silicone quaternium-16

Назва інгредієнта:
silicone quaternium-16
Рівень безпеки:
Безпечно
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
СилікониОпис
Функції: кондиціонер для шкіри, кондиціонер для волосся
четвертинна амонієва сіль, отримана після алкілування аміаку
він має властивість посилювати консолідацію волосся, роблячи його менш схильним до ламкості та інших пошкоджень
The Cosmetics and Ingredients Review (CIR) дозволяє використовувати цей продукт у косметиці та засобах особистої гігієни.
Тематичні статті
Dimethicone: що це за інгредієнт і чи безпечний він у косметиці?
Один з інгредієнтів, який ви часто побачите в багатьох продуктах, — це диметикон, поширений компонент у численних косметичних формулах. Якщо ви вже цікавилися диметиконом, то, напевно, натрапляли на т...
Останні продукти з цим інгредіентом
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Силікони
Водорості
Омега жирні кислоти
Вітамін С
Вітамін Е
УФ-фільтри
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Силікони
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін С
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Алое
AHA кислоти
Олії
Силікони
Вітамін Е
Омега жирні кислоти
Вітамін Е
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Олії
Силікони
Алое
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
AHA кислоти
Олії
Силікони
Пребіотики/пробіотики/ферменти





