Medicube Collagen Glow Bubble Serum Сироватка пінка для обличчя
Назва:
Medicube Collagen Glow Bubble Serum
Бренди:
Medicube 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Колаген
Омега жирні кислоти
Пептиди
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Опис:
Під час нанесення вміст перетворюється на дрібні частинки бульбашок, що дозволяє активним інгредієнтам ефективно вбиратися в шкіру. Це допомагає зменшити в’ялі зморшки та освітлити колір обличчя.
Настій колагену: містить колаген для підвищення еластичності та пружності шкіри, допомагаючи зменшити появу тонких ліній і зморшок.
Технологія бульбашок: використовує інноваційну технологію бульбашок для доставки активних інгредієнтів глибоко в шкіру, покращуючи поглинання та ефективність.
Зволоження: забезпечує інтенсивне зволоження шкіри, роблячи її гладкою та зволоженою.
Сяйво: Сприяє сяючому та сяючому кольору обличчя, покращуючи загальний тон і текстуру шкіри.
Підходить для: Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.
Склад:
Water(Aqua), Glycerin, Propanediol, *Soluble Collagen , Glycereth-26, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-10 Laurate, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Polyglycerin-3, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Lauroyl Glutamate, Gardenia Florida Fruit Extract, Butylene Glycol, Dextrin, Xanthan Gum, Hydroxyethyl Urea, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Allantoin, *Collagen Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, *Atelocollagen, *Desamido Collagen, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Elastin, *Hydrolyzed Collagen , Caprylyl Glycol, Hyaluronic Acid, Cholesterol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sorbitan Laurate, Silica, Retinal, Glutathione, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Thioctic Acid, Ceteth-5, Ceteth-3, *Collagen, *Collagen Amino Acids, Potassium Cetyl Phosphate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Hydroxyethylcellulose, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Sodium Acetylated Hyaluronate, *Procollagen, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-5, Disodium EDTA, Acetyl Octapeptide-3, *Soluble Collagen Crosspolymer , *Rosin Hydrolyzed Collagen, *Potassium Myristoyl Hydrolyzed Collagen , Fragrance
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 9007-34-5 |
Ателоколаген - це білок, отриманий, коли телопептиди ферментативно видаляються з колагену.
Солюбілізація колагену - волокнистого білка, який зазвичай отримують зі шкіри акули або корів.
Працює як зволожуючий агент, утримуючи вологу. Також вважається, що він має властивості проти старіння, такі як пом’якшення та зменшення видимості тонких ліній/зморшок. Використовується в різноманітних продуктах, таких як лосьйони/креми для обличчя, сироватки проти старіння, креми для очей, маски для обличчя, сонцезахисні засоби та бальзами для гу...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9004-95-9 / 4484-59-7
Цетет-3 є похідним поліетиленгліколю цетилового спирту.
Інгредієнти Ceteth допомагають іншим інгредієнтам розчинятися в розчиннику, в якому вони зазвичай не розчиняються. Цетети також допомагають утворювати емульсії, зменшуючи поверхневий натяг речовин, що емульгуються, і очищають шкіру та волосся, допомагаючи воді змішуватися з олією та брудом, щоб ці речовини можна було змити.
# CAS Номер: 9004-95-9 / 4478-97-1
Ceteth-5 - це поліетиленгліколевий ефір цетилового спирту.
Інгредієнти Ceteth допомагають іншим інгредієнтам розчинятися в розчиннику, в якому вони зазвичай не розчиняються. Цетети також допомагають утворювати емульсії, зменшуючи поверхневий натяг речовин, що емульгуються, і очищають шкіру та волосся, допомагаючи воді змішуватися з олією та брудом, щоб ці речовини можна було змити.
# CAS Номер: 57-88-5
Амінокислоти колагену - це амінокислоти, отримані з гідролізованого колагену. Колаген являє собою спіральну структуру, що складається переважно з трьох амінокислот, а саме гідроксипроліну, проліну та гліцину. Це дрібний жовтий порошок. Він має чудову здатність зв’язувати та утримувати воду. Він присутній у продуктах більше 30 років з тією самою метою – забезпечити догляд за шкірою.
Оскільки це резервуар вологи, він забезпечує чудове зволоження. Він також захищає шкіру, утворюючи плівку на шкірі. Це зменшує втрату вологи природним шляхо...
# CAS Номер: 9004-53-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 92113-31-0
# CAS Номер: 9004-62-0
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 160715-21-0
Калій-мірістоїл гідролізований колаген — це речовина, яка використовується в косметичних рецептах, де він діє як антистатик (зменшує статичні заряди шляхом нейтралізації електричного заряду на поверхні, наприклад, волосся), поверхнево-активна речовина (миюча речовина; покращує рівномірний розподіл продуктів). під час нанесення), а також засіб для розчісування (зменшує або запобігає сплутуванню волосся через зміни або пошкодження на поверхні волосся, таким чином покращуючи розчісування).
