Re.Care Exfoliating Face Peeling Кислотний пілінг для обличчя
Назва:
Re.Care Exfoliating Face Peeling
Бренди:
Re.Care 🇺🇦Категорії:
Пілинг для обличчяАктивні компоненти:
BHA Саліцилова кислота
AHA кислоти
Опис:
Пілінг для обличчя RE.CARE™ спеціально розроблений для стимулювання природного процесу оновлення епідермісу. Формула засобу збагачена гліколевою, саліциловою та молочною кислотами, які ефективно відлущують ороговілий шар епідермісу, вирівнюють тон та рельєф, очищають та звужують пори, запобігають запаленням, підвищують еластичність та пружність шкіри. Антоціани у складі засобу є потужними антиоксидантами, які пригнічують негативний вплив вільних радикалів. Зволожувальні компоненти забезпечують пом'якшення шкірного покриву та комфортне використання пілінгу. Оскільки засіб містить кислоти, в процесі використання засобу обов'язково захищати шкіру від УФ-променів. Активні компоненти: гліколева кислота (AHA) — вирівнює тон, звужує пори; саліцилова кислота (BHA) — має антибактеріальний ефект, очищає сальні залози; молочна кислота (AHA) — освітлює, прискорює регенерацію; антоціани — зменшують негативний вплив вільних радикалів. Переваги засобу: глибоко очищає пори та відлущує ороговілий шар епідермісу; освітлює постакне, пігментні плями та надає шкірі сяйва; покращує стан шкіри, підвищує її еластичність та пружність. Засіб рекомендовано для: жирної шкіри; комбінованої шкіри; шкіри з нерівним тоном та пігментними плямами; зрілої шкіри; шкіри з нерівним рельєфом; тьмяної шкіри. Спосіб застосування: Використовувати ввечері 1-2 рази на тиждень на попередньо очищеній, сухій шкірі. Не використовувати на вологій шкірі. Рівномірно нанести на обличчя кінчиками пальців, уникаючи зони навколо очей. Залишити на шкірі не більше 10 хвилин. Ретельно змити теплою водою. Не використовувати цей продукт, якщо у вас шкіра чутлива, пошкоджена або лущиться. Пілінг містить альфа-гідроксикислоти (AHA) та бета-гідроксикислоти (BHA), які можуть підвищити чутливість шкіри до сонячних променів. Під час використання засобу обов'язково захищати шкіру за допомогою сонцезахисного крему та обмежити час перебування на сонці.
Склад:
Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycolic Acid, Propanediol, Glycerin, Sodium Citrate, Polysorbate 20, Salicylic Acid, Anthocyanins, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum.
Схожі за складом (аналоги)









Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 11029-12-2
Водорозчинний природний барвник (барвник), що надає червоно-фіолетових відтінків. Антоціани також є барвниками, які надають кольору деяким їстівним фруктам і ягодам, таким як асаї, чорна смородина або малина.
Anthocyanox® — це сухий екстракт темно-бордового кольору з дуже високою концентрацією антоціанів, інкапсульованих у мальтодекстрин. При використанні в кремах і лосьйонах для шкіри антоціани мають потужну антиоксидантну дію та допомагають запобігти наслідкам старіння.
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 79-14-1
Гліколева кислота — це оксіоцтова кислота, представниця альфа-гідроксикислот (AHA), яку також називають фруктовою кислотою. Вона має найменшу молекулярну масу серед усіх AHA, завдяки чому легко проникає у глибші шари шкіри та діє ефективніше за багато інших кислот.
Походження та властивості
Є безбарвними прозорими кристалами, добре розчинними у воді.
Найчастіше отримується з цукрової тростини, рідше — з ...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5


