Medik8 Natural Clay Mask Очищуюча детокс-маска для проблемної шкіри
Назва:
Medik8 Natural Clay Mask
Бренди:
Medik8 🇬🇧Категорії:
Маска для обличчяАктивні компоненти:
Олії
Вітамін Е
AHA кислоти
Глина
УФ-фільтри
Силікони
Опис:
Збагачена очищувальною енергією бентоніту та каолінової глини, ця освітлююча маска для обличчя Medik8 Natural Clay Mask м’яко детоксикує шкіру, сприяючи помітно чистому та сяючому кольору обличчя.
Глибокі забруднення миттєво тануть, природний жир шкіри повертається в рівновагу, а пори, безсумнівно, звужуються.
Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Bentonite, Kaolin, Glyceryl Ricinoleate, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearic Acid, Alcohol Denat., Cetyl Alcohol, Titanium Dioxide (CI 77891), Glycol Distearate, Glyceryl Stearate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Dimethicone, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Phenethyl Alcohol, Hydrolyzed Cranberry Fruit/Leaf Extract, Allantoin, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Caprylyl Glycol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Willow Bark Extract, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Carbomer, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Passiflora Incarnata (Passionflower) Flower Extract, Potassium Sorbate, Maltodextrin, Parfum (Fragrance), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Alcohol, Phytic Acid, Sodium Hydroxide, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Myristic Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium Chloride.
Схожі за складом (аналоги)









Аналіз складу
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 627-83-8
# CAS Номер: 1332-58-7
# CAS Номер: 9050-36-6
Maltodextrin (мальтодекстрин, патока) є продуктом ферментативного гідролізу крохмалю. Складається з мальтози, мальтотріози та декстринів – полісахаридів різної довжини ланцюга. У косметиці використовується як загусник, а так само вологоутримуючий, плівкоутворюючий компонент. Безпечний засіб із натуральних компонентів. Абсорбент, стабілізатор емульсії, кондиціонер для шкіри та волосся, піноутворювач. Патоку в основному використовують при виробництві кондитерських виробів та надання в'язкості продукту. У виробництві косметики використовується ...
ФІТИНОВА КИСЛОТА -міо-інозитгексафосфорна кислота, складний ефір циклічного шестиатомного поліспірту міо-інозитолу та шести залишків ортофосфорної кислоти. Шість залишків фосфорної кислоти, пов'язаних з інозитолом, можуть приймати або віддавати до 12 протонів завдяки багатоступінчастій дисоціації яких Ф.к. виявляє властивості як сильних, і дуже слабких кислот (рКа до 9,4) залежно від іонної сили розчину, температури та інших чинників. У нейтральному середовищі фосфатні групи Ф.к. частково дисоціюють, набуваючи по одному або два негативних за...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 7732-18-5
Олії
# CAS Номер: 178949-82-3
# CAS Номер: 84776-23-8
КАЛЕНДУЛА ЛІКАРСЬКА (Calendula officinalis) - нагідки, однорічна трав'яниста рослина сімейства складноцвітих. Квітки К.л. містять каротиноїди, флавоноїди, фітонциди, ефірну олію, саліцилову та яблучну кислоти, камеді, білкові речовини, тритерпенові сапоніни, слиз. У косметиці використовують усі типи екстрактів, вони мають бактерицидну, дезінфікуючу та ранозагоювальну дію. Природні ультрафіолетові фільтри. Екстракти, у тому числі масляні, застосовуються у зволожуючих кремах та гелях, поживних кремах для чутливої шкіри, кремах після засмаги,...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 90028-68-5
Олії
Алерген
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9






