Kevin.Murphy Repair.Me Wash Reconstructing Strengthening Shampoo Реконструювальний і зміцнювальний шампунь
Назва:
Kevin.Murphy Repair.Me Wash Reconstructing Strengthening Shampoo
Бренди:
Kevin.Murphy 🇦🇺Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
Алое
Олії
Силікони
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
AHA кислоти
Опис:
Пухнате, сухе, сплутане волосся волає про допомогу. Якщо ви бачите ознаки, візьміть правильний шампунь REPAIR-ME.WASH. З великим акцентом на відновленні пошкодженого, зневодненого волосся, а також пов’язаних із цим кучерявості та розтріскування – це щоденне миття оновлює та відновлює волосся кількома пінами за раз!
Регулярне використання REPAIR-ME.Wash, збагачене неймовірно потужними протеїнами та амінокислотами, допомагає волоссю живитися та відновлюватись від шкіри голови до кінчиків.
Бромелайн - це фермент ананаса, який має здатність проникати у волосся та забезпечувати цілеспрямоване живлення, не обтяжуючи волосся.
Відомо, що інший потужний фермент, папаїн з папайї, допомагає розблокувати та підвищити ефективність інших інгредієнтів, які зв’язують вологу та покращують загальну еластичність волосся.
Суперпродукт, багатий на амінокислоти, протеїн зеленого горошку забезпечує інтенсивне зволоження, щоб допомогти живити та відновлювати волосся.
Кондиціонуючі та зволожуючі амінокислоти шовку допомагають покращити зволоження та втягують вологу для волосся, яке виглядає більш гнучким, слухняним і м’якшим.
Наповнений великою кількістю антиоксидантів і вітамінів, екстракт бамбука також є багатим джерелом мінерального живлення та ключовим інгредієнтом, який допомагає захистити цілісність здоров’я волосся. Додає волоссю природного блиску та блиску.
Склад:
Water (Aqua) (Eau), Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamide MIPA, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Disodium 2-Sulfolaurate, PEG-2 Cocamide, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Stearate, Panthenol, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Silk Amino Acids, Hydrolyzed Pea Protein, Papain, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Keratin Amino Acids, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Bromelain, Creatine, Apigenin, Biotinoyl Tripeptide-1, Oleanolic Acid, Lactic Acid, Zinc Picolinate, Glycerin, Maltodextrin, Xanthan Gum, Hydrolyzed Rice Protein, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, Propanediol, Butyloctanol, Dicetyldimonium Chloride, Silicone Quaternium-16, PPG-26-Buteth-26, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Undeceth-11, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Steareth-4, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Undeceth-5, Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, Disodium EDTA, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactobacillus Ferment, Iodopropynyl Butylcarbamate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 120-51-4
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 91-64-5
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 627-83-8
# CAS Номер: 65497-29-2
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 9050-36-6
Maltodextrin (мальтодекстрин, патока) є продуктом ферментативного гідролізу крохмалю. Складається з мальтози, мальтотріози та декстринів – полісахаридів різної довжини ланцюга. У косметиці використовується як загусник, а так само вологоутримуючий, плівкоутворюючий компонент. Безпечний засіб із натуральних компонентів. Абсорбент, стабілізатор емульсії, кондиціонер для шкіри та волосся, піноутворювач. Патоку в основному використовують при виробництві кондитерських виробів та надання в'язкості продукту. У виробництві косметики використовується ...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 68610-92-4
# CAS Номер: 26590-05-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 61789-32-0
# CAS Номер: 4016-21-1 |
Sodium Methyl 2-Sulfolaurate (and) Disodium 2-Sulfolaurate (and) Sodium Lauryl Sulfoacetate
STEPAN-MILD® PCL – це м’яка суміш аніонних поверхнево-активних речовин, яка утворює високу піну з хорошою в’язкістю та хорошими властивостями нарощування в’язкості та відчуттям після нанесення шкіри у складених продуктах. Він підходить для шампуню, миючого засобу для обличчя, засобу для миття тіла, пінної ванни та рідкого мила для рук.
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ ВЕРА (БАРБАДЕНСІС) ГЕЛЬ - продукт одержують шляхом холодного віджиму з м'якоті листя рослини. Для виготовлення концентратів використовується метод низотемпературного вакуумного випарювання рідини з початкового продукту. Незважаючи на назву, А.В.Г. - Напівпрозора рідина ледь помітного зеленого відтінку. Запах свіжий, трохи вловимий. Насамперед, використовується як знезаражуючий, протизапальний засіб, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру після опіків та порізів. Містить кальцій, магній, амінокислоти. Містить амінок...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8053-39-2
КАШТАН КІНСЬКИЙ (aesculus hippocastanum) – дерево сімейства конскокаштанових. Лікарською сировиною є кора, листя, квіти і насіння плодів. Кора містить глікозиди (переважно ескулін), дубильні речовини, жирне масло, сапоніни, кумарин. У квітах і листі присутні флавоноїди, сапоніни, рутин, каротиноїди, крохмаль, дубильні речовини, в насінні плодів – тритерпенові сапоніни, флавоноїди, полісахариди. Біологічна активність екстрактів К.к. пов'язана насамперед із наявністю ескуліну, який здатний зміцнювати стінки кровоносних судин та капілярів, стим...
