Moroccanoil Moroccanoil High Shine Gloss Mask Поживна маска для гладкого та блискучого волосся з аргановою олійкою
Назва:
Moroccanoil Moroccanoil High Shine Gloss Mask
Бренди:
Moroccanoil 🇮🇱Категорії:
Маска для волоссяАктивні компоненти:
Олії
Силікони
AHA кислоти
Алерген
Опис:
Глянцева маска Moroccanoil High Shine Gloss Mask — це п'ятихвилинна процедура, яка живить усі типи волосся, забезпечуючи глибоке кондиціонування та скляний блиск.
Розроблена за технологією ArganID™, формула насичує волосяне волокно аргановою олією, забезпечуючи шовковисте, надзвичайно м'яке покриття. Суміш амінокислот та олія насіння кіноа працюють разом, щоб забезпечити захист кольору та сяючий вигляд, забезпечуючи тривале зволоження та еластичність. Більше того, гідролізована кіноа сприяє зміцненню волосся завдяки своєму багатому на поживні речовини та білки складу, зменшуючи появу посічених кінчиків та пошкоджених пасом.
Склад:
Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Parfum/Fragrance, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydrolyzed Quinoa, Algin, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Chitosan, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Cetrimonium Chloride, Linoleamidopropyl Pg-Dimonium Chloride Phosphate Dimethicone, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Hydroxypropylgluconamide, Hydroxypropylammonium Gluconate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethiconol Panthenol, Caprylic/Capric Triglyceride, C12-13 Pareth-9, Caprylyl Glycol, Isopropyl Alcohol, Edta, Pca, Sodium Pca, Trideceth-5, Hexylene Glycol, Benzyl Alcohol, Tartaric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Sodium Lactate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 56-84-8
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 100-51-6
C12-13 Pareth-9 — це поліетиленгліколевий ефір суміші синтетичних жирних спиртів C12-13 із середнім вмістом 9 молей етиленоксиду.
Легка синтетична суміш жирних спиртів і поліетиленгліколів, яка функціонує як емульгатор і поверхнево-активна речовина. C12-13 pareth-9 вважається безпечним і не викликає сенсибілізації шкіри при використанні в типових концентраціях для створення косметичних засобів.
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 9012-76-4
ХІТОЗАН - полісахарид, діацетильований хітин. Розчиняється у воді та кислотах. Одержують переважно з панцирів червоного краба або нижчих грибів обробкою хітину концентрованими лугами при високій температурі. Полікатіон, деацетильована аміногрупа Х. при рН <7 позитивно заряджена. Звідси випливають дві важливі властивості Х.: розчинність у воді та здатність зв'язуватися з поверхнею клітин, що несуть негативний заряд, і здатність Х. зв'язувати та міцно утримувати іони металів. Здатний утворювати велику кількість водневих зв'язків і може пов'...
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 4418-26-2
ДЕГІДРООЦТОВА КИСЛОТА - дегідроацетова кислота, 3-ацетил-6-метилпіран-2,4(3Н)-діон, біла порошкоподібна речовина без запаху. Консервант з бактерицидною та протигрибковою дією. Має помірну фунгіцидну дію, слабо ефективна проти бактерій, неефективна проти псевдомонад. Д.к. має низьку константу дисоціації і тому, на відміну від бензойної та сорбінової кислот, відносно ефективна у сфері слабокислих і навіть нейтральних значень рН. Оптимальний діапазон pH від 3 до 5.5. Через низьку розчинність у воді часто вводиться у вигляді солі натрію. Іноді в...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 71-00-1
# CAS Номер: 39421-75-5
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 63-91-2
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 867-56-1
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 72-18-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 72-19-5
# CAS Номер: 107-41-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Інгредієнт на основі полі(ді)метилсилоксану («диметикон»). Амодиметикон - диметикон з аміногрупами.
Інгредієнт на основі морфоліну (діетиленоксид, тетрагідро-1,4-оксазин).
«Метил» здебільшого стосується метанолу (метилового спирту) як спиртового компонента або взагалі метильної групи як найменшого вуглеводневого залишку з одним атомом вуглецю. Диметил-, триметил- тощо стосуються двох, трьох або більше метильних груп.
Силсесквіоксани - це кремнійорганічні сполуки, які в основному отримують шляхом гідролізу трихлоралкілсилану...
Гідролізована кіноа - це екстракт давнього псевдозлакового зерна кіноа, який пройшов процес гідролізу. Гідроліз передбачає зміну інгредієнта шляхом впливу ферментів або кислот. Як і у випадку багатьох рослинних екстрактів, гідролізована кіноа є джерелом антиоксидантів. На додаток до цієї переваги, він також багатий амінокислотами, і процес гідролізу може бути використаний для вилучення пептидів, які містяться в ньому, деякі з яких допомагають вирівняти тон шкіри та боротися з темними плямами. Досліджуючи зовнішні переваги гідролізованої кіно...
fiberHance™ bm solution — це продукт з невеликою молекулою, який розроблений для зміцнення волосся зсередини волокна, проникаючи глибоко в кортекс і створюючи нові водневі та іонні зв’язки, які підтримують внутрішню структуру кератину. Це забезпечує покращене зміцнення до 3-х разів у порівнянні з необробленим волоссям і покращену обробку волосся, яке було пошкоджене хімічними та іншими агресивними процедурами.
.webp)