«Калій...» означає сіль калію. Назва компонента «...
Проколаген - речовина біологічного походження, яка використовується в косметичних рецептах. Суміш речовин діє як плівкоутворювач (при нанесенні утворює плівку на шкірі, волоссі або нігтях), засіб для догляду за шкірою та засіб для кондиціонування волосся (робить волосся легким для розчісування, гладким, м’яким і блискучим, надає йому об’єму).
Формули Pro-Collagen забезпечують інтенсивне зволоження шкіри, що розгладжує тонкі лінії та зморшки.
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
Гідролізований колаген каніфолі - це білок, отриманий з каніфолі та гідролізований для підвищення його біодоступності. Він відомий своїми вражаючими зволожуючими властивостями та здатністю покращувати еластичність і пружність шкіри, надаючи незамінні амінокислоти.
Покращує еластичність і пружність шкіри.
Забезпечує глибоке зволоження шкіри.
Допомагає підтримувати та відновлювати шкірний бар’єр.
Містить незамінні амінокислоти, які живлять шкіру.
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 29923-31-7 / 29923-34-0 / 42926-22-7 / 98984-78-2
Лауроіл глутамат натрію — це м’яка поверхнево-активна речовина, яка використовується в засобах особистої гігієни за його здатність очищати та пінитися, а також за властивості кондиціонування шкіри. Лауроіл глутамат натрію не є сульфатом, що означає, що він не містить жорстких сульфатів, які часто зустрічаються в традиційних поверхнево-активних речовинах.
Лауроіл глутамат натрію - це дуже м'яка поверхнево-активна речовина на основі L-глутамінової кислоти, природної амінокислоти. Отримують з кокосової олії та пальмової олії.
Це м’я...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 128497-20-1
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 6683-19-8
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 2432-87-3
# CAS Номер: 116-31-4
Ретиналь (іноді його називають ретинальдегідом) — це форма ретинолу, яка є прямим попередником ретиноєвої кислоти, тобто те, що ретинол розщеплює після поглинання шкірою. Ця похідна вітаміну А добре задокументована завдяки десятиліттям досліджень, що підтверджують її переваги для догляду за шкірою, включаючи здатність помітно зменшувати тонкі лінії та зморшки, а також пом’якшувати інші ознаки старіння, включаючи гіперпігментацію.
Дослідження показують, що сітківка також може допомогти покращити зовнішній вигляд шкіри, схильної до плям...
КОЛАГЕН ГІДРОЛІЗОВАНИЙ -продукт гідролізу колагену, що отримується зі шкіри, хрящів, сухожиль, сполучної та кісткової тканин великої рогатої худоби. Суміш амінокислот та коротколанцюгових пептидів. Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу. Включається до складу засобів для догляду за шкірою обличчя, засобів для волосся та ін. Присутність групи пептидів зумовлює високу біологічну активність. Використовують як плівкоутворювальну речовину для у...
Гарденія Флорида (Gardenia Florida, G. jasminoides) - квітуча рослина сімейства маренових, поширена на Далекому Сході, в Індії та Китаї. Абсолю Г.Ф. - темно-жовта масляниста рідина з насиченим солодким, квітковим ароматом, схожим на запах жасмину. Містить бензилацетат, фенілацетат, ліналоол, лінлілацетат, терпінеол, метилантранілат. Екстракт кольорів позиціонується як кондиціонуючий агент для шкіри. Квітковий екстракт, що використовується в косметиці для додання аромату; також діє як антиоксидант. Існує обмежена кількість досліджень, які дов...
Навіть якщо сиве волосся може бути модним, багато людей хочуть мати блискуче барвисте волосся. З віком волосяні фолікули виробляють менше меланіну, пігменту, який відповідає за колір волосся, тому поступово волосся сивіє.
Волосяні фолікули виробляють волосяне волокно, яке пігментується в результаті синтезу меланіну та його перенесення від меланоцитів до кератиноцитів. Для боротьби з посивінням волосся компанія Unipex розробила ацетилгексапептид-1, біоміметичний пептид, отриманий з альфа-МСГ.
Ацетилгексапептид-1 (послідовність: Ac...
«Зшитий полімер» означає зшитий («зшитий») полімер.
Розчинний колагеновий кросполімер являє собою гідролізат колагену, зшитий гідрохлоридом N-(3-диметиламінопропіл)-N'-етилкарбодиіміду. Колагеновий кросполімер використовується в косметичних рецептах. Суміш речовин діє як емолієнт (робить шкіру гладкою та пружною).








