Estee Lauder Advanced Night Cleansing Gelee with 15 Amino Acids Очищувальний гель для обличчя
Назва:
Estee Lauder Advanced Night Cleansing Gelee with 15 Amino Acids
Бренди:
Estee Lauder 🇺🇸Категорії:
Гель для вмиванняАктивні компоненти:
Гіалуронова кислота
Олії
Кофеїн
AHA кислоти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Опис:
Експерт з нічного догляду за шкірою пропонує покращений досвід очищення, створений для початку вашого ритуалу догляду за шкірою.
Ніжний миючий засіб для обличчя: цей відновлюючий гель перетворюється на пухнасту м’яку піну, яка ніжно, але ретельно очищає вашу шкіру.
Високоефективна формула містить 15 амінокислот, які природним чином містяться в захисних шарах шкіри. Відомо, що амінокислоти балансують і підтримують шкірний бар’єр.
Змиває макіяж і забруднення з поверхні шкіри, не видаляючи і не порушуючи бар’єр від вологи чи кислотну оболонку. Цей ніжний засіб для очищення обличчя працює навіть на довготривалому макіяжі.
Залишає шкіру м'якою, комфортною та збалансованою - і готовою до наступних формул.
Склад:
Water\Aqua\Eau, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Lauramidopropyl Betaine, Glycerin, Butylene Glycol, Sucrose, Lilium Tigrinum Extract, Sodium Hyaluronate, Arginine, Tyrosine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Histidine, Glycine, Lysine, Threonine, Valine, Proline, Leucine, Alanine, Isoleucine, Serine, Phenylalanine, Caffeine, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Laminaria Saccharina Extract, Sodium Pca, Caprylyl Glycol, Methyldihydrojasmonate, Glucose, Sodium Lactate, Glucose Oxidase, Lactoperoxidase, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Polysorbate 20, Citric Acid, Polyquaternium-7, Potassium Phosphate, Linalool, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Yellow 5 (Ci 19140), Red 33 (Ci 17200)
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 56-84-8
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 68608-66-2
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 50-99-7
# CAS Номер: 9001-37-0
Глюкозооксидаза - це фермент, який перетворює глюкозу в глюконолактон. Він синтезується з гриба aspergillus niger. У цьому процесі він виділяє перекис водню, який фактично діє як антимікробний агент.
В основному використовується в харчовій промисловості як поглинач кисню. Він міститься в упаковці, щоб споживати кисень і виробляти перекис водню, який, у свою чергу, захищає від будь-якого мікробного забруднення. Він імітує природну захисну систему організму, а перекис водню є бактеріостатичною, тому мікроорганізми не можуть активно розмн...
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 71-00-1
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 56-87-1
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 63-91-2
# CAS Номер: 26590-05-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 867-56-1
# CAS Номер: 68585-34-2
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 72-18-4
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 72-19-5
Олії
Алерген
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9
# CAS Номер: 85251-63-4
ЯБЛУНЯ (Malus) - рід деревних та чагарникових рослин сімейства розоцвітих, що налічує безліч видів та сортів. Свіжі плоди і листя Я. містять пектинові речовини, білки, катехіни, органічні кислоти (яблучна, винна, лимонна, хлорогенова, саліцилова, арабінова, борна, аскорбінова), вітаміни В1, В2, В3, каротин, цукру, клітковину, фосфору, флавоноїди, амігдалін, ефірна та жирна олії.
Екстракт яблука з м'якоті, шкірки, насіння, пектин, віск використовуються в косметичних виробах як поживний, зволожуючий, вітамінізуючий, пом'якшувальний, в'яж...
# CAS Номер: 9003-99-0
Лактопероксидаза, коротше відома як LPO, є ферментом, який природним чином міститься в молоці. За структурою це глікопротеїн.
Лактопероксидаза - це фермент, який отримують з молока. Він також міститься в слині та слизовій системі людського організму і служить захистом від поверхневої мікробної інфекції. У молочній промисловості він використовується для стримування розмноження шкідливих бактерій у молоці та молочних продуктах.
Це корисний фермент, оскільки він має антимікробні та антиоксидантні властивості. Також у Журналі приклад...








