Acnemy Zitpeel Кислотний незмивний пілінг для шкіри схильної до акне
Назва:
Acnemy Zitpeel
Бренди:
Acnemy 🇪🇸Категорії:
Пілинг для обличчяАктивні компоненти:
PHA кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
Кераміди
AHA кислоти
Вітамін Е
BHA Саліцилова кислота
Формула:
pH lvl:
3,70 - 4,00
Опис:
Кислотний незмивний пілінг Acnemy Zitpeel - це м’який не подразнюючий кислотний пілінг, що відлущує. Формула містить комбінацію кислот AHA, BHA і PHA чинить очищувальну дію на шкіру, схильну до акне та вугрів, м’яко відлущуючи шкіру, зводячи до мінімуму сліди від прищів і вирівнюючи тон шкіри. Пілінг оновить зовнішній вигляд вашої шкіри та боротиметься з висипаннями. М’яко ексфолює шкіру Вирівнює тон та мікрорельєф Бореться з акне, має протизапальну дію Освітлює шкіру та постакне Надає шкірі здорового вигляду та сяйва.
Активні компоненти:
1% Quora Noni (0,3% Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate) – знищує бактерії p.acnes, які викликають прищі, запобігаючи їх розмноженню та відновлюючи баланс мікробіоми шкіри.
5% глюконолактон – має зволожуючу та кондиціонуючу дію, сприяє розгладжуванню дрібних зморшок, за рахунок великої молекули не дратує шкіру.
3% Mandelic Acid – мигдальна кислота має комедонолітичну дію, що розчиняє комедони і очищає пори, нормалізує вироблення себуму.
8% ліпосоми гліколевої кислоти (0,24% гліколевої кислоти, 0,056% кераміду NP) ліпосоми гліколевої кислоти в комплексі з керамідами зводить до мінімуму сліди від прищів (гіперпігментацію), покращує текстуру шкіри та вирівнює тон шкіри.
8% ліпосоми саліцилової кислоти (0,16% саліцилової кислоти, 0,056% кераміду NP) – ліпосоми саліцилової кислоти м’яко відлущують, надають пронізапальний ефект, нормалізують вироблення себуму і запобігає появі прищів.
5% ніацинамід – відновлює бар’єрні фукнції шкіри, освітлює та звужує пори.
Спосіб застосування: Нанесіть на щойно очищене та сухе обличчя. Не наносити на вологу шкіру! Подушечками пальців рівномірно нанесіть на обличчя, уникаючи області навколо очей. Не змивати. Використовуйте ввечері та ретельно вмивайте обличчя вранці очищувальним гелем Zitclean. Після чого використовуйте сонцезахисний крем. Використовуйте 2-3 рази на тиждень для досягнення найкращих результатів.
Патч-тест: при першому використанні нанесіть продукт на невелику ділянку для тестування. Припиніть використання продукту, якщо виникне свербіж і подразнення.
Склад:
Aqua (Water), Niacinamide, Gluconolactone, Mandelic Acid, Carbomer, Mannitol, Glycerin, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Ceramide NP, Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Phosphatidylcholine, Cholesterol, Xanthan Gum, Diutan Gum, Tocopherol, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 68515-73-1
ДЕЦІЛГЛЮКОЗИД - м'яке неіонне ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. Серед неіонних ПАР є найбезпечнішим. Може використовуватися як основний сурфактант або поєднуватися з іншими типами ПАР, що підвищує кондиціонуючий ефект катіонних ПАР. Д.р. має слабкі знежирюючі, але хороші змочують властивості, є найменш дратівливим шкіру агентом. Застосовується в засобах, що очищають для дітей, очищаючих лосьйонах для обличчя, пінах для ванни, милі для рук, гелях для душу, дезодорую...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 90-80-2
Глюконолактон (Gluconolactone)
Глюконолактон – це полігідроксикислота, органічна карбоксильна кислота з кількома гідроксильними групами. Вона природно входить до енергетичного пентозофосфатного шляху живих клітин і зазвичай міститься в шкірі, де підтримує оптимальний рівень зволоження. Глюконолактон також виступає природним антиоксидантом, активність якого порівнянна з аскорбіновою кислотою та токоферолом.
Властивості та дія на шкіру
Однією з головних переваг глюконолактону є його низький п...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 79-14-1
Гліколева кислота — це оксіоцтова кислота, представниця альфа-гідроксикислот (AHA), яку також називають фруктовою кислотою. Вона має найменшу молекулярну масу серед усіх AHA, завдяки чому легко проникає у глибші шари шкіри та діє ефективніше за багато інших кислот.
Походження та властивості
Є безбарвними прозорими кристалами, добре розчинними у воді.
Найчастіше отримується з цукрової тростини, рідше — з ...
# CAS Номер: 69-65-8
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90-64-2
Мигдальна кислота (Mandelic Acid)
Мигдальна кислота – це альфа-гідроксикислота (AHA), яка володіє всіма властивостями фруктових кислот. Вона також відома під назвами феноксігліколева кислота або амігдаликова кислота. Це безбарвна тверда кристалічна речовина, малорозчинна у воді, але добре розчинна в полярних органічних розчинниках, таких як спирти та діетиловий ефір, і погано розчиняється в бензолі та неполярних розчинниках.
Хімічно мигдальна кислота поєднує властивості спиртів і карбонових кислот. У природі вона...
# CAS Номер: 100403-19-8
Діутанова камедь — це полісахарид, який використовується для застосувань, які вимагають дуже високих суспензійних характеристик, таких як цемент, гіпс, будівельний розчин, сільськогосподарські хімікати та бурові рідини для нафтопромислів тощо.
Діутанова камедь, отримана шляхом мікробної ферментації, має структуру, схожу на ксантанову камедь, була розроблена спеціально для широкого спектру промислових застосувань, включаючи сільськогосподарський, будівельний і промисловий сектори, а також для використання з новітнім класом суперпластифі...









