Welcos Forest Story B7 Шампунь з біотином для зміцнення і стимуляції росту волосся
Назва:
Welcos Forest Story B7
Бренди:
Welcos 🇰🇷Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
Колаген
Гриби
Ніацинамід (вітамін В3)
Зелений чай
Корінь солодки
BHA Саліцилова кислота
Поліфеноли
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
pH lvl:
5.5
Опис:
Часті хімічні завивки, фарбування, сушіння феном, стрес і дрібний пил погіршують стан волосся і призводить до їх випадання. Шампунь проти випадання волосся Forest Story B7 Anti-Hair Loss Shampoo зі збалансованим pH, містить біотин - ключовий компонент для їх здоров'я, який інтенсивно живить і зміцнює тонке, ослаблене волосся. Лабораторно доведено, шампунь ефективно очищає на 99,8% від старих відмерлих клітин шкіри та ультратонких частинок пилу, що забивають пори голови. Рослинні компоненти комплексу HS TKM 24 оздоровлюють та живлять чутливу шкіру.
Запобіжні заходи: 1) Припинити використання косметичного засобу при появі почервоніння, набряку, свербежу, подразнення. 2) Не використовувати при пошкодженні шкіри, екземі, дерматиті.3) Зберігати у сухому, темному, недоступному для дітей місці.
Склад:
Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Butylene Glycol, Cocamide MEA, Sodium Lauroyl, Methylaminopropionate, Coco-glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lauric Acid, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Panthenol, Salicylic Acid, Niacinamide, Biotin, Hydrolyzed Collagen, Gelatin, Hydrolyzed Keratin, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Angelica Gigas Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Eclipta Prostrata Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Swertia Japonica Extract, Thuja Orientalis Leaf Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Forsythia Suspensa Fruit Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Panax Ginseng Root Extract, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Sprout Extract, Acorus Gramineus Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Chrysanthemum Zawadskii Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sophora Flavescens Root Extract, Aspergillus Ferment, Zinc Pyrithione, Menthol, Polyquaternium-10, Carbomer, Polyquaternium-7, Zinc Chloride, Betaine, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Erythritol, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Capric Acid, Myristic Acid, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, Fragrance, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Geraniol, Citronellol, Hexyl Cinnamal.
Схожі за складом (аналоги)




.webp)





Аналіз складу
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 58-85-5
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 80-54-6
БУТИЛ ФЕНІЛ МЕТИЛПРОПІОНАЛЬ (Ліліал) - 2-(4-Третбутілбензил)пропіональдегід, ліліальальдегід, в'язка рідина зі свіжим квітковим запахом, з нотами конвалії, лілії, цикламена. Синтетична речовина. Використовується у багатьох парфумерних композиціях та віддушках у концентрації до 15%. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції.
З 1 березня 2022 року Butylphenyl Methylpropional більше не можна використовувати в косметичних продуктах, що продаються в Європейському Союзі (ЄС). Наразі цей інгредієнт включено до списку речовин, заборонен...
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 68140-00-1
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 141464-42-8
Глюкоцід кокосу (Кокоглюкозоід) – є неіонною поверхнево-активною речовиною, яку можна використовувати в якості пінооутворюючого, очищаючого, кондиціонуючого і підвищуючого в'язкість агента для рідких миючих засобів та шампунів. Отриманий з кокосової або пальмової олії і глюкози з кукурудзи чи пшениці. Косметичний продукт, у складі якого є кокоглюкозоід, підходить навіть для тендітної і чутливої шкіри. Кокоглюкозоід є поширеним інгредієнтом в натуральних шампунях. Він використовується замість токсичних поверхнево-активних речовин в традицій...
Поліфеноли
# CAS Номер: 84775-52-0
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 92113-31-0
# CAS Номер: 69430-36-0
# CAS Номер: 68519-64-4
# CAS Номер: 70084-87-6
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 89-78-1 / 1490-04-6 / 2216-51-5 / 15356-60-2
# CAS Номер: 544-63-8
МІРИСТИНОВА КИСЛОТА - тетрадеканова кислота, воскоподібна лускоподібна речовина. Практично не розчиняється у воді, розчиняється у бензолі, хлороформі, етанолі, ефірі, ацетоні. Насичена жирна кислота міститься в багатьох природних маслах і жирах. У косметиці використовується у складі жирів, олій, восків. Входить до складу деяких синтетичних напівпродуктів для косметики.
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 68610-92-4
# CAS Номер: 26590-05-6
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 68585-34-2
ЦИНК-ПІРИТІОН або піритіон цинку - [біс (1-гідрокси-2(1 Н)-піридинтіонато-O,S)-(Т-4)цинк]. Білий порошок із слабким запахом. Має бактерицидні та фунгіцидні властивості. Має сильну протигрибкову дію, слабко активний проти псевдомонад. Використовується як діючий агент у шампунях проти лупи. Солі піридину, що мають протимікробну активність, застосовуються як протиперхотний компонент у спеціальних шампунях. Згідно з Регламентом ЄС 1223\2009 і ТР ТС 009\2011 цинк пірітіон використовується з обмеженнями: як консервант дозволений не більше 1% у пре...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 85085-82-9
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 90045-38-8
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 84696-15-1
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня Glycyrrhiza uralensis - це екстракт рослини, широко відомої як китайська солодка. Як і інші форми солодки, вона має заспокійливі та антивікові властивості. Вид солодки, який діє як засіб для кондиціонування шкіри, зберігаючи шкіру зволоженою та сприяючи здоровішому вигляду. Хоча корінь солодки зазвичай вважається безпечним харчовим інгредієнтом, він може викликати серйозні побічні ефекти, включаючи підвищення артеріального тиску та зниження рівня калію, якщо споживати його у великих кількостях або протягом тривалого періоду ч...
