Patricia Ledo Collection Gradient Компактний тональний засіб
Назва:
Patricia Ledo Collection Gradient
Бренди:
Patricia Ledo 🇺🇦Категорії:
КушонАктивні компоненти:
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
Ніацинамід (вітамін В3)
УФ-фільтри
Зелений чай
Олії
Алое
Вітамін Е
Силікони
Корінь солодки
Опис:
Компактний тональний засіб Patricia Ledo Collection Gradient — це зручний і ефективний продукт для швидкого створення бездоганного тону протягом дня. Його шовковиста текстура легко наноситься та рівномірно розподіляється, забезпечуючи природне, матове покриття без перевантаження. Формула допомагає приховати почервоніння, нерівності та інші недосконалості, водночас вирівнюючи загальний вигляд шкіри. Засіб комфортно носиться, не сушить та зберігає свіжість макіяжу навіть у динамічному ритмі. Ідеальний для щоденного використання та для швидкого підправлення макіяжу впродовж дня.
Склад:
Water, Ci 77891, Glycerin, Butylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, Propanediol, Phenyl Trimethicone, Myristyl Myristate, Beeswax, Caprylic/capric Triglyceride, Hydrogenated Polyisobutene, Isohexadecane, Euphorbia Cerifera (candelilla) Wax, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyglycerin-10, Octyldodecanol, Hydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Phytosteryl/octyldodecyl Lauroyl Glutamate, C30-45 Alkyldimethylsilyl Polypropylsilsesquioxane, Silica, Dimethicone, 1,2-hexanediol, Sodium Chloride, Niacinamide, Hydroxyacetophenone, Synthetic Fluorphlogopite, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Sorbitan Isostearate, Polymethylsilsesquioxane, Ci 77492, Triethoxycaprylylsilane, Caprylyl Methicone, Aluminum Hydroxide, Dimethicone/peg-10/15 Crosspolymer, Hdi/trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Ci 77491, Fragrance, Ci 77499, Butylene Glycol, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Dendrobium Nobile Stem Extract, Acrylates/tridecyl Acrylate/triethoxysilylpropyl Methacrylate/dimethicone Methacrylate Copolymer, Dipropylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Pentylene Glycol, Sophora Flavescens Root Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Echinacea Purpurea Extract, Sodium Citrate, Centella Asiatica Extract, Citrus Reticulata (tangerine) Peel Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Tocopherol, Glycyrrhiza Glabra Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Chamomilla Recutita (matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (rosemary) Leaf Extract, Ethylhexylglycerin.
Схожі за складом (аналоги)








Аналіз складу
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ (Aloe) – рід рослин сімейства Asphodelaceae, у якому налічують понад 200 видів. Поширення: Східна та Південна Африка, Центральна та Латинська Америка, хоча окремі види роду Aloe зустрічаються в Середземномор'ї та деяких місцевостях Індії. Деревоподібні, чагарникові або трав'янисті сукулентні рослини багаторічні. Листя м'ясисте, у багатьох видів з восковим нальотом та шипоподібними виростами по краях. Деревоподібне алое, яке вирощується як кімнатна культура, називається столетником.
Сировину, для косметичної промисловості отримуют...
# CAS Номер: 21645-51-2
Гідроксид Алюмінію - високов'язка біла драглиста речовина, має амфотерні властивості. Погано розчинний у воді, розчинний у кислотах та лугах. Має абсорбуючі та в'яжучі властивості. Використовується в харчовому, фармацевтичному та косметичному виробництві. Вводиться у зубні пасти, антиперспіранти, гігієнічний тальк. Стабілізатор емульсій та суспензій, барвник білого кольору.
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 68411-27-8
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1309-37-1
# CAS Номер: 51274-00-1
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 9003-27-4
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 5333-42-6
# CAS Номер: 299-46-5
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 2943-75-1
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 93685-81-5
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 85085-82-9
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 99-20-7
Олії
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня голої солодки. Екстракт кореня голої солодки, також відомий як олія кореня солодки, являє собою олію, що добувається з рослини солодки. Солодка пропонує наступні переваги для нашої шкіри:
• Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і ...
МИРИСТИЛ МИРИСТАТ - складний ефір міристинової кислоти. Воскоподібна маса. Не розчиняється у воді. Широко використовується у складі різних косметичних засобів як масляний і пом'якшуючий шкіру компонента. Не виявляє дратівливої та аллергізуючої дії, сприяє нормалізації жирового обміну та підвищенню пенетруючої здатності шкіри. Речовина являє собою складний ефір, утворений з миристилового спирту та фракції міристинової кислоти з кокосової олії.
