Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo Відлущувальний шампунь для зміцнення волосся
Назва:
Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo
Бренди:
Dr. Ceuracle 🇰🇷Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
Прополіс / мед
Ніацинамід (вітамін В3)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Алерген
Водорості
BHA Саліцилова кислота
Корінь солодки
AHA кислоти
Формула:
Опис:
Шампунь для глибокого очищення, який ефективно запобігає проблемі випадіння волосся. Зволожувальна формула з низьким pH та охолоджувальним ефектом допомагає заспокоїти та збалансувати чутливу шкіру голови. Ретельно видаляє відмерлі клітини шкіри, що закупорюють пори, шкірне сало та забруднення, відновлюючи чистоту та свіжість шкіри голови. Запатентований Follicusan™ DP та різні активні інгредієнти допомагають живити та зміцнювати шкіру голови для здорового та блискучого волосся. Не містить силікону, сульфатів та парабенів.
Склад:
Water, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Lauryl Glucoside, Cocamide MIPA, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Chloride, Polygonum Multiflorum Root Extract, Propolis Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Panthenyl Ethyl Ether, Panthenol, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Acorus Calamus Root Extract, Angelica Gigas Root Extract, Panax Ginseng Root Extract, Inositol, Milk Protein, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Alcohol, Houttuynia Cordata Extract, Acetylcysteine, Acetyl Methionine, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Salicylic Acid, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Morus Alba Bark Extract , Prunus Serotina (Wild Cherry) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Betaine, Biotin, Adansonia Digitata Seed Extract, Menthol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Origanum Majorana Leaf Extract, Lactic Acid, Lactose, Lavendula Angustifolia (Lavender) Extract, Moringa Oleifera Seed Extract, Camellia Japonica Flower Extract, Ziziphus Jujuba Fruit Extract, Laminaria Japonica Extract, Niacinamide, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Sodium Dehydroacetate, Cetyl Alcohol, Zinc Pyrithione, Polyquaternium-10, Sodium Isethionate, Coconut Fatty Acid, Caprylyl Glycol, Zinc Chloride, Arginine, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Fragrance
Схожі за складом (аналоги)





Аналіз складу
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 58-85-5
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 68797-35-3
СОЛОДКА ГЛАДКА -лакричник, багаторічна трав'яниста рослина сімейства Бобові. Сольова форма одного з основних протизапальних інгредієнтів рослини солодки, гліциризинат моноамонію. Це жовтуватий порошок з приємним солодким запахом. Лікарською сировиною служать очищені від кори коріння та підземні пагони. Сировина містить глікозиди (ліквіритозід, гліциризин), флавоноїди (ліквіритин, ізоліквертин), сахарозу та глюкозу, білки, крохмаль, аспарагін, камедь, мінеральні солі, пектинові речовини, сапоніни, фітогормони.
Екстракт коріння С.г. має ...
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 31781-21-6
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 92797-39-2
МОЛОЧНИХ ПРОТЕЇНІВ ЕКСТРАКТ - гідролізат протеїнів молока, одержуваних кислотним, лужним або ферментним гідролізом. Містять велику кількість полярних амінокислот, пептидів, сахариди і здатні надавати ефективну зволожуючу дію на шкіру. Утворюють фізіологічну вологоутримуючу плівку на поверхні шкіри і частково депонуються у верхніх шарах епідермісу. У косметиці застосовується як водного розчину. Особливо рекомендується для зволожуючих кремів та емульсій, засобів для шкіри після ванн. У шампунях та інших засобах для волосся може бути використан...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 110615-47-9
Лаурил глюкозид є одним з найкращих інгредієнтів, які можна використовувати в продуктах по догляду за шкірою та волоссям. Лаурил глюкозид є поверхнево-активною речовиною, отриманою з природних джерел. Це піноутворювач, який не тільки дає гарну піну, але також є ефективним миючим засобом. Знайдений у багатьох продуктах по догляду за шкірою, таких як миючі засоби, зволожувачі тощо, лаурилглюкозид також присутній у екологічно чистих пральних порошках. Окрім ніжного впливу на шкіру та волосся, лаурилглюкозид також піддається біологічному розклад...
