Mary Kay Time Wise Antioxidant Moisturizer Засіб для комбінованої та жирної шкіри
Назва:
Mary Kay Time Wise Antioxidant Moisturizer
Бренди:
Mary Kay 🇺🇸Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Поліфеноли
AHA кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
Ресвератрол
Пептиди
Силікони
Вітамін Е
Формула:
Опис:
На сухій шкірі більше зморшок, тоді як жирна шкіра може виробляти більше жиру, намагаючись компенсувати нестачу вологи, тому зволоження є важливим для всіх типів шкіри. Незалежно від того, чи оберете ви формулу для нормальної/сухої чи комбінованої/жирної шкіри, ви допоможете підтримати критичні потреби шкіри за допомогою зволожуючого другого введення запатентованого комплексу TimeWise® 3D у поєднанні з денним захисним кремом TimeWise® SPF 30 або нічним відновлювальним кремом TimeWise® Nighttime Recovery.
Склад:
WATER/EAU/AQUA,GLYCERIN,ISODODECANE,DIMETHICONE,PROPYLENE GLYCOL,ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE,BETAINE,BORON NITRIDE,NIACINAMIDE,AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER,PEG-12 DIMETHICONE,POLYACRYLAMIDE,PHENOXYETHANOL,C13-14 ISOPARAFFIN,HYDROXYACETOPHENONE,TOCOPHERYL ACETATE,DISODIUM EDTA,LAURETH-7,POTASSIUM HYDROXIDE,SUCROSE STEARATE,SODIUM PCA,ALCOHOL,SODIUM LACTATE,DIPROPYLENE GLYCOL,ETHYL MACADAMIATE,ARGININE,ASPARTIC ACID,RESVERATROL,PCA,GLYCINE,ALANINE,XANTHAN GUM,SERINE,VALINE,CITRIC ACID,ISOLEUCINE,PROLINE,THREONINE,HISTIDINE,PHENYLALANINE,POTASSIUM SORBATE,CAPROIC ACID,DEXTRAN,OLIGOPEPTIDE-1
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 27178-27-8
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 10043-11-5
Нітрид бору — це графітоподібний кристалічний матеріал, який має властивості розсіювання світла та покращення текстури. Це справді багатофункціональний засіб, оскільки він може приховати недоліки, надати виробам виняткового кремового відчуття та виступати матуючим агентом. У косметиці в порошкових продуктах для макіяжу (наприклад, рум’яна, хайлайтери) він покращує відчуття шкіри та покращує відтінок. У губних помадах це надає кремового відчуття та кращого кольору на губах.
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 867-56-1
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 56-84-8
# CAS Номер: 501-36-0
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 72-18-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 72-19-5
# CAS Номер: 71-00-1
# CAS Номер: 63-91-2
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 142-62-1
Капронова кислота (номер CAS 142-62-1) є інгредієнтом, який використовується в парфумах.
Ця речовина використовується в таких продуктах: засоби для миття та чищення, засоби для покриття, наповнювачі, шпаклівки, штукатурки, глина для ліплення, клеї та герметики, фарби для пальців, засоби догляду за повітрям, поліролі та віск, засоби захисту рослин, косметика та засоби особистої гігієни.
Інші викиди цієї речовини в навколишнє середовище можуть відбуватися під час: використання всередині приміщень (наприклад, рідини/мийні засоби для...
sH-олігопептид-1 - це синтетичний пептид, що складається з амінокислот ліцину, гліцину та гістидину
Він виробляється шляхом ферментації E.coli
sH-олігопептид-1 має ідентичну хімічну структуру епідермальному фактору росту та, як було показано, збільшує швидкість загоєння та оновлення шкіри, а також уповільнює витончення старіючої шкіри, таким чином мінімізуючи зморшки.






