glyceryl ricinoleate

Назва інгредієнта:

glyceryl ricinoleate

Рівень безпеки:

Цілком безпечно

Основні функції:

Емолент

Рівень EWG:

01

Опис

Опис

У косметичних композиціях гліцерил рицинолеат може виконувати наступні функції: емульгатор/коемульгатор, повторно жирний агент, диспергуючий засіб. Але основною функцією гліцерилрицинолеату є захист шкіри. Наявність вільних гідроксильних груп Glyceryl ricinoleate є причиною його відмінного захисту шкіри. Гліцерилрицинолеат є поверхнево-активним завдяки вільним гідроксильним групам моно- та дигліцеридів. Він утворює В/В-емульсії, а також діє як співемульгатор в О/В-емульсіях. Гліцерил рицинолеат добре переноситься шкірою та слизовими. Реактивність шкіри на агресивні речовини знижується, тому гліцерил рицинолеат можна легко використовувати як засіб для захисту шкіри. Гліцерил рицинолеат притягується до місць адсорбції на поверхні шкіри, тому захищає її від впливу шкідливих речовин.
Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

Living Proof Triple Bond Complex Hair Treatment
Living Proof Triple Bond Complex Hair Treatment
Living Proof 🇺🇸Сироватка для волосся

Алерген

Олії

AHA кислоти

Allies of Skin Rhassoul & BHA Antioxidants Purifying Mask
Allies of Skin Rhassoul & BHA Antioxidants Purifying Mask
Allies of Skin 🇸🇬Маска для обличчя

BHA Саліцилова кислота

Вітамін Е

Глина

Пребіотики/пробіотики/ферменти

Олії

AHA кислоти

Пантенол (Вітамін В5)

Кераміди

Allies Of Skin Molecular Silk Amino Hydrating Cleanser
Allies Of Skin Molecular Silk Amino Hydrating Cleanser
Allies of Skin 🇸🇬Гель для вмивання

Вітамін С

Вітамін Е

Зелений чай

Олії

Пребіотики/пробіотики/ферменти

AHA кислоти

Гіалуронова кислота

Medik8 Natural Clay Mask
Medik8 Natural Clay Mask
Medik8 🇬🇧Маска для обличчя

Глина

УФ-фільтри

Силікони

Олії

Вітамін Е

AHA кислоти

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.