КРОПИВА ДВУДОМНА (Urtica dioica) - широко поширена багаторічна трав'яниста рослина сімейства кропив'яних. Листя багате вітамінами С, К, В, хлорофілом, глікозидами, фітостеринами, каротиноїдами, ефірною олією, сахарами, протеїнами, дубильними речовинами, солями заліза, кальцію, органічними кислотами. Пекучість кропиви визначається присутністю мурашиної кислоти. Екстракт К.д. широко застосовується в косметиці як регенеруюча, тонізуюча, стимулююча, протизапальна, загоювальна, вітамінізуюча добавка в засобах догляду за шкірою та волоссям. Сухий ...
Гідролізований протеїн гороху є природним пом'якшувачем і кондиціонуючим засобом для волосся в косметиці. Як випливає з назви, це продукт, який утворюється в результаті гідролізу білка, вилученого з гороху, що означає, що він пройшов через розщеплення трансформації за допомогою ферментів або води.
Окрім пом’якшувача, гідролізований гороховий протеїн також функціонує як поверхнево-активна речовина, тобто він вловлює бруд і дозволяє змити його зі шкіри. Через рослинне походження гідролізований білок гороху вважається однією з найбільш ек...
Дицетилдимоній хлорид є четвертинною амонієвою сполукою, яку зазвичай називають кватами. Є емульгатором і поверхнево-активною речовиною, а також антистатиком для догляду за волоссям.
Довга форма поверхнево-активної речовини – це «поверхнево-активна речовина», косметичний інгредієнт, який широко використовується в косметиці та засобах особистої гігієни для покращення текстури та стабільності продукту. Поверхнево-активна речовина зв’язує разом молекули води та олії у формулі продукту, зменшуючи поверхневий натяг між двома рідинами.
Функції: кондиціонер для шкіри, кондиціонер для волосся
четвертинна амонієва сіль, отримана після алкілування аміаку
він має властивість посилювати консолідацію волосся, роблячи його менш схильним до ламкості та інших пошкоджень
The Cosmetics and Ingredients Review (CIR) дозволяє використовувати цей продукт у косметиці та засобах особистої гігієни.
Undeceth-11 — поліетиленгліколевий ефір ундецилового спирту. "Deceth-" відноситься до PEG ефіру децилового спирту. Число за «deceth» відноситься до середньої кількості молекулярних одиниць -CH2-CH2-O-. Подібне стосується інших спиртів (ун-/до-/три-/тетрадецил-, ізодецил-, октилододецил-, …) Входить до складу DOWSIL™ 5-7113 Silicone Quat Microemulsion – це 22% неіонна емульсія катіонізованого амінофункціонального силіконового полімеру. Ця емульсія була розроблена як кондиціонуюча добавка для засобів по догляду за волоссям, таких як шампуні, к...
# CAS Номер: 38841-48-4
Динатрію 2-сульфолаурат є природним аніонним ПАР, який на 100% біологічно розкладається. Натуральна, інноваційна, дуже м’яка аніонна поверхнево-активна речовина, яка підходить для твердих продуктів, що змиваються, динатрію 2-сульфолаурат підходить для формул без сліз. Рекомендується для використання в догляді та очищенні дітей, шампунях, миючих засобах для обличчя, рідкому милі, зубній пасті/ополіскувачі для рота та засобах для душу/ванни.
У косметиці динатрію 2-сульфолаурат може використовуватися як в якості основного поверхнево-актив...
# CAS Номер: 17949-65-4
Ця речовина прямо дозволена та/або обмежена записом у Додатку III Регламенту ЄС щодо косметики після оцінки Науково-консультативного комітету Комісії ЄС (SCCS). Обмеження можуть напр. B. Критерії чистоти, максимальна концентрація або використання лише в певних категоріях продуктів. Використання цієї речовини в косметичних продуктах є безпечним за умов, які можуть бути вказані в Додатку III.
2-Піридинкарбонова кислота є хімічною сполукою, яка має мінімальну токсичність. Він є потужним індуктором різних ферментів, включаючи фосфорилюванн...
PEG-120 Methyl Glucose Trioleate - це ефір поліетиленгліколю триефіру метилглюкози та олеїнової кислоти із середнім вмістом 120 молей етиленоксиду.
Як і багато інших довголанцюгових молекул, отриманих з олії, цей інгредієнт виявився корисним як засіб для кондиціонування шкіри у формі пом’якшувача, який допомагає як пом’якшити, так і змастити шкіру. Він також використовується як емульгатор, допомагаючи змішати водну та масляну фази в загальний продукт. Він також використовується як поверхнево-активна речовина, миючий засіб і для контрол...







