Anua Peach Niacin UV Tone Up Protection 01 Melting Peach Тонувальний крем для обличчя
Назва:
Anua Peach Niacin UV Tone Up Protection
Бренди:
Anua 🇰🇷Категорії:
Тональний кремАктивні компоненти:
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Вітамін С
Омега жирні кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Опис:
Цей тонізуючий сонцезахисний крем має широкий спектр захисту від сонця SPF50+ PA++++. Він містить екстракт персика, вітамін B12 та 20 000 ppm ніацинаміду для освітлення шкіри та зменшення недоліків, а також для підвищення її зволоження. Легко рожевий тонізуючий сонцезахисний крем залишає сяючий вигляд.
Склад:
Water, Dibutyl Adipate, Butyloctyl Salicylate, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Phenethyl Benzoate, Polysilicone-15, Propanediol, Alcohol Denat., Titanium Dioxide (CI 77891), Ethylhexyl Palmitate, Niacinamide, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, 1,2-Hexanediol, Sphingomonas Ferment Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Water (1,056ppm), Lactobacillus Ferment, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Malus Domestica Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Pentylene Glycol, Silica, Isododecane, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Cetearyl Olivate, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Microcrystalline Cellulose, Glyceryl Caprylate, Sorbitan Olivate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Decyl Glucoside, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isopropyl Titanium Triisostearate,Aluminum Hydroxide, Polyisobutene, Palmitic Acid, Hydrogenated Lecithin, Cellulose Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Butylene Glycol, Cyanocobalamin, Ethylhexylglycerin, Ascorbic Acid, Linolenic Acid, C12-16 Alcohols, Xanthan Gum, Fragrance, Iron Oxide Yellow (CI 77492), Iron Oxide Red (CI 77491)
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 21645-51-2
Гідроксид Алюмінію - високов'язка біла драглиста речовина, має амфотерні властивості. Погано розчинний у воді, розчинний у кислотах та лугах. Має абсорбуючі та в'яжучі властивості. Використовується в харчовому, фармацевтичному та косметичному виробництві. Вводиться у зубні пасти, антиперспіранти, гігієнічний тальк. Стабілізатор емульсій та суспензій, барвник білого кольору.
# CAS Номер: 50-81-7
АСКОРБІНОВА КИСЛОТА - Водорозчинний вітамін, один із найважливіших для організму. Потужний антиоксидант, що підвищує опірність до несприятливих впливів зовнішнього середовища, сприяє процесам регенерації. Бере участь в обмінних процесах клітин сполучної тканини та утворенні здорової шкіри. Недолік В. С призводить до цинги, анемії, повільного загоєння ран, серцевої недостатності.
Водорозчинна А.К. - Найпоширеніший антиоксидант шкіри людини, що функціонує у водному просторі клітини. Вона сприяє відновленню окисленої форми вітаміну Е – е...
# CAS Номер: 107-88-0
КАПРИЛІЛ/КАПРИЛ ГЛЮКОЗИД -зелений солюбілізатор, алкіл ефір глюкози, що отримується з жирних спиртів і глюкози рослинного походження. Високоефективний розчинник для масел і ліпофільних компонентів. Відноситься до неіоногенних натуральних ПАР, м'який очищаючий агент, дуже добре переноситься шкірою, що робить його ідеальним компонентом для включення до формул засобів для дітей і для чутливої шкіри. Має антисептичну дію.
Виготовлений з рослинних олій і крохмалю, Caprylyl/Capryl Glucoside є неіонною поверхнево-активною речовиною, яка корис...
# CAS Номер: 9004-32-4
# CAS Номер: 1309-37-1
# CAS Номер: 51274-00-1
# CAS Номер: 68515-73-1
ДЕЦІЛГЛЮКОЗИД - м'яке неіонне ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. Серед неіонних ПАР є найбезпечнішим. Може використовуватися як основний сурфактант або поєднуватися з іншими типами ПАР, що підвищує кондиціонуючий ефект катіонних ПАР. Д.р. має слабкі знежирюючі, але хороші змочують властивості, є найменш дратівливим шкіру агентом. Застосовується в засобах, що очищають для дітей, очищаючих лосьйонах для обличчя, пінах для ванни, милі для рук, гелях для душу, дезодорую...
