numbuzin No.5+ Vitamin Glutathione Dark Spot Laser Cream Освітлюючий крем з глутатіоном
Назва:
numbuzin No.5+ Vitamin Glutathione Dark Spot Laser Cream
Бренди:
Numbuzin 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Центелла азіатськa
Пептиди
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Алерген
Вітамін С
Силікони
Олії
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Опис:
Освітлювальний крем з глутатіоном numbuzin No.5+ Vitamin Glutathione Dark Spot Laser Cream скорочує видимість почервоніння та пігментних плям, зменшує постакне, перешкоджає появі нової пігментації. Тонізує, відновлює пошкоджені ділянки, зміцнює гідроліпідний бар'єр. Усуває тьмяність, робить шкіру гладкою та сяючою. Містить глутатіон, ніацинамід, 8 EGF (факторів росту), арбутин, 3 форми вітаміну C, пантенол та бета-ситостерол.
Склад:
Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Octyldodecanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butylene Glycol, Trehalose, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Eriobotrya Japonica Leaf Extract, Coptis Japonica Root Extract, Mentha Viridis (Spearmint) Extract, Sodium Hyaluronate, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Chitosan, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Caprylyl Methicone, Panthenol, Polymethylsilsesquioxane, Propanediol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetearyl Olivate, Polyglyceryl-10 Behenate/Eicosadioate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sorbitan Olivate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Isostearate, Adenosine, Palmitic Acid, Hydrogenated Lecithin, Glutathione, Phosphatidylcholine, Polyglyceryl-10 Laurate, Dilauryl Thiodipropionate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Phytate, Allantoin, Madecassoside, Lecithin, Cellulose, Sodium Phosphate, Polyglutamic Acid, Dextrin, Asiaticoside, Cysteine, Tocopherol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Arbutin, Bisabolol, sh-Oligopeptide-1, sh-Oligopeptide-2, sh-Polypeptide-1, sh-Polypeptide-10, sh-Polypeptide-11, sh-Polypeptide-3, sh-Polypeptide-59, sh-Polypeptide-9, Cholesterol, Ascorbic Acid, Beta-Sitosterol, Ascorbyl Glucoside, Ceramide NP, Xanthan Gum, C12-16 Alcohols
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 5333-42-6
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 91770-19-3
Еріоботрія японська (Eriobotrya japonica) — субтропічне вічнозелене фруктове дерево, що відноситься до сімейства розоцвітих. Його сушене листя широко використовується в традиційній китайській фітотерапії для лікування кашлю, спричиненого запаленням легенів, задишки внаслідок астми та кашлю, нудоти, спричиненої розладами шлунка, неспокою та спраги.
Квіти і листя мушмули містять фенольні сполуки і тритерпени; Плоди містять органічні кислоти, цукру, каротиноїди, фенолкарбонові кислоти, флавоноїди, вітаміни. Ядро багате мінералами, дубильн...
Кореневище екстракту кореня Coptis Chinensis є відомим традиційним китайським ліками "Coptis", який містить такі алкалоїди, як берберин, берберин, метилберберин і тетрандрін. Coptis chinensis — традиційна китайська медицина, яка широко використовується в моїй країні. Лікує запалення шкіри, екзему, загоює рани тощо. Має сильні антибактеріальні властивості. Екстракт Coptis chinensis може сприяти виробленню колагену, має ефект активації шкіри в поєднанні з їх антиоксидантними властивостями. Його можна використовувати в косметиці проти старіння;...
# CAS Номер: 8008-79-5 / 84696-51-5
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 84649-99-0 / 8002-31-1
Центелла азіатськa
# CAS Номер: 223747-87-3
# CAS Номер: 9012-76-4
ХІТОЗАН - полісахарид, діацетильований хітин. Розчиняється у воді та кислотах. Одержують переважно з панцирів червоного краба або нижчих грибів обробкою хітину концентрованими лугами при високій температурі. Полікатіон, деацетильована аміногрупа Х. при рН <7 позитивно заряджена. Звідси випливають дві важливі властивості Х.: розчинність у воді та здатність зв'язуватися з поверхнею клітин, що несуть негативний заряд, і здатність Х. зв'язувати та міцно утримувати іони металів. Здатний утворювати велику кількість водневих зв'язків і може пов'...
# CAS Номер: 17955-88-3
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 68554-70-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 818-61-1
Гідроксиетил акрилат Це загусник, що зазвичай саме цей компонент відповідає за густоту препарату. Утворюючи гель він як би потовщує продукт і заодно стабілізує компоненти всередині (щоб не розпадалися або не з'єднувалися у будь-які корисні компоненти). Не виявлено побічних ефектів від цього компонента. Його дуже легко використовувати в рідкій формі, він дає відчуття свіжості, за яким слідує ефект танення при контакті зі шкірою. Залишає відчуття бархатистої м'якості. Акрилатний кополімер - це загальний термін для синтетичних кополімерів двох ...
# CAS Номер: 135852-71-2
Полігліцерил-10 бегенат/ейкозадіоат — це складний ефір полігліцерил-10 і суміші жирних кислот, бегенової та ейкозадіової кислот. Він служить стабілізатором масляних і водних емульсій, що допомагає при складанні кремів, гелів для вмивання та блисків для губ. Це також кондиціонуючий інгредієнт, який пом’якшує шкіру.
У сирому вигляді це біла або блідо-жовта воскоподібна тверда речовина. Незалежна комісія з огляду косметичних інгредієнтів визнала полігліцерил-10 бегенат/ейкозадіоат безпечним, оскільки він використовується в продуктах для д...
