Arencia Rice Mucin Glow Serum Сироватка для сяйва шкіри з колагеном та муцином равлики
Назва:
Arencia Rice Mucin Glow Serum
Бренди:
Arencia 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
BHA Саліцилова кислота
Вітамін С
Вітамін Е
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Колаген
Пантенол (Вітамін В5)
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Концентрація активів:
saccharomyces/rice ferment filtrate: 40%
Опис:
Сироватка для сяйва шкіри з колагеном і муцином равлика Arencia Rice Mucin Glow Serum 30 вирівнює тон і скорочує вираженість пігментації, підвищує пружність, робить шкіру гладкою і сяючою. Усуває тьмяний тон, позбавляє сухості та стягнутості, зміцнює гідроліпідний бар'єр. Стимулює синтез колагену, перешкоджає утворенню пігментних плям. Має гелеву текстуру. Містить комплекс на основі ферментованого екстракту рису Rice Glow, ніацинамід, гідролізований колаген, транексамову кислоту, пулулан, LHA, вітаміни A, B та C.
Склад:
Rice Ferment Filtrate (Sake), Water, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Niacinamide, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate , Carbomer, Hydrolyzed Collagen, Cetearyl Olivate, Tromethamine, Butylene Glycol, Methylpropanediol, Pentylene Glycol, Pullulan, Sorbitan Olivate, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa (Rice) Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Polyacrylate, Garcinia Cambogia Fruit Extract, Adenosine, Polyglyceryl-10 Oleate, Polyglutamic Acid, Polyglyceryl-10 stearate, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Capryloyl Salicylic Acid, Polyglyceryl-4 Caprate, Malt extract, Retinal, Panthenol, Kummerowia Striata Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Cinchona Pubescens Bark Extract, Leptospermum Scoparium Leaf Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Beta-Glucan, Hydrolyzed Corn Starch, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Arachidonate, Tranexamic Acid, Retinyl Palmitate, Biotin, Sucrose, Thiamine HCI, Folic Acid, Pyridoxine, Cyanocobalamin, Sodium Chondroitin Sulfate
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 58-85-5
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 70424-62-3
Каприлоїлсаліцилова кислота є похідною (складним ефіром) саліцилової кислоти, розробленою L’Oreal.
У хімічних колах він відомий як 2-гідроксил-5-октаноїлбензойна кислота, але споживачі засобів для догляду за шкірою, швидше за все, знають, що він містить ліпогідроксикислоту (LHA). Частина «ліпо» є маслорозчинною, хоча звичайна саліцилова кислота теж.
На сьогоднішній день дослідження не показали, що капрілоіл саліцилова кислота перевершує саліцилову кислоту; однак ми знаємо, що LHA має більший молекулярний розмір і разом із струк...
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 139-33-3
ФОЛІЄВА КИСЛОТА - птероїлглутамінова кислота, вітамін В9, жовто-жовтогарячі кристали або порошок. Розчиняється в лугах, погано – у метанолі, етанолі, воді, не розчиняється в органічних розчинниках. Чинник зростання людини. Бере участь у процесах синтезу білків та утворенні еритроцитів. Міститься у печінці, білій рибі, зелених овочах. Недолік Ст призводить до анемії, особливо вираженої у жінок під час вагітності. Спільно з вітаміном С рекомендується для підтримки росту здорового волосся.
У косметиці застосовується у засобах, що знімают...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 35474-99-8
Гліцерил арахідонат - це моноефір гліцерину та арахідонової кислоти.
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 92113-31-0
# CAS Номер: 8029-43-4
Гідролізований кукурудзяний крохмаль - це форма кукурудзяного крохмалю, яка зазнала гідролізу. Гідроліз включає зміну інгредієнта з однієї форми в іншу шляхом додавання води. Хоча звичайний кукурудзяний крохмаль відомий своїми абсорбуючими властивостями, схожими на порошок, цей модифікований варіант відомий своїми зволожуючими (зволожуючими) властивостями.
Гідролізований кукурудзяний крохмаль також може функціонувати як замутнювач та/або сполучний агент (для з’єднання інгредієнтів) у продуктах для догляду за шкірою та інших косметичних...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
Ретиноїди (Вітамін А)
# CAS Номер: 79-81-2
Ретинілпальмітат (Retinyl Palmitate)
Ретинілпальмітат — це складний ефір ретинолу та пальмітинової кислоти (яку переважно отримують із пальмової олії). Візуально він являє собою прозову маслянисту рідину золотисто-жовтого кольору зі слабким специфічним запахом. У високих концентраціях речовина може частково кристалізуватися. Вона добре змішується з оліями, слабо розчиняється в спирті та є абсолютно нерозчинною у воді.