# CAS Номер: 89-78-1 / 1490-04-6 / 2216-51-5 / 15356-60-2
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 68610-92-4
Широко відомий як чорна вишня, цей темний фрукт є потужним джерелом антиоксидантів, зокрема кількох видів антиоксидантів, відомих як поліфеноли. Чорна вишня також є багатим джерелом вітаміну С. Антиоксидантні властивості цієї вишні можуть допомогти захистити шкіру від видимого впливу забруднюючих речовин, що переносяться повітрям, а також заспокоїти шкіру.
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 61789-32-0
ЦИНК-ПІРИТІОН або піритіон цинку - [біс (1-гідрокси-2(1 Н)-піридинтіонато-O,S)-(Т-4)цинк]. Білий порошок із слабким запахом. Має бактерицидні та фунгіцидні властивості. Має сильну протигрибкову дію, слабко активний проти псевдомонад. Використовується як діючий агент у шампунях проти лупи. Солі піридину, що мають протимікробну активність, застосовуються як протиперхотний компонент у спеціальних шампунях. Згідно з Регламентом ЄС 1223\2009 і ТР ТС 009\2011 цинк пірітіон використовується з обмеженнями: як консервант дозволений не більше 1% у пре...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 90045-38-8
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 84082-70-2
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9
# CAS Номер: 85251-63-4
ЯБЛУНЯ (Malus) - рід деревних та чагарникових рослин сімейства розоцвітих, що налічує безліч видів та сортів. Свіжі плоди і листя Я. містять пектинові речовини, білки, катехіни, органічні кислоти (яблучна, винна, лимонна, хлорогенова, саліцилова, арабінова, борна, аскорбінова), вітаміни В1, В2, В3, каротин, цукру, клітковину, фосфору, флавоноїди, амігдалін, ефірна та жирна олії.
Екстракт яблука з м'якоті, шкірки, насіння, пектин, віск використовуються в косметичних виробах як поживний, зволожуючий, вітамінізуючий, пом'якшувальний, в'яж...
Екстракт насіння адансонії пальчастої це багатофункціональний олігопептидний білок, отриманий із символічного африканського баобаба, також відомого як дерево життя.
Переваги: відмінно підходить для догляду за волоссям і запобігає старінню. Цей екзотичний інгредієнт відновлює пошкоджене волосся, підвищуючи його еластичність, захищаючи від УФ-променів і живлячи від коренів до кінчиків.ОЛІЯ БАОБАБА - середньов'язка жирна олія з насіння баобаба (Adansonia digitata). Отримують холодним механічним пресуванням. Рідина жовтого кольору (нерафін...
Екстракт листя шавлії (Salvia officinalis) - багаторічний напівчагарник сімейства губоцвітих. Як сировину використовують листя, квіти Ш.л. Листя містить крохмаль, камедь, білкові та дубильні речовини, мінеральні солі, фітостерини, фітонциди, ефірні олії (цинеол, туйон, пінен та ін), флавоноїди, таніни, алкалоїди, дитерпеноїди, тритерпеноїди (урсолова, олеанол). Традиційно застосовується як протизапальний, антимікробний засіб. Екстракти як листя так і цілої рослини. Ш.Л. використовуються у харчовій продукції (вино, безалкогольні напої), косме...
СОЯ ДИКА -однолітня олійна рослина сімейства бобових. Насіння містить жирне масло, білки, лецитин, фітостерини. Основні одержувані продукти - соєва олія та лецитин. Олія містить лінолеву (до 50%), олеїнову, пальмітинову та стеаринову кислоти. Екстракт насіння С.д., що містить ізофлавони, має потужну антиоксидантну дію, стимулює синтез колагену, збільшує синтез гіалуронової кислоти, Інші компоненти сої, BBI (Birk proteinase inhibltor) і STI (soybean trypsin inhibltor) мають відбілюючу дію, порівнянну . Стероїдна фракція дає додаткову фітоестр...