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 6683-19-8
# CAS Номер: 14306-25-3
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 9004-53-9
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 86404-04-8
3-О-етил аскорбінова кислота - це похідне вітаміну С нового покоління, яке забезпечує чудовий ефект відбілювання, метаболізується до вітаміну С після проникнення в шкіру. Є потужним антивіковим активним засобом, який посилює синтез колагену та захищає шкіру від пошкодження ДНК. Він чинить сильну інгібуючу дію на меланогенез, зменшує темні та вікові плями, бореться з фотостарінням, перешкоджаючи запальним цитокінам, таким як IL-6, та звертає виробництво ROS для досягнення мети уловлювання вільних радикалів.
3-O-етил аскорбінова кислота...
# CAS Номер: 23089-26-1
sH-олігопептид-1 - це синтетичний пептид, що складається з амінокислот ліцину, гліцину та гістидину
Він виробляється шляхом ферментації E.coli
sH-олігопептид-1 має ідентичну хімічну структуру епідермальному фактору росту та, як було показано, збільшує швидкість загоєння та оновлення шкіри, а також уповільнює витончення старіючої шкіри, таким чином мінімізуючи зморшки.
Це одноланцюговий рекомбінантний людський пептид, отриманий шляхом ферментації в E. coli. Початковий ген — це синтезована копія людського гена, який кодує інсуліноподібний фактор росту, який використовується як такий або адаптований до господаря-господаря.
sh-олігопептид-2 або rh-олігопептид-2 — (Стверджується, що фактор росту інсуліну 1 (IGF-1) стимулює проліферацію клітин і загоєння ран. З віком рівень IGF знижується, і це зниження робить фібробласти шкіри менш чутливими. IGF-1 має здатність стимулювати як епітеліальні клітини, так і...
sh-Поліпептид-1 є одноланцюговим синтетичним пептидом людини, отриманим шляхом ферментації в E. coli. Початковий ген є синтезованою копією людського гена, який кодує базовий фактор росту фібробластів, який використовується як такий або адаптований до господаря-продуктивника. Він містить максимум 288 амінокислот, які можуть містити дисульфідні зв’язки та/або глікозилювання. Білок складається з правильної послідовності 20 стандартних амінокислот. Sh-поліпептид-1 є клітинним сигнальним білком, який також називають основним фактором росту фіброб...
sh-Поліпептид-10 — це синтетичний рекомбінантний одноланцюговий пептид, аналог людського фактора росту фібробластів 10 (FGF10), який бере участь у нормальному зростанні шкіри, регенерації та загоєнні ран.
Прискорюючи ріст фібробластів, sh-поліпептид-10 сприяє виробленню колагену та еластину, що робить шкіру більш пружною, підтягнутою та омолодженою. Розгладжує тонкі лінії та зморшки та запобігає їх подальшому утворенню.
FGF10 прискорює утворення нових дермальних клітин і оновлення шкіри. sh-Polypeptide-10 є безпечним, ефективним ...
Sh-поліпептид-11 — це клітинна сигнальна молекула середнього розміру, яку також називають кислотним фактором росту фібробластів. Він належить до тієї ж групи інгредієнтів (фактори росту), що й його більш відомий сестра, епідермальний фактор росту або Sh-олігопептид-1. Як випливає з назви, FGF може стимулювати ріст і проліферацію клітин фібробластів (VIP-клітин, які, серед іншого, виробляють колаген). За даними виробника, він також стимулює регенерацію шкіри, загоєння ран і синтез колагену та еластину.
Що стосується досліджень, ми могли...
# CAS Номер: 148348-15-6
sh-Поліпептид-3 – одноланцюговий синтетичний пептид, аналог KGF людини (фактор росту кератиноцитів). KGF вперше був описаний у 1989 році як фактор росту людини, який стимулює проліферацію епітеліальних клітин.
sh-Поліпептид-3 впливає на проліферацію та диференціацію різних типів клітин, оскільки він є частиною надродини фактора росту фібробластів (FGF). KGF бере участь у ранньому зростанні волосся як важливий посередник.
sh-поліпептид-3 сприяє адгезії, поширенню та проліферації дермальних клітин, прискорює регенеративні процеси в...
# CAS Номер: 127464-60-2
це одноланцюговий рекомбінантний пептид людини, отриманий шляхом ферментації в e. кишкова паличка. вихідний ген є синтезованою копією людського гена, який кодує фактор росту ендотелію судин a, який використовується як такий або адаптований до господаря-продуцента.
Sh-поліпептид-9 є клітинним сигнальним білком, також званим фактором росту ендотелію судин. Як випливає з назви, його основна функція полягає в стимулюванні утворення кровоносних судин.
Зазвичай мова йде про формулу як частину торгової суміші факторів росту під назвою B...
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 50-81-7
АСКОРБІНОВА КИСЛОТА - Водорозчинний вітамін, один із найважливіших для організму. Потужний антиоксидант, що підвищує опірність до несприятливих впливів зовнішнього середовища, сприяє процесам регенерації. Бере участь в обмінних процесах клітин сполучної тканини та утворенні здорової шкіри. Недолік В. С призводить до цинги, анемії, повільного загоєння ран, серцевої недостатності.
Водорозчинна А.К. - Найпоширеніший антиоксидант шкіри людини, що функціонує у водному просторі клітини. Вона сприяє відновленню окисленої форми вітаміну Е – е...
# CAS Номер: 129499-78-1
Аскорбілглюкозид (Ascorbyl Glucoside (AA-2G)) є похідним L-аскорбінової кислоти, водорозчинна форма вітаміну С у поєднанні з цукром глюкозою. Глюкозу отримують із природного джерела крохмалю, такого як рис, тоді як частина вітаміну С є синтетичною. При правильному складі та всмоктуванні в шкіру він розщеплюється на аскорбінову кислоту, також відому як чистий вітамін С. Післ...
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...