# CAS Номер: 105-99-7
# CAS Номер: 302776-68-7
# CAS Номер: 29806-73-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 27178-27-8
Омега жирні кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 5333-42-6
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 160715-21-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 178949-82-3
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 205328-43-6
# CAS Номер: 88122-99-0
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
# CAS Номер: 103597-45-1
PARSOL® SLX (INCI: Polysilicone-15) — це поглинач УФ-В на основі силікону.
Ця в’язка рідина від безбарвного до блідо-жовтого кольору легко поєднується з масляною фазою сонцезахисного крему. PARSOL® SLX — це перший полімерний фільтр УФ-В, що складається з хромофорів, прикріплених до силіконової основи, і є ефективним фотостабілізатором для PARSOL® 1789. У поєднанні з PARSOL® HS цей продукт може досягти дуже високого SPF (>30), що забезпечує денну ефективність. креми для догляду або сонцезахисні креми, які залишають сухий шовковистий...
# CAS Номер: 15625-89-5
Бутилоктилсаліцилат - це синтетичний інгредієнт, який функціонує як пом'якшувальний засіб для шкіри. Його також можна використовувати як розчинник у косметичних композиціях для розчинення або руйнування інших інгредієнтів, таких як гази або тверді речовини, для утворення розчину. У догляді за волоссям використовується як кондиціонуючий засіб.
багатофункціональний допоміжний інгредієнт, який особливо корисний у сонцезахисних кремах. Він може розчиняти деякі широко використовувані УФ-фільтри, такі як оксибензон або авобензон, а також мож...
Prunus Persica (Peach) Flower Extract - це екстракт квіток персика Prunus Persica. ПЕРСИК ЗВИЧАЙНИЙ (Persica vulgaris) - деревна рослина сімейства розоцвітих. У м'якоті персика, з якої отримують різні фітоконцентрати, містяться органічні кислоти (яблучна, лимонна та ін), вітаміни А, В1, В2, В12, РР, С, ефірна олія. З кісточок вилучають олію персикову, основними компонентами якого є пальмітинова, олеїнова, лінолева кислоти. Зі шкаралупи кісточок плодів персика. виготовляють натуральний абразив різного розміру, що застосовується в скрабах для ...
Benzoic Acid, 2-Phenylethyl Ester. Фенетилбензоат — це бензоатний ефір, що утворюється в результаті формальної конденсації карбоксильної групи бензойної кислоти з гідроксильною групою 2-фенілетанолу. Він відіграє роль рослинного метаболіту та компонента летючої олії. Він функціонально пов'язаний з бензойною кислотою та 2-фенілетанолом.
Фенетилбензоат є природним продуктом, що міститься в Nicotiana bonariensis, Balantiopsis cancellata та інших організмах, про які є дані.
Триізостеарат ізопропілтитану є синтетичним інгредієнтом, який використовується для обробки поверхні косметичних пігментів у таких продуктах, як туш, через його здатність утворювати рівномірне покриття, яке суспендує та допомагає диспергувати пігменти.
Ізопропілтриізостеарат титану також використовується для покриття наночастинок діоксиду титану, щоб зберегти їх рівномірно зваженими та стабільними в сонцезахисних композиціях. Це призводить до покращення здатності сонцезахисного крему захищати шкіру від УФ-променів.
PhytoCellTec™ Malus Domestica — це запатентований ліпосомальний препарат стовбурових клітин яблука, отриманих із «Uttwiler Spätlauber». Це ліпосомальний препарат стовбурових клітин яблука, але не будь-яких яблук. Він походить із рідкісного швейцарського яблука під назвою «Uttwiler Spätlauber» і стебла Стверджується, що клітини багаті епігенетичними факторами та метаболітами, які можуть підтримувати довговічність клітин шкіри.
Наразі ми маємо лише заяви виробника, і вони також значною мірою базуються на тестах in vitro (зроблених у лабо...