МАЙОРАН САДОВИЙ (Majorana hortensis або Origanum majorana) - напівчагарник сімейства губоцвітих, поширений у середземноморських регіонах та субтропічних зонах. У квітках, листі та плодах М. міститься ефірна олія - жовта рідина з приємним пряно-камфорним запахом. У складі олії виявлено терпінеол, борнеол, гераніол та інші запашні речовини, пектинові, дубильні та бактерицидні речовини. Олія застосовується у парфумерних композиціях, харчових ароматизаторах. Сильний антисептик. Склад екстракту листя подібний до складу ефірної олії: терпінеол, бо...
Переваги використання екстракту кореня дягелю великого для шкіри та волосся:
Наявність декурсину: декурсин є основним компонентом, присутнім в екстракті кореня дягелю великого, і було показано, що він сприяє росту волосся та може бути використаний для розробки засобів, що сприяють росту волосся. Він також має протиракову, антибактеріальну та антиоксидантну дію.
Антивікові властивості: екстракт кореня дягелю великого також ефективний у збільшенні синтезу колагену та допомагає зап...
Екстракт плодів ацероли (також відомий як Malpigia emarginata) є потужним джерелом антиоксидантів і зволожуючих полісахаридів, деякі з яких, як було показано, захищають фібробласти шкіри від окисного пошкодження, що, у свою чергу, призводить до молодшого вигляду шкіри. Фрукт багатий вітаміном С, бета-каротином, декількома поліфенолами (всі вони діють як антиоксиданти) і фолатом вітаміну В. Стиглий плід ацероли від жовтого до червоного відтінку також може запобігти пошкодженню вільними радикалами ліпідів, таких як жир нашої шкіри. Це справді ...
ОЛІЯ ВІНТЕРГРЕНОВА - або гаулієрієва, ефірна олія з кори американської берези (Betula lenta). Безбарвна або жовтувата рідина зі смолистопригоріло-пряним запахом. Погано розчиняється у воді, добре - у спирті та ефірі. Основний компонент олії – метилсаліцилат (до 98%), також містить невеликі кількості триаконтану. Спочатку В.М. отримували з листя та квітів вічнозеленого колючого чагарника - гаулієрії (Gaulteria Procumbens). Практично всі сорти олії мають однаковий склад. До 90-х років В.М. широко використовувалося в харчових есенціях та віддуш...
# CAS Номер: 90045-99-1
ЮЮБА, УНАБІ, (Zizyphus vulgaris) – зизифус справжній, китайський фінік, колюча чагарникова рослина сімейства крушинових. Одна з відомих рослин індійської медицини з широким спектром активності: тонізуюча та стимулююча (афродизіак), седативна та анксіолітична, протигрибкова, антибактеріальна, протизапальна, антиспастична, гіпотензивна, антиоксидантна, імуностимулююча та ранозагоювальна. Плоди багаті на аскорбінову кислоту, білки, цукри, кислоти. Містять вітаміни (А, В, С, Р, В-каротин), амінокислоти, мікроелементи, жири, органічні кислоти (ма...
# CAS Номер: 61788-47-4; 67701-05-7; 101403-98-9
Жирна кислота кокоса є поверхнево-активною речовиною або миючим засобом. Його часто можна знайти в засобах для прання та миття посуду, милі, миючих засобах для обличчя, шампуні, дезодорантах, миючих засобах для тіла та інших продуктах.
Журнал Cosmetic Ingredients Review визнав кокосову кислоту безпечною для використання в косметиці.
Кокосову олію отримують із висушеної внутрішньої частини кокосового горіха. Кокосова жирна кислота — це гліцериновий ефір кокосової олії.
На відміну від інших жирних кислот, характеризується ная...










