argania spinosa (argan) kernel oil

Назва інгредієнта:
argania spinosa (argan) kernel oil
Рівень безпеки:
Цілком безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
ОліїОпис
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Олії
AHA кислоти
УФ-фільтри
Алерген
Гіалуронова кислота
Силікони
Олії
AHA кислоти
Алерген
Силікони
Алерген
УФ-фільтри
Вітамін Е
Зелений чай
Силікони
Олії
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Сквалан
AHA кислоти
Олії
Алерген
Силікони
Олії
AHA кислоти
Прополіс / мед
Алерген
Силікони
Олії
Глина
Вітамін Е
УФ-фільтри
Олії
Силікони
Азулен
AHA кислоти
Вітамін Е
Омега жирні кислоти
Вітамін С
BHA Саліцилова кислота
Гіалуронова кислота
Алое
Ніацинамід (вітамін В3)
Кераміди
Олії
Силікони
Ретиноїди (Вітамін А)
Вітамін С
PDRN (полінуклеотиди)
Алое
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
AHA кислоти
Олії
Пантенол (Вітамін В5)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Колаген
Силікони
Ретиноїди (Вітамін А)
Омега жирні кислоти
Вітамін Е
AHA кислоти
Вітамін С
Сквалан
BHA Саліцилова кислота
Алое
Ніацинамід (вітамін В3)
Пептиди
Олії
Водорості
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти




.webp)