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 90028-68-5
# CAS Номер: 8012-89-3
# CAS Номер: 68554-70-1
# CAS Номер: 17955-88-3
Рослина містить рутин, який прискорює регенерацію тканин, знімає роздратування і стягнутість. Рутин запобігає руйнуванню вітаміну С. Захищає клітини шкіри від шкідливого впливу навколишнього середовища; використовується в косметиці. Він протизапальний. Корінь софори покращує колір обличчя та лікує екзему, псоріаз, акне та розацеа через вологу спеку та проблеми з вітром, які додають свербіння шкіри. Фурункули, грибкові інфекції, коросту, спричинену шкірними паразитами (кліщами), ураження шкіри, гнійні виразки та свербіж геніталій можна ефекти...
Фільтрат ферменту Saccharomyces — це вигадлива назва рідкого, майже схожого на воду матеріалу, який ви отримуєте шляхом бродіння та фільтрування дріжджів. Фільтрат ферменту Saccharomyces містить амінокислоти, нуклеїнові кислоти, пептиди, мінерали та вітаміни, які разом прискорюють процес омолодження шкіри. Амінокислоти та пептиди можуть легко засвоюватися шкірою, щоб сприяти синтезу колагену та живити клітини шкіри. Нуклеїнові кислоти необхідні для метаболізму клітин шкіри, можуть глибоко відновити та пом'якшити шкіру. Saccharomyces Ferment ...
Кросполімер диметикон/ПЕГ-10/15 є сополімером, якщо диметикон зшитий із сумішшю діалілових ефірів ПЕГ-15/ПЕГ-10. Його зазвичай змішують з іншим силіконом, таким як диметикон або полідиметилсилоксан, для отримання суміші поверхнево-активних речовин зі специфічними властивостями. Він поставляється у вигляді напівпрозорої рідини.
Завдяки своїй структурній конфігурації та іонам, присутнім у структурі, він утворює стійкі емульсії, надаючи їм відповідну в’язкість, текучість і утворює стабільну плівку на стрижні волосся/шкірі. Це також допома...
Лаурил пег-9 полідиметилсилоксіетил диметикон - це розгалужений силіконовий полімер, який також називають полісилоксаном (елементарний силікон і кисень). Потім він зв’язується з ПЕГ-9 за допомогою процесу, який називається етоксилюванням або модифікацією поліетиленгліколю. Тут число, пов’язане з PEG, є повторюваними одиницями етиленгліколю, чим більше число, тим важча молекула.
Він використовується як емульгатор, щоб утримувати воду та олію у формулі разом і добре надавати свій корисний ефект. Це об’ємна молекула, тому природним чином ...
Силікони
DOWSIL™ SW-8005 C30 Resin Wax (c30-45 alkyldimethylsilyl polypropylsilsesquioxane) — це силіконовий віск з температурою плавлення 66°C. Він поєднує в собі фізичні та хімічні характеристики силіконового воску з силіконовою смолою, наприклад покращену неперенесення. Його можна використовувати в широкому діапазоні косметичних продуктів, таких як кольорова косметика, догляд за шкірою, сонцезахисні засоби та волосся. Він є модифікатором реології та текстури емульсій «олія-у-воді» та «вода-в-маслі», а також безводних гелів та структуруючого агента...
Фітостерил або октилдодециллауроилглутамат — це пластинчаста рідина, яка має шкірний ліпідний матеріал. Це складний ефір, отриманий з амінокислоти - глутамінової кислоти. Він прослизає між клітинами шкіри і діє як «цегла». Він природним чином міститься у верхніх шарах шкіри і діє як бар’єр.
Фітостерил/октилдодециллауроіл глутамат використовується як пом’якшувальний засіб і засіб для кондиціонування шкіри в косметичних продуктах. Як згадувалося раніше, він заповнює проміжки між клітинами шкіри в епідермісі та утворює більш міцну структу...
Ехінацея, також відома як шишка пурпурова, є однією з найпопулярніших трав у всьому світі. Рослини ехінацеї містять вражаючий спектр активних сполук, таких як кавова кислота, алкаміди, фенолокислоти, розмаринова кислота, поліацетилени та багато інших. Ехінацея діє таким чином, що вона активує хімічні речовини в організмі, які зменшують запалення, що може зменшити симптоми застуди та грипу.
Має активність порівнянної з бісабололом (in vitro). Стимулює експресію білка сиртуїну 1 (in vitro), який згідно з науковими дослідженнями активізує...
Високов'язка пастоподібна олія на рослинній основі. Натуральний блиск і багата текстура. Підходить для складу макіяжу. Запобігає синерезису і підвищує твердість і міцність на вигин.
Димер ділінолеат гідрогенізованої касторової олії, також відомий як HGL, є інгредієнтом, який має значне застосування у фармацевтичній та косметичній промисловості. Це олія від жовтуватого до темно-коричневого кольору з характерним запахом, яку отримують гідрогенізацією касторової олії. Його головне використання — у косметичних продуктах для шкіри та волосс...










