Moremo Repair Shampoo Відновлювальний шампунь
Назва:
Moremo Repair Shampoo
Бренди:
Moremo 🇰🇷Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Водорості
BHA Саліцилова кислота
Формула:
Опис:
Очищаючий шампунь, який підходить для ВСІХ типів волосся завдяки м’якій і повністю натуральній формулі для здоровішої шкіри голови та волосся.
Щільний для волосся: м’який і заспокійливий, не викликає роздратування, ідеально зволожує ваше волосся.
Ключові інгредієнти: він наповнений лавандою, екстрактом квітки лотоса та олією лемонграсу.
Склад:
WATER, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM COCOYL ALANINATE, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, LAURAMIDOPROPYL BETAINE, POLYQUATERNIUM-6, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, HYDROXYETHYL UREA, PARFUM, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, PEG-150 DISTEARATE, MENTHOL, GLYCERIN, AVENA STRIGOSA SEED EXTRACT, LECITHIN, PANTHENOL, CITRIC ACID, SODIUM LACTATE, SALICYLIC ACID, PORPHYRA UMBILICALIS EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT, CORCHORUS OLITORIUS LEAF EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, PHENOXYETHANOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CYSTEINE, PHENYLALANINE, ALANINE, METHIONINE, PROLINE, GLYCINE, GLUTAMIC ACID, ARGININE, LYSINE, TYROSINE, LEUCINE, SERINE, THREONINE, ASPARTIC ACID, VALINE, ISOLEUCINE, HISTIDINE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HYDROLYZED CORN PROTEIN, DISODIUM EDTA, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER WATER.
Схожі за складом (аналоги)









Аналіз складу
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 56-84-8
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 71-00-1
# CAS Номер: 68519-64-4
# CAS Номер: 70084-87-6
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 56-87-1
# CAS Номер: 89-78-1 / 1490-04-6 / 2216-51-5 / 15356-60-2
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 68603-42-9
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 63-91-2
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
Олефінсульфонат натрію C14-16 є аніонною поверхнево-активною речовиною, яка часто зустрічається в миючих засобах для ванни, душу та догляду за волоссям. Це суміш довголанцюгових сульфонатних солей, отриманих шляхом сульфування C14-16 альфа-олефінів. Його можна отримати з кокосового горіха, і він утворює рясну піну. Назва може ввести в оману, але олефінсульфонат натрію C14-16 не є сульфатом. Сульфонат споріднений, але не те саме, що сульфати. У сульфонаті сірка пов’язана безпосередньо з атомом вуглецю, а сульфат зв’язаний безпосередньо з вугл...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 68187-84-8
# CAS Номер: 867-56-1
# CAS Номер: 72-18-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 72-19-5
Олії
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 90028-68-5
Камедь Caesalpinia spinosa (іноді її також називають «камедь тара» або «перуанська ріжкова деревина») є природним загусником і інгредієнтом, що підвищує в’язкість, який допомагає покращити текстуру рецептури. Його отримують шляхом подрібнення ендосперму насіння дерева Caesalpinia spinosa, що походить з Південної Америки. Камедь Caesalpinia spinosa також класифікується як полісахарид (складний цукор), який зволожує шкіру. Постачальники косметики цього інгредієнта рекламують його здатність забезпечувати «нелипке, не тягуче та гладке відчуття н...
Зволожуючий інгредієнт, Nalta jute який містить полісахариди, які забезпечують зволоження шкіри шляхом зміцнення бар’єру вологи шкіри, що має здатність лікувати атопічний дерматит. Листя Corchorus olitorius багаті антиоксидантами, жирними кислотами, мінералами, вітамінами та слизовими полісахаридами, і використовуються як традиційна народна медицина. У дослідженні вчені виявили, що екстракт Corchorus olitorius зменшує трансепідермальну втрату води та підвищує гідратацію шкіри при атопічному дерматиті.
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9
Вода з квітів лаванди особливо корисна для догляду за немовлятами (спробуйте додати кілька столових ложок у воду для ванн), а також для очищення акне, жирної шкіри, порізів і подряпин. Він також використовується для заспокоєння стресу та роздратування під час вагітності, а також для заспокоєння висипань від тепла та сонячних опіків.
Екстракт листя шавлії (Salvia officinalis) - багаторічний напівчагарник сімейства губоцвітих. Як сировину використовують листя, квіти Ш.л. Листя містить крохмаль, камедь, білкові та дубильні речовини, мінеральні солі, фітостерини, фітонциди, ефірні олії (цинеол, туйон, пінен та ін), флавоноїди, таніни, алкалоїди, дитерпеноїди, тритерпеноїди (урсолова, олеанол). Традиційно застосовується як протизапальний, антимікробний засіб. Екстракти як листя так і цілої рослини. Ш.Л. використовуються у харчовій продукції (вино, безалкогольні напої), косме...
Porphyra umbilicalis — макроводорість, що відноситься до червоних водоростей. Завдяки червоному або фіолетовому кольору та листоподібним часточкам цю водорость легко розпізнати. Umbilicalis походить від латинського слова «пуповина». Назва походить від того факту, що таллом (стебло) водорості оточується часточками, коли росте, візуально утворюючи «пупок» водорості.
ці водорості є одним із найбільших багатств Менорського моря. Він містить найвищий рівень протеїну та амінокислот у своєму роді. Крім того, він має високу концентрацію амінок...
# CAS Номер: 243133-67-7
Неіоногенний емульгатор, який допомагає згущувати водні склади. Зазвичай він використовується в поверхнево-активних розчинах для душу/ванни (очищувальні засоби), таких як шампуні, засоби для миття тіла та піни для ванн. Однак його також можна знайти в інших косметичних засобах, таких як зволожувачі для обличчя, миючі засоби, ексфоліанти/скраби та засоби для лікування акне.
Екстракт насіння Avena Strigosa (чорного вівса) - це рослинний екстракт, який широко використовується завдяки своїм антиоксидантним і заспокійливим властивостям. Він містить високі концентрації речовин, що утримують воду, таких як крохмаль, полісахариди та амінокислоти, а також бета-глюкан, що сприяє його зволожуючій функції. Чорний овес виробляє авенантраміди, протизапальний засіб, який зупиняє свербіж і почервоніння подразненої шкіри. Різні типи фенолів діють як антиоксиданти, а флавоноїди вівса можуть допомогти запобігти пошкодженню УФ-пр...







