sodium polynaphthalenesulfonate

Назва інгредієнта:
sodium polynaphthalenesulfonate
Рівень безпеки:
Допустимо
Основні функції:
Рівень EWG:
2-3
Опис
Полінафталінсульфонат натрію (SPNS) і нафталінсульфонат натрію (SNS) є натрієвими солями нафталінсульфонової кислоти. SPNS використовувався як стабілізатор емульсії, поверхнево-активна речовина-гідротроп та/або поверхнево-активна речовина-суспендуючий агент у концентраціях від 0,1% до 0,4% у широкому діапазоні продуктів, включаючи одну губну помаду. SNS описується як поверхнево-активна речовина - гідротроп; про поточне використання не повідомлялося, але була надана інформація, яка вказує на те, що концентрації використання зазвичай будуть нижче 2%. Відповідно, Комісія дійшла висновку, що наявних даних недостатньо для підтвердження безпеки SNS та SPNS у косметичних композиціях, які можуть контактувати зі слизовими оболонками або потрапляти всередину.
Останні продукти з цим інгредіентом
Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo
Dr. Ceuracle 🇰🇷Шампунь для волосся
Водорості
Олії
Корінь солодки
Ніацинамід (вітамін В3)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Прополіс / мед
Алерген
AHA кислоти
BHA Саліцилова кислота
Welcos Forest Story B7
Welcos 🇰🇷Шампунь для волосся
Корінь солодки
Ніацинамід (вітамін В3)
Зелений чай
Колаген
Гриби
Пантенол (Вітамін В5)
Поліфеноли
AHA кислоти
BHA Саліцилова кислота
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.

