VT Cosmetics PDRN Reedle Shot 300 Інтенсивна бустер-сироватка з ПДРН та мікроголками
Назва:
VT Cosmetics PDRN Reedle Shot 300
Бренди:
VT Cosmetics 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Кераміди
Колаген
Центелла азіатськa
Прополіс / мед
Сквалан
PDRN (полінуклеотиди)
УФ-фільтри
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Опис:
Інтенсивна бустер-сироватка з ПДРН та мікроголками VT Cosmetics PDRN Reedle Shot 300 – це версія бестселера VT з антивіковою дією. Засіб стимулює оновлення клітин, рахунок чого підвищує еластичність і пружність, скорочує видимість зморшок, звужує розширені пори, робить шкіру гладкою і сяючою. Уповільнює процес старіння та зменшує вираженість вікових змін. Бореться з почервонінням і загоює запалення. Діє швидше та ефективніше за рахунок особливої системи доставки компонентів – мікроголки Cica Reedle™. Містить PDRN, добутий з екстракту женьшеню, а також колаген, комплекс Cicahyalon™, глутатіон, цераміди та ніацинамід.
Склад:
Water, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/capric Triglyceride, Polyglyceryl-4 Diisostearate/polyhydroxystearate/sebacate, Sorbitol, Polyglyceryl-4 Isostearate, Niacinamide, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Magnesium Sulfate, Propanediol, Dipropylene Glycol, Polyurethane-15, 1,2-hexanediol, Hydroxyacetophenone, Diisostearyl Malate, Silica, Sorbitan Olivate, Synthetic Beeswax, Vitamin Tree Fruit Oil, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Centella Asiatica Extract, Glutathione, Squalane, Tocopherol, Glycerin, Hydrogenated Lecithin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Centella Asiatica Callus Extracellular Vesicles, Hexyl Laurate, Cetearyl Alcohol, Goat Ginseng Extract, Sodium Hyaluronate, Ceramide Np, Stearic Acid, Glycosphingolipids, Sucrose, Sodium DNA , Mineral Salt, Collagen Extract, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Propolis Extract, Madecassoside
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 7487-88-9
Загальна назва сульфату магнію - сіль Епсома або (MgSO4,7H2O). Він названий на честь мінеральних вод, знайдених в Епсомі в Англії, солі Епсома здавна використовувалися як мінеральні води.
Цей маленький білий кристал, схожий на сіль, використовується для купання та купання, щоб «вивести» токсичні речовини з організму через шкіру. Це забезпечує ефективне полегшення болю, втомлених м’язів. Історично склалося так, що сульфат магнію додають одну або дві чашки в теплу воду для ванни для заспокійливих спа-процедур.
Сульфат магнію має пр...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 9007-49-2
ДНК натрію діє глибоко в шкірі, допомагаючи підтримувати її здоров’я та сприяючи формуванню більш чіткого контуру обличчя.
Походження та особливості інгредієнта
Дезоксирибонуклеїнова кислота (ДНК), екстрагована з тканин гонад самців осетрових риб, проходить очищення, деполімеризацію та нейтралізацію іонами натрію. У такому вигляді вона виступає біологічно активним функціональним інгредієнтом — Sodium DNA.
Дослідження цього компонента почалося в межах експериментів у Росії, де шукали ефективн...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 90045-98-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 84776-64-1
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...
КОЛАГЕН ГІДРОЛІЗОВАНИЙ -продукт гідролізу колагену, що отримується зі шкіри, хрящів, сухожиль, сполучної та кісткової тканин великої рогатої худоби. Суміш амінокислот та коротколанцюгових пептидів. Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу. Включається до складу засобів для догляду за шкірою обличчя, засобів для волосся та ін. Присутність групи пептидів зумовлює високу біологічну активність. Використовують як плівкоутворювальну речовину для у...
ДИІЗОСТЕАРАТ/ПОЛІГІДРОКСИСТЕАРАТ/СЕБАКАТ. Цей прозорий гель-лосьйон з пектином — унікальний гель-лосьйон проти старіння. Містить потужні антиоксиданти та компоненти, що взаємодіють із клітинами, які допомагають зникнути слідам після висипань і сприяють молодшому вигляду шкіри завдяки RETINATUREL і HALORUBIN. ISOLAN® GPS - це емульгатор без PEG на основі рослинної сировини з чудовими властивостями стабілізації емульсії навіть при низьких концентраціях емульгатора (2-3%). ISOLAN® GPS підходить для приготування косметичних кремів і лосьйонів W/...
Кераміди рослинного походження (до яких належать глікосфінголіпіди), які містяться в наших нічних кремах, мають захисні та реліпідні властивості. Вони складають ліпідний бар'єр, який захищає шкіру від зневоднення та зовнішніх загроз (холоду, мікроорганізмів тощо). Оскільки регенерація шкіри відбувається максимально вночі, цей інгредієнт допомагає шкірі відновлюватися.
Глікосфінголіпіди є другорядними компонентами клітинних мембран і мембранних компартментів і пов’язані з ростом, диференціюванням клітин, а також вірусними та онкогенними...
Мінеральні солі - це неорганічні солі, які живі організми повинні приймати або засвоювати для здорового росту та підтримки. До їх складу входять солі мікроелементів тварин і мікроелементи рослин.
Мінеральні солі мають структурні функції та функції регуляції рН, осмотичного тиску та біохімічних реакцій за участю специфічних іонів. Вони беруть участь у хімічних реакціях на рівні електролітів. Життєво важливі процеси вимагають присутності певних солей у формі іонів, таких як хлориди, карбонати та сульфати. Найпоширенішими катіонами в скла...











