c12-13 pareth-9

Назва інгредієнта:

c12-13 pareth-9

Рівень безпеки:

Безпечно

Основні функції:

Рівень EWG:

01

Опис

Опис

C12-13 Pareth-9 — це поліетиленгліколевий ефір суміші синтетичних жирних спиртів C12-13 із середнім вмістом 9 молей етиленоксиду.

Легка синтетична суміш жирних спиртів і поліетиленгліколів, яка функціонує як емульгатор і поверхнево-активна речовина. C12-13 pareth-9 вважається безпечним і не викликає сенсибілізації шкіри при використанні в типових концентраціях для створення косметичних засобів.

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

Moroccanoil Hydration Leave-In Conditioner
Moroccanoil Hydration Leave-In Conditioner
Moroccanoil 🇮🇱Кондиціонер для волосся

Гіалуронова кислота

УФ-фільтри

Алерген

AHA кислоти

Силікони

Олії

Moroccanoil Moroccanoil High Shine Gloss Mask
Moroccanoil Moroccanoil High Shine Gloss Mask
Moroccanoil 🇮🇱Маска для волосся

Алерген

AHA кислоти

Силікони

Олії

Medi-Peel Dutch Tea A.C Calming Serum
Medi-Peel Dutch Tea A.C Calming Serum
Medi-Peel 🇰🇷Есенція для обличчя

Пребіотики/пробіотики/ферменти

Центелла азіатськa

Гіалуронова кислота

Олії

Зелений чай

Dr.FORHAIR Phyto Therapy Shampoo
Dr.FORHAIR Phyto Therapy Shampoo
Dr.FORHAIR 🇰🇷Шампунь для волосся

AHA кислоти

Вітамін Е

Олії

Rilastil Intense C Gel Serum
Rilastil Intense C Gel Serum
Rilastil 🇮🇹Сироватка для обличчя

AHA кислоти

Вітамін С

Гіалуронова кислота

NEEDLY Mild Cleansing Micellar Water
NEEDLY Mild Cleansing Micellar Water
Needly 🇰🇷Міцелярна вода

Сквалан

Пребіотики/пробіотики/ферменти

Вітамін Е

AHA кислоти

Олії

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.