Головна технологічна перевага ретинілпальмітату — його вища стабільність порівняно з чистим ві...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9003-04-7
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 66170-10-3
АСКОРБИВ ФОСФАТ НАТРІЮ - натрієва сіль аскорбінової кислоти, одна із стабільних при стандартних умовах та нейтральному рН форм вітаміну С. Білувато-жовтий водорозчинний порошок. Антиоксидант і водночас стимулятор синтезу колагену. Добре проникає в епідерміс, де трансформується в аскорбінову кислоту та блокує УФ-індуковане перекисне окиснення ліпідів.
А.ф.н. стимулює синтез колагену, регулює продукцію колагену І типу. Відмінність у проникності, швидше за все, пов'язана зі ступенем ліпофільності. має сенс звернути увагу на засоби саме з...
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 9041-22-9
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 116-31-4
Ретиналь (іноді його називають ретинальдегідом) — це форма ретинолу, яка є прямим попередником ретиноєвої кислоти, тобто те, що ретинол розщеплює після поглинання шкірою. Ця похідна вітаміну А добре задокументована завдяки десятиліттям досліджень, що підтверджують її переваги для догляду за шкірою, включаючи здатність помітно зменшувати тонкі лінії та зморшки, а також пом’якшувати інші ознаки старіння, включаючи гіперпігментацію.
Дослідження показують, що сітківка також може допомогти покращити зовнішній вигляд шкіри, схильної до плям...
# CAS Номер: 1197-18-8
Транексамова кислота (TXA) — це синтетична молекула зі структурою, подібною до лізину, природної амінокислоти. Лізин відіграє значну роль у сприянні росту колагену, який надає шкірі міцність і еластичність. Транексамова кислота є захоплюючим місцевим інгредієнтом для зменшення вигляду кількох типів зміни кольору шкіри. Дослідження показали, що ефективність цього інгредієнта конкурує з гідрохіноном золотого стандарту і навіть підходить для людей з мелазмою. Транексамова кислота також допомагає шкірі зберегти свій молодий вигляд іншими способа...
Екстракт Ма видобувається з діоскореї японської, виду ямсу, який використовується в їжу. Корінь має дуже приємний м’який смак із борошнистою текстурою, і його зазвичай їдять як замінник картоплі. З лікувальною метою коріння призначають при діареї, ентеритах і енурезі. Їх також сушать і нарізають стружкою і використовують як тонік. Повідомляється, що активні сполуки в D. japonica виявляють різні біологічні ефекти, включаючи протиревматичну дію та антиоксидантну дію.
Згідно з результатами експерименту in vitro, екстракт Ma, що містить ек...
Saccharomyces/рисовий ферментний фільтрат - це фільтрат продукту, отриманого шляхом ферментації oryza sativa мікроорганізмом, saccharomyces. Bioyouth™-Brice розроблено з використанням коричневого рису як субстрату та унікальних дріжджів як ферментуючого штаму. Завдяки вдосконаленому процесу зануреної ферментації Bioyouth™-Brice містить велику кількість активних поліпептидів, амінокислот, молочної кислоти, фітинової кислоти, ферулової кислоти, фітату, стеролів та інших активних факторів. Ці активні фактори швидко поглинаються шкірою, підвищую...
# CAS Номер: 90045-23-1
Екстракт плодів гарцинії камбоджійської отримують з плодів дерева гарцинії камбоджійської. Він широко відомий своїми перевагами для схуднення при вживанні, але також має потенційні переваги для шкіри. Він містить гідроксилимонну кислоту (HCA), яка може допомогти регулювати вироблення шкірного сала, а також антиоксиданти, які допомагають захищати шкіру від стресових факторів навколишнього середовища, підтримують рівень зволоження шкіри та покращують загальний рівень її життєвої сили.
Екстракт кори хінного дерева (Cinchona Pubescens) отримують з кори хінного дерева. Він відомий, перш за все, своїми в'яжучими та тонізуючими властивостями. Він може допомогти регулювати вироблення шкірного сала, що робить його особливо корисним для жирної та схильної до акне шкіри. Цей екстракт також може мати антибактеріальні властивості.
Екстракт куммеровії смугастої отримують з рослини куммеровії смугастої та відомі, перш за все, своїми антиоксидантними та протизапальними властивостями. Він допомагає захистити шкіру від стресових факторів навколишнього середовища, зменшити почервоніння та покращити загальний стан шкіри.
Екстракт кореня куммеровії смугастої – це рослинний інгредієнт, отриманий з коренів рослини куммеровії смугастої, відомої своїми антиоксидантними та протизапальними властивостями. Він корисний для заспокоєння шкіри, зменшення почервоніння та підвищення...










