3-o-ethyl ascorbic acid

Назва інгредієнта:
3-o-ethyl ascorbic acid
Рівень безпеки:
Безпечно
CAS Номер:
#86404-04-8
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
Вітамін СОпис
3-О-етил аскорбінова кислота - це похідне вітаміну С нового покоління, яке забезпечує чудовий ефект відбілювання, метаболізується до вітаміну С після проникнення в шкіру. Є потужним антивіковим активним засобом, який посилює синтез колагену та захищає шкіру від пошкодження ДНК. Він чинить сильну інгібуючу дію на меланогенез, зменшує темні та вікові плями, бореться з фотостарінням, перешкоджаючи запальним цитокінам, таким як IL-6, та звертає виробництво ROS для досягнення мети уловлювання вільних радикалів.
3-O-етил аскорбінова кислота – це нова форма вітаміну С, яка забезпечує кращу загальну ефективність.
Він розчинний у воді з відмінним профілем термостійкості та фотостабільності. 3-O етил-аскорбінова кислота – це стабільна водо- та маслорозчинна похідна чистого вітаміну С (аскорбінова кислота), яка забезпечує всі основні переваги вітаміну С, як-от освітлення, зменшення зморшок, видиме зміцнення, зникнення гіперпігментації. для відновлення рівномірного тону шкіри та компенсації численних факторів, що викликають екологічну шкоду.
Будучи модифікованою та більш стабільною версією чистого вітаміну С, 3-O етил-аскорбінова кислота повинна перетворюватися на вітамін С у шкірі за допомогою натрійзалежних білків. Цей процес у поверхневих шарах шкіри забезпечує користь для шкіри. Оскільки перетворення на чистий вітамін С є повільнішим процесом, 3-O етил-аскорбінова кислота вважається більш переносимою формою вітаміну С. Однак, як і чистий вітамін С, етилова форма потребує кислого діапазону pH (4–5,5) для оптимальна стабільність.
Цей діапазон рН є вищим, ніж той, який необхідний аскорбіновій кислоті для ідеальної стабільності, що робить 3-O етил аскорбінову кислоту інтригуючою альтернативою, якщо ваша шкіра не може переносити продукти з вищою концентрацією (10% і більше) вітаміну С (аскорбінова кислота). . Дослідження показали, які інгредієнти, які не викликають подразнення, сприяють проникненню цього інгредієнта в поверхню шкіри, і вони включають пентиленгліколь, гліцерин, 1,2-гександіол, діізостеарил малат і різні похідні пропіленгліколю, хоча цей список не є вичерпним. Рівень використання 3-O етил-аскорбінової кислоти в догляді за шкірою зазвичай становить 0,5-5%.
Завдяки його стабільності потрібні менші кількості порівняно з чистим вітаміном С. Також можна використовувати рівні вище 5% залежно від бажаних переваг. Доведено, що кількості до 30% не подразнюють зразки шкіри людини.
Тематичні статті
Причини гіперпігментації губ і лікування темних губ
Гіперпігментація губ — це стан, за якого губи темнішають через підвищене вироблення меланіну. Меланін — це пігмент, що відповідає за колір шкіри, волосся та очей. Коли його вироблення посилюється, на ...
Вітамін C в догляді за шкірою обличчя. Форми вітаміну С
Вітамін С рекламується як один із найкращих інгредієнтів на ринку для підтримки старіння — і ключ до підтримки гладкого, рівного та сяючого кольору обличчя. В статті представлена підбірка косметичних ...
Останні продукти з цим інгредіентом
Олії
AHA кислоти
Кераміди
Пребіотики/пробіотики/ферменти
УФ-фільтри
Вітамін С
Зелений чай
Силікони
Олії
Ретиноїди (Вітамін А)
PHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Вітамін С
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Олії
Алерген
Вітамін Е
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Пептиди
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Вітамін С
PDRN (полінуклеотиди)
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Олії
Ретиноїди (Вітамін А)
PHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Вітамін С
Ніацинамід (вітамін В3)
Ретиноїди (Вітамін А)
Сквалан
Олії
PHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
AHA кислоти
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Вітамін С
Омега жирні кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Сквалан
Алерген
Вітамін Е
Ретиноїди (Вітамін А)
Пептиди
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Вітамін С
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Силікони
Сквалан
Олії
Ретиноїди (Вітамін А)
Вітамін Е
Алерген
Кераміди
Гіалуронова кислота
Вітамін С
Центелла азіатськa
Ніацинамід (вітамін В3)
AHA кислоти
Кераміди
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін С
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
Олії
Коензим Q10
Сквалан
Вітамін Е
Пантенол (Вітамін В5)
HCA кислоти
Кераміди
Алерген
Гіалуронова кислота
Вітамін С
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін Е
Алерген
Кофеїн
Зелений чай
Колаген
Омега жирні кислоти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Пептиди
PHA кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін С
Центелла азіатськa
Кераміди
Корінь солодки
Олії
HCA кислоти
Сквалан
Поліфеноли
Алерген
Олії
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін Е
HCA кислоти
Колаген
Гіалуронова кислота
Вітамін С
Ніацинамід (вітамін В3)
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін С
Олії
Пептиди
Центелла азіатськa
PDRN (полінуклеотиди)
Водорості
Вітамін С
Ніацинамід (вітамін В3)
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін Е
Вітамін С
Вітамін Е
Алерген
Ретиноїди (Вітамін А)
Коензим Q10
Бакучіол
Гіалуронова кислота
Колаген
Пантенол (Вітамін В5)
Сквалан
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін С
Центелла азіатськa
Кераміди
Олії
Силікони
Вітамін Е
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
Центелла азіатськa
Вітамін С
Ніацинамід (вітамін В3)

















