KeraSys Hair Clinic Repairing Conditioner Кондиціонер відновлювальний
Назва:
KeraSys Hair Clinic Repairing Conditioner
Бренди:
KeraSys 🇰🇷Категорії:
Кондиціонер для волоссяАктивні компоненти:
Кераміди
AHA кислоти
Силікони
Олії
Опис:
Система догляду за волоссям Kersys – це перміум-набір для догляду за волоссям, науково розроблений для відновлення пошкодженого волосся. Kerasys містить екстракти трав, екстракт едейвейсу, пантенол та гідролізований протеїн, які допомагають зволожувати та відновлювати пошкоджене волосся. Численні ефекти Kerasys включають зволоження, підвищення міцності волосся на розрив та надання йому блиску.
Склад:
WATER, CETEARYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, ISOPROPYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, CETEARETH-20, LAURETH-23, LAURETH-3, AMODIMETHICONE, POTASSIUM LACTATE, PHENOXYETHANOL, LACTIC ACID, C12-14 SEC-PARETH-7, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, GLYCERIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, LILIUM CANDIDUM BULB EXTRACT, HYDROGENATED LECITHIN, ALCOHOL, CERAMIDE NP, LEONTOPODIUM ALPINUM EXTRACT, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, ARTEMISIA ABSINTHIUM EXTRACT, GENTIANA LUTEA ROOT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, FRAGRANCE
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 81646-13-1
BTMS - натуральний екстракт, отриманий з олій пальми. Також екстракт отримують з жирних кислот отриманих з ріпакової олії. Оскільки цей інгредієнт безпосередньо наноситься на волосяний фолікул для розгладження кутикули, він високо цінується завдяки своїм здібностям кондиціонування. Він також діє як емульгатор, досить м'який, тому його використовують в дитячих продуктах. Коли використовується в лосьйонах і кремах, він залишає довгий ефект м'якості і пружності шкіри. BTMS знижує статичний ефект при розчісуванні, захищає волосся від зайвих пошк...
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 68439-49-6
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 996-31-6 / 85895-78-9
Лактат калію – це калієва сіль молочної кислоти, отримана в результаті бактеріального синтезу крохмалю та патоки. Його здебільшого використовують як консервант і стабілізатор кольору в м’ясних продуктах для подовження терміну їх зберігання завдяки його здатності боротися з бактеріями, які в іншому випадку призвели б до псування харчових продуктів. Рівень використання лактату калію для цієї мети коливається від 1 до 4,8%.
Він діє як ексфоліант і зволожуючий агент, а також регулює pH.
Дослідження показали, що лактат калію може покр...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 90045-98-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 223747-87-3
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8024-32-6
Lilium candidum, також відома як лілія Мадонни. Це водна трава та перевірений аюрведичний інгредієнт. Утворює горизонтальну кореневу систему. Його цибулина/корінь має лікувальні властивості. Екстракт кореня використовується в косметичних рецептах. Це рідина від безбарвного до блідо-жовтого кольору. Він містить галлову кислоту, дубильні речовини, крохмаль, слиз, камедь, аміак, кал, цукор і винну кислоту.
Він чудово підходить для живлення тіла, оскільки допомагає покращити сухість шкіри та утримує вологу, видаляючи надмірне тепло з тіла,...
# CAS Номер: 68439-50-9
C12-14 Sec-Pareth-7 — це поліетиленгліколевий ефір суміші синтетичних вторинних жирних спиртів C12-14 із середнім вмістом 7 молей етиленоксиду.
SeraSilk EM 602 - це неіонна емульсія порошку вінілдиметиконового еластомеру. Як емульсія, це неймовірно простий спосіб включити еластомерний порошок у склади на водній основі. Великий розмір частинок ~5 мкм. SeraSilk EM 602 можна додавати до багатьох продуктів для покращення відчуття шкіри, розподільності, поглинання та ефекту «м’якого фокусу» готового продукту.




