Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner Кондиціонер для інтенсивного догляду за хімічно пошкодженим волоссям
Назва:
Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner
Бренди:
Redken 🇺🇸Категорії:
Кондиціонер для волоссяАктивні компоненти:
Силікони
Алерген
AHA кислоти
Опис:
Кондиціонер Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner – це концентрована універсальна формула Redken для всіх типів і текстур волосся. Цей надзвичайно насичений та розкішний кондиціонер забезпечує інтенсивне кондиціонування, зменшує ламкість та захищає від вицвітання кольору.
Містить лимонну кислоту, альфа-гідроксикислоту в нашому концентрованому комплексі для догляду за зв'язками, яка допомагає захистити слабкі зв'язки та покращити міцність та еластичність волосся після знебарвлення або фарбування.
Цей кондиціонер для балансування pH спеціально розроблений з кислим pH, щоб допомогти захиститися від потенційних негативних наслідків, які можуть бути спричинені фарбуванням волосся, освітленням та термоукладанням.
Склад:
AQUA / WATER / EAU, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN ,BEHENTRIMONIUM CHLORIDE ,DIMETHICONE ,BIS-CETEARYL AMODIMETHICONE ,CETYL ESTERS ,CITRIC ACID ,ISOPROPYL ALCOHOL ,DICETYLDIMONIUM CHLORIDE ,PARFUM / FRAGRANCE, SODIUM CITRATE ,PHENOXYETHANOL, CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX / CIRE DE CANDELILLA, ISOPROPYL MYRISTATE, HYDROXYPROPYL GUAR ,LIMONENE, COCO-BETAINE, AMODIMETHICONE, CETRIMONIUM CHLORIDE, DILAURYL THIODIPROPIONATE ,TRIDECETH-10, SODIUM CHLORIDE, LINALOOL, PEG-100 STEARATE ,CITRONELLOL ,STEARETH-6 ,TRIDECETH-3 ,ACETIC ACID, TRISODIUM HEDTA
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
Оцтова кислота або оцет діє як буфер, а також має властивості дезінфекції шкіри. Оцтова кислота - безбарвна рідина з різким запахом. Змішується із водою, спиртом, ефіром, бензолом. Безводна («крижана») У.к. горюча. Температура спалаху – 34°С. З повітрям утворює вибухонебезпечні суміші. Концентрована і, особливо, «крижана». У.к. сильно обпалює шкіру. При концентрації менше 50% – слабкий подразник шкіри. У косметиці використовується у відбілюючих засобах, фарбах для волосся, деяких засобах для догляду за шкірою. Туалетний оцет - відомий раніше...
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 61789-40-0
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 110-27-0
ІЗОПРОПІЛМИРІСТАТ - складний ефір ізопропілового спирту та міристинової кислоти. Прозора безбарвна рідина із низькою в'язкістю. Дозволяє отримувати низьков'язкі емульсії, які добре вбираються у шкіру. Широко використовується жировий та пом'якшувальний компонент у косметиці. Належить до комедогенних речовин. Нітродіетаноламіни, що часто присутні у вигляді домішок у косметичній сировині, вибірково впливають на І., багаторазово збільшуючи його трансепідермальну проникність. Разом з І. шкірою можуть абсорбуватися і нітрозоаміни, речовини особлив...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 91052-22-9
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 53880-86-7
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Дицетилдимоній хлорид є четвертинною амонієвою сполукою, яку зазвичай називають кватами. Є емульгатором і поверхнево-активною речовиною, а також антистатиком для догляду за волоссям.
Довга форма поверхнево-активної речовини – це «поверхнево-активна речовина», косметичний інгредієнт, який широко використовується в косметиці та засобах особистої гігієни для покращення текстури та стабільності продукту. Поверхнево-активна речовина зв’язує разом молекули води та олії у формулі продукту, зменшуючи поверхневий натяг між двома рідинами.
# CAS Номер: 1126942-72-0
Кондиціонуючий засіб Silsoft AX, модифікована алкілом амінова рідина, може допомогти споживачам досягти термозахисту, чудової гладкості та блиску для сухого волосся. Комбінація обох підвішених аміно- та кінцевих алкільних груп у структурі силікону допомагає забезпечити покращений термозахист, гладкість, м’якість і керованість



