Arencia Deep Water Surge Serum Зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою, PDRN та церамідами
Назва:
Arencia Deep Water Surge Serum
Бренди:
Arencia 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Гіалуронова кислота
Алое
PDRN (полінуклеотиди)
Вітамін С
Зелений чай
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
Ніацинамід (вітамін В3)
Опис:
Зволожуюча сироватка з ПДРН та пептидами Arencia Deep Water Surge Serum – універсальний засіб для відновлення бар'єрних функцій та підвищення пружності шкіри. Легка гелева текстура швидко вбирається, не обтяжуючи та не перевантажуючи. Містить 8 форм гіалуронової кислоти, пептидний комплекс, ПДРН, цераміди, пантенол, екстракт рису, вітамін С.
Склад:
Water, Propanediol, Glycereth-26, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-10 Myristate, Adenosine, Polyglyceryl-10 Laurate, Dextrin, Panthenol, Betaine, Gardenia Florida Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Oryza Sativa (Rice) Lees Extract, Aloe Barbadensis Extract, Salix Alba (Willow) Extract, Melissa Officinalis Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, PVM/MA Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-10 Oleate, Ceramide NP, Hydrolyzed DNA, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Glycosphingolipids, Sodium Ascorbyl Phosphate, Potassium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Pentylene Glycol, Palmitoyl Pentapeptide-4, Sodium Acetylated Hyaluronate, Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-1, Oligopeptide-1 , Oligopeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Hexapeptide-9
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 9067-32-7
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 9004-53-9
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 107-43-7
Гарденія Флорида (Gardenia Florida, G. jasminoides) - квітуча рослина сімейства маренових, поширена на Далекому Сході, в Індії та Китаї. Абсолю Г.Ф. - темно-жовта масляниста рідина з насиченим солодким, квітковим ароматом, схожим на запах жасмину. Містить бензилацетат, фенілацетат, ліналоол, лінлілацетат, терпінеол, метилантранілат. Екстракт кольорів позиціонується як кондиціонуючий агент для шкіри. Квітковий екстракт, що використовується в косметиці для додання аромату; також діє як антиоксидант. Існує обмежена кількість досліджень, які дов...
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
Екстракт рисових висівок (Oryza sativa) — це рослинний інгредієнт, який використовується в косметиці для кондиціонування та пом’якшення шкіри. Це також хелатоутворювач, тобто запобігає небажаним реакціям мінералів у воді. Висівки - це коричневий зовнішній шар рисового ядра. Це побічний продукт перемелювання рису, але не вважайте, що це одноразовий інгредієнт: рисові висівки є багатим джерелом понад 100 антиоксидантних сполук, включаючи вітамін Е, ферулову кислоту та оризанол.
Висівки також містять зволожуючі полісахариди, омега-3 жирні...
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ (Aloe) – рід рослин сімейства Asphodelaceae, у якому налічують понад 200 видів. Поширення: Східна та Південна Африка, Центральна та Латинська Америка, хоча окремі види роду Aloe зустрічаються в Середземномор'ї та деяких місцевостях Індії. Деревоподібні, чагарникові або трав'янисті сукулентні рослини багаторічні. Листя м'ясисте, у багатьох видів з восковим нальотом та шипоподібними виростами по краях. Деревоподібне алое, яке вирощується як кімнатна культура, називається столетником.
Сировину, для косметичної промисловості отримуют...
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 100403-19-8
Гідролізована ДНК і гідролізована РНК — це нуклеїнові кислоти, які містяться в усіх живих істотах. і є важливим компонентом клітини
Гідролізована ДНК і Гідролізована РНК утворюється шляхом фракції (гідролізу) ДНК і РНК, щоб зменшити розмір молекули, щоб вона могла поглинатися шкірою. Комплекс ДНК-РНК містить гідролізовані сегменти РНК і ДНК низькомолекулярні, відомі як нуклеотиди, які борються з зневодненням шкіри. У той же час вони значно посилюють функціональну активність клітин шкіри, виробляючи колаген і захищаючи клітинну...
# CAS Номер: 49557-75-7
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
Кераміди рослинного походження (до яких належать глікосфінголіпіди), які містяться в наших нічних кремах, мають захисні та реліпідні властивості. Вони складають ліпідний бар'єр, який захищає шкіру від зневоднення та зовнішніх загроз (холоду, мікроорганізмів тощо). Оскільки регенерація шкіри відбувається максимально вночі, цей інгредієнт допомагає шкірі відновлюватися.
Глікосфінголіпіди є другорядними компонентами клітинних мембран і мембранних компартментів і пов’язані з ростом, диференціюванням клітин, а також вірусними та онкогенними...
# CAS Номер: 66170-10-3
АСКОРБИВ ФОСФАТ НАТРІЮ - натрієва сіль аскорбінової кислоти, одна із стабільних при стандартних умовах та нейтральному рН форм вітаміну С. Білувато-жовтий водорозчинний порошок. Антиоксидант і водночас стимулятор синтезу колагену. Добре проникає в епідерміс, де трансформується в аскорбінову кислоту та блокує УФ-індуковане перекисне окиснення ліпідів.
А.ф.н. стимулює синтез колагену, регулює продукцію колагену І типу. Відмінність у проникності, швидше за все, пов'язана зі ступенем ліпофільності. має сенс звернути увагу на засоби саме з...
Hyaluronic acid має дві salt форми: sodium hyaluronate і potassium hyaluronate. Гіалуронати натрію і калію -солі гіалуронової кислоти, що володіють подібними з кислотою властивостями, тобто. здатність нормалізувати водний баланс клітин шкіри. Добре переносяться шкірою. Використовуються в косметичних виробах як гелеутворюючі компоненти, але в першу чергу служать для поповнення в тканинах тканин дефіциту гіалуронової кислоти, біологічний синтез якої порушується в міру старіння організму, а також під впливом інших факторів. Нетоксичні.
Гі...
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 5343-92-0
Palmitoyl tripeptide-1 – це синтетичний пептид, пов’язаний із жирною кислотою, який може допомогти відновити видимі пошкодження шкіри та зміцнити підтримуючі елементи шкіри. Його класифікують як «пептид-повідомник» через його здатність «вказувати» шкірі, як виглядати краще, зокрема щодо зменшення ознак пошкодження сонцем, таких як зморшки та груба текстура. Деякі дослідження показали, що цей пептид має подібні переваги проти старіння, ніж ретинол. (Ви можете використовувати обидва інгредієнти для ще більшої користі.)
Пальмітоїл трипеп...
sH-олігопептид-1 - це синтетичний пептид, що складається з амінокислот ліцину, гліцину та гістидину
Він виробляється шляхом ферментації E.coli
sH-олігопептид-1 має ідентичну хімічну структуру епідермальному фактору росту та, як було показано, збільшує швидкість загоєння та оновлення шкіри, а також уповільнює витончення старіючої шкіри, таким чином мінімізуючи зморшки.
Insulin-like growth factor 1, IGF-1, rh-Oligopeptide-2. Sh-олігопептид-2 також називають інсуліноподібним фактором росту 1, і він належить до тієї ж групи інгредієнтів (факторів росту), що й його більш відомий брат, епідермальний фактор росту або Sh-олігопептид-1. Цей компонент складається з 70 амінокислот і, подібно до EGF, також стверджується, що він стимулює проліферацію клітин і загоєння ран. Існує також дослідження, яке вказує на те, що EGF та IGF1 працюють разом, сприяючи проліферації кератиноцитів (клітин шкіри).
Тема факторів ...
# CAS Номер: 221227-05-0









