Obagi Clinical Blue Brilliance Triple Acid Peel Блакитний пілинг для обличчя
Назва:
Obagi Clinical Blue Brilliance Triple Acid Peel
Бренди:
Obagi medical 🇺🇸Категорії:
Пілинг для обличчяАктивні компоненти:
AHA кислоти
BHA Саліцилова кислота
Корінь солодки
Формула:
Опис:
Цей потужний домашній пілінг з трьома сильнодіючими кислотами — саліциловою, гліколевою та молочною — допомагає мінімізувати вигляд тьмяної та нерівної шкіри, щоб показати яскравіший і молодіший колір обличчя.
ІНФОРМАЦІЯ ПРО БЕЗПЕКУ
Застереження: ті, хто нещодавно проходив будь-яку медичну естетичну процедуру чи процедуру для обличчя (лазерна терапія, мікродермабразія тощо), повинні зачекати 5-7 днів після процедури або проконсультуватися зі своїм лікарем перед використанням потрійного кислотного пілінгу Obagi Clinical Blue Brilliance. Не використовуйте дітям або немовлятам.
Склад:
SD alcohol 40-B, water (aqua), salicylic acid, ethoxydiglycol, lactic acid, glycolic acid, propylene glycol, butylene glycol, glycerin, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, phenoxyethanol, salix alba (willow) bark extract, hamamelis virginiana (witch hazel) extract, red 33 (CI 17200), blue 1 (CI 42090)
Схожі за складом (аналоги)





Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 3844-45-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 79-14-1
Гліколева кислота — це оксіоцтова кислота, представниця альфа-гідроксикислот (AHA), яку також називають фруктовою кислотою. Вона має найменшу молекулярну масу серед усіх AHA, завдяки чому легко проникає у глибші шари шкіри та діє ефективніше за багато інших кислот.
Походження та властивості
Є безбарвними прозорими кристалами, добре розчинними у воді.
Найчастіше отримується з цукрової тростини, рідше — з ...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня голої солодки. Екстракт кореня голої солодки, також відомий як олія кореня солодки, являє собою олію, що добувається з рослини солодки. Солодка пропонує наступні переваги для нашої шкіри:
• Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і ...
SD-Alcohol і деякі цифри+літери вказують на спирт (або етанол), денатурований різними видами добавок. Ці добавки гарантують, що алкоголь є отруйним і поганим на смак, щоб ніхто не випив їхній тонер, насичений спиртом. 40-B, зокрема, означає, що добавками є денатоній бензоат і t-бутиловий спирт.
Як розчинник використовується денатурат. Він може сушити шкіру, коли є одним із основних інгредієнтів косметичного продукту. Менші кількості не викликають занепокоєння.



