LHA має більший молекулярний розмір і разом із струк...
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 90-80-2
Глюконолактон (Gluconolactone)
Глюконолактон – це полігідроксикислота, органічна карбоксильна кислота з кількома гідроксильними групами. Вона природно входить до енергетичного пентозофосфатного шляху живих клітин і зазвичай міститься в шкірі, де підтримує оптимальний рівень зволоження. Глюконолактон також виступає природним антиоксидантом, активність якого порівнянна з аскорбіновою кислотою та токоферолом.
Властивості та дія на шкіру
Однією з головних переваг глюконолактону є його низький п...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 8002-43-5
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 99-93-4
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 308066-66-2
# CAS Номер: 49557-75-7
Palmitoyl tripeptide-1 – це синтетичний пептид, пов’язаний із жирною кислотою, який може допомогти відновити видимі пошкодження шкіри та зміцнити підтримуючі елементи шкіри. Його класифікують як «пептид-повідомник» через його здатність «вказувати» шкірі, як виглядати краще, зокрема щодо зменшення ознак пошкодження сонцем, таких як зморшки та груба текстура. Деякі дослідження показали, що цей пептид має подібні переваги проти старіння, ніж ретинол. (Ви можете використовувати обидва інгредієнти для ще більшої користі.)
Пальмітоїл трипеп...
# CAS Номер: 221227-05-0
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
Олії
Нонапептид-1 - це синтетичний нонапептид, отриманий з аргініну, лізину, метіоніну, фенілаланіну, проліну, триптофану та валіну. Нонапептид-1 олігопептид з високою спорідненістю до MC1-R. Це біоміметичний пептидний антагоніст, специфічний для a-MSH (альфа-меланоцитостимулюючого гормону). Як антагоніст, він конкурує з природним лігандом (a-MSH) на його специфічному рецепторі (MC1-R), запобігаючи будь-якій подальшій активації тирозинази, і таким чином блокуючи синтез меланіну. Інгібування тирозинази зменшує утворення небажаної пігментації, дозв...
Кореневище екстракту кореня Coptis Chinensis є відомим традиційним китайським ліками "Coptis", який містить такі алкалоїди, як берберин, берберин, метилберберин і тетрандрін. Coptis chinensis — традиційна китайська медицина, яка широко використовується в моїй країні. Лікує запалення шкіри, екзему, загоює рани тощо. Має сильні антибактеріальні властивості. Екстракт Coptis chinensis може сприяти виробленню колагену, має ефект активації шкіри в поєднанні з їх антиоксидантними властивостями. Його можна використовувати в косметиці проти старіння;...
# CAS Номер: 820959-17-9
Пептид із чотирьох амінокислот, який, як стверджується, зменшує набряклість мішків під очима завдяки своїм протинабряковим і антиглікаційним ефектам.
Синтетичний пептид, який заспокоює, розгладжує, зволожує та підвищує пружність при нанесенні на шкіру. Вважається, що його заспокійливі властивості зменшують набряклість під очима через накопичення рідини, наприклад від алергії (що не те саме, що мішки під очима, які виникають через жирові подушечки під шкірою, що вислизають з місця). Цей пептид також вважається, що перериває процес у шкі...
# CAS Номер: 85085-54-7
Це натуральний інгредієнт, відомий своїми поживними властивостями в продуктах догляду за шкірою та волоссям.
Горіхова трава охолоджує і має протизапальні властивості. Вона багата жирними кислотами, вітамінами і флавоноїдами.
Переваги екстракту горіхової трави (Cyperus rotundus) на шкіру/волосся після місцевого застосування
Це допомагає заспокоїти почервоніння, висипання та запалену шкіру. Це допомагає освітлити тон шкіри. Для волосся допомагає зміцнити пасма, контролювати лупу та додає блиску та об’єму.











