Davines Essential Haircare Melu Conditioner Кондиціонер, що пом'якшує волосся і надає йому блиску
Назва:
Davines Essential Haircare Melu Conditioner
Бренди:
Davines 🇮🇹Категорії:
Кондиціонер для волоссяАктивні компоненти:
Силікони
AHA кислоти
Вітамін Е
Олії
Опис:
Кондиціонер від ламкості для довгого волосся з екстрактом сочевиці Davines MELU Conditioner зволожує та пом'якшує, а також зміцнює волосся, перешкоджаючи пошкодженню. Подовжує життя довгого і тонкого волосся, схильного до ламкості. Інтенсивно зволожує та живить, запобігає перерізу кінчиків, не обтяжує. Містить екстракт сицилійської сочевиці, а також олію солодкого мигдалю та токоферол.
Склад:
Aqua / Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium methosulfate, Dimethicone, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Beheneth-25, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Benzyl Alcohol,Prunus Amygdalus Dulcis Oil / Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate,Parfum / Fragrance, Silicone Quaternium-8, Isopropyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Disodium Edta, Sodium Benzoate, Citric Acid,Alcohol, Tocopherol, Linalool, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Sclerotium Gum, Disiloxane, Hexyl Cinnamal, Lensesculenta Seed Extract / Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract, Trideceth-12, Geraniol, Limonene, Ci 61570 / Green 5, Ci 19140 / Yellow 5.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 26636-40-8
Beheneth-25 - це поліетиленгліколевий ефір бегенілового спирту
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 81646-13-1
BTMS - натуральний екстракт, отриманий з олій пальми. Також екстракт отримують з жирних кислот отриманих з ріпакової олії. Оскільки цей інгредієнт безпосередньо наноситься на волосяний фолікул для розгладження кутикули, він високо цінується завдяки своїм здібностям кондиціонування. Він також діє як емульгатор, досить м'який, тому його використовують в дитячих продуктах. Коли використовується в лосьйонах і кремах, він залишає довгий ефект м'якості і пружності шкіри. BTMS знижує статичний ефект при розчісуванні, захищає волосся від зайвих пошк...
# CAS Номер: 661-19-8
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 4403-90-1
Green 5 — це сертифікований водорозчинний косметичний барвник, який використовується в таких косметичних продуктах, як креми, лосьйони, гелі, засоби для волосся, засоби для ванн і мило, для отримання блакитно-зеленого кольору. Потрібна невелика кількість, оскільки він дуже концентрований.
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 9004-62-0
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
Водорозчинний силікон використовується для запобігання на волоссі статичного електричного заряду.
Має пом'якшувальні, кондиціонуючі та антистатичні властивості. Він прискорює час висихання, повністю зберігаючи структуру волосся. Захищає волосся від пошкоджень, викликаних високою температурою фена або праски.
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 8007-69-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 6683-19-8
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 220410-74-2
Трис(тетраметилгідроксипіперидинол) цитрат використовується в композиціях, що наносяться на область очей, до 0,005% в лосьйонах для очей. Він також використовується в продуктах, які дозволяють впливати на слизову оболонку, наприклад, у милі для ванн і миючих засобах, у максимальних зареєстрованих концентраціях 0,05%.




