Anua Peach 70% Niacin Serum Освітлювальна сироватка з екстрактом персика 70%
Назва:
Anua Peach 70% Niacin Serum
Бренди:
Anua 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Поліфеноли
Кераміди
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Центелла азіатськa
Омега жирні кислоти
Вітамін С
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
PHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Концентрація активів:
prunus persica (peach) fruit extract: 70%
Опис:
Сироватка з персиком для гладкої та сяючої шкіри Anua Peach 70% Niacin Serum володіє широким функціоналом: вирівнює та полірує рельєф епідермісу, сприяє звуженню пор, скорочує вироблення шкірного сала та м'яко освітлює загальний тон шкіри.
Основу продукту становить 70% запатентованого комплексу PEACHNIA: за допомогою 120 годинної ферментації з екстракту персика отримують особливий вид ніацинаміду. Він забезпечує гладку та шовковисту шкіру, пом'якшує огрубілі ділянки та ефективно позбавляє лущення. Нормалізує роботу сальних заліз та зменшує жирність шкіри протягом дня, відновлює оптимальний гідроліпідний баланс та матує.
Склад:
Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Glycerin, Niacinamide, Butylene Glycol, Diethoxyethyl Succinate, Water, 1,2-Hexanediol, Lactobacillus Ferment, Sodium Hyaluronate, Sphingomonas Ferment Extract, Alpha-Arbutin, Melia Azadirachta Flower Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Salvia Hispanica Seed Oil, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Prunus Persica (Peach) Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Betaine Salicylate, Sodium Phytate, Cellulose, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Panthenol, Polyglutamic Acid, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Polyglyceryl-10 Oleate, Sucrose Palmitate, Cyanocobalamin, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Ceramide NP, Lactobionic Acid, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Xanthan Gum, Fragrance(Parfum)
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
Поліфеноли
# CAS Номер: 84775-52-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 8002-43-5
Омега жирні кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 9067-32-7
Цукровий ефір (сахароза + пальмітинова кислота), який працює як природний емульгатор (сприяє змішуванню олії та води). За словами виробника, він чудово наноситься на шкіру, покращує гладкість, пом’якшення та навіть зволожує шкіру.
У поєднанні з іншим ефіром цукру, стеаратом сахарози, він може покращити високотемпературну стабільність миючих засобів на масляній основі.
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 11141-17-6
# CAS Номер: 86404-04-8
3-О-етил аскорбінова кислота - це похідне вітаміну С нового покоління, яке забезпечує чудовий ефект відбілювання, метаболізується до вітаміну С після проникнення в шкіру. Є потужним антивіковим активним засобом, який посилює синтез колагену та захищає шкіру від пошкодження ДНК. Він чинить сильну інгібуючу дію на меланогенез, зменшує темні та вікові плями, бореться з фотостарінням, перешкоджаючи запальним цитокінам, таким як IL-6, та звертає виробництво ROS для досягнення мети уловлювання вільних радикалів.
3-O-етил аскорбінова кислота...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 100403-19-8
Лактобіонова кислота (Lactobionic Acid)
Лактобіонова кислота – це полігідроксикислота, близька до природних компонентів шкіри, що утворюється шляхом окиснення лактози, тобто молочного цукру. Молекула Л.К. складається з двох частин: глюконової кислоти та галактози. Галактоза є природним компонентом, який шкіра використовує під час синтезу дермальних протеогліканів і проколагену, і вона сприяє регенерації та швидкому загоєнню ран.
Молекула містить вісім гідроксильних груп, що дозволяє взаємодіяти з великою кількіст...
# CAS Номер: 14306-25-3
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...
Діетоксіетилсукцинат. Це пом’якшувальний ефір, який зазвичай використовується в будь-якій формі догляду за шкірою, яка забезпечує гарну текстуру. Не липне до шкіри. Його перевага полягає в тому, що він здатний розчинятися як у олії, так і у воді.
Prunus Persica (Peach) Flower Extract - це екстракт квіток персика Prunus Persica. ПЕРСИК ЗВИЧАЙНИЙ (Persica vulgaris) - деревна рослина сімейства розоцвітих. У м'якоті персика, з якої отримують різні фітоконцентрати, містяться органічні кислоти (яблучна, лимонна та ін), вітаміни А, В1, В2, В12, РР, С, ефірна олія. З кісточок вилучають олію персикову, основними компонентами якого є пальмітинова, олеїнова, лінолева кислоти. Зі шкаралупи кісточок плодів персика. виготовляють натуральний абразив різного розміру, що застосовується в скрабах для ...