Плід магнолії, також відомий як п’ять смакових фруктів і китайський лимонник, — це маленька червона ягода, наповнена корисними сполуками.
Лігнани є головним компонентом цієї ягоди, що відповідає за її заспокоєння та відновлення шкіри. Лігнани припиняють дію факторів шкіри, які призводять до видимих проблем, таких як почервоніння, одночасно посилюючи фактори, які допомагають шкірі виглядати здоровішою, гладкішою та рівномірного тону.
Ягоди магнолії також є чудовим джерелом полісахаридів, фітостеролів, а також поліфенолів і флавоно...
Рослина містить рутин, який прискорює регенерацію тканин, знімає роздратування і стягнутість. Рутин запобігає руйнуванню вітаміну С. Захищає клітини шкіри від шкідливого впливу навколишнього середовища; використовується в косметиці. Він протизапальний. Корінь софори покращує колір обличчя та лікує екзему, псоріаз, акне та розацеа через вологу спеку та проблеми з вітром, які додають свербіння шкіри. Фурункули, грибкові інфекції, коросту, спричинену шкірними паразитами (кліщами), ураження шкіри, гнійні виразки та свербіж геніталій можна ефекти...
Ganoderma Lucidum Stem Extract - це грибковий екстракт, отриманий із стебла глянцевого лакового фарфору (Ganoderma lucidum). Гриб є глобально поширеним деревним сапробіонтом, який зустрічається в основному в дубових та інших листяних лісах. За своїм зовнішнім виглядом гриб нагадує капелюшок, покриту темно-червоним лаком.
В Азії блискучий лаковий гриб століттями цінувався як лікарський гриб і досі вважається символом щастя та безсмертя. У Китаї його називають Ling Zhi, що означає «гриб безсмертя». У цій країні також цей дивовижний гриб ...
Acorus gramineus, також відомий як японський солодкий прапор або трав'янисто-листий солодкий прапор, є рослиною, що походить з Японії та Кореї. Належить до роду Acorus; сімейство - Acoraceae.
Екстракт Acorus Gramineus пригнічує синтез меланіну та діє як відбілюючий агент для чутливої до ультрафіолету (УФ) шкіри.
Екстракт плодів форзиції (Forsythia suspensa) має антибактеріальну, протизапальну та антиоксидантну дію. Форзитіазид і форзитин, виділені з суспензії F., показали антиоксидантну активність шляхом поглинання вільних радикалів і показали антимікробну дію проти Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa і Staphylococcus aureus. Форзиція суспенза використовується в традиційній медицині для лікування запалень.
Екстракт, найбільш часто використовуваний в засобах по догляду за шкірою, отримують з паростків брокколі через їх надвисоку концентрацію сульфорафана. Відомо, що ця молекула підсилює захисну і детоксикаційну реакцію в клітинах шкіри. Зовсім недавно було виявлено, що сульфорафан допомагає відновленню шкіри на сонці, що робить продукти, що містять екстракт броколі, ідеальними для шкіри після відпустки. У той час як екстракт може детоксифіцікувати і захищати шкіру, олія насіння містить омега-олії з високим вмістом жирних кислот для зволоження ш...
САФЛОР КРАСИЛЬНИЙ (Carthamus tinctorius) - американський шафран, дикий шафран, однорічна рослина сімейства Складноцвіті. Стародавня олійна та мальовнича культура. Одна із 50 фундаментальних рослин китайської медицини. У Стародавньому Єгипті використовували для фарбування пов'язок при муміфікації. У насінні сафлора міститься до 50% напіввисихаючої жирної олії. В екстракті насіння містяться жирні кислоти: лінолева, олеїнова, пальмітинова, стеаринова, арахінова, мірістинова, ліноленова, вітамін К, похідні серотоніну, вітамін Е. Має високу волог...
Переваги використання екстракту кореня дягелю великого для шкіри та волосся:
Наявність декурсину: декурсин є основним компонентом, присутнім в екстракті кореня дягелю великого, і було показано, що він сприяє росту волосся та може бути використаний для розробки засобів, що сприяють росту волосся. Він також має протиракову, антибактеріальну та антиоксидантну дію.
Антивікові властивості: екстракт кореня дягелю великого також ефективний у збільшенні синтезу колагену та допомагає зап...
Хризантема - справжній скарб для вашої шкіри.
У хризантемі багато бета-каротину. Бета-каротин є попередником вітаміну А, який дуже безпечний і корисний для вашої шкіри. Бета-каротин є потужним антиоксидантом, який допомагає зберегти молодість шкіри.
Chrysanthemum zawadskii — це вид хризантем, які, як було виявлено в деяких дослідженнях, мають властивості, що впливають на ріст волосся. Екстракт із цієї хризантеми успішно лікує випадіння волосся та стимулює ріст волосся.
Встановлено, що екстракт хризантеми відновлює волосяні ...
# CAS Номер: 94167-11-0
Swertia japonica Makino традиційно використовується в фітотерапії для лікування шлунково-кишкових захворювань, включаючи нудоту, гастропарез і атонію шлунка в Японії.
# CAS Номер: 243133-67-7
Неіоногенний емульгатор, який допомагає згущувати водні склади. Зазвичай він використовується в поверхнево-активних розчинах для душу/ванни (очищувальні засоби), таких як шампуні, засоби для миття тіла та піни для ванн. Однак його також можна знайти в інших косметичних засобах, таких як зволожувачі для обличчя, миючі засоби, ексфоліанти/скраби та засоби для лікування акне.










