GiGi Vitamin E Moisturizer for oily & Large Pore Skin SPF Зволожувач для жирної шкіри
Назва:
GiGi Vitamin E Moisturizer for oily & Large Pore Skin SPF
Бренди:
GiGi 🇮🇱Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Силікони
Вітамін Е
Водорості
УФ-фільтри
Алое
Гіалуронова кислота
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Опис:
Сяюча та пружна шкіра починається з мрійливого денного крему – зволожуючий крем GIGI з вітаміном Е для жирної та комбінованої шкіри сприяє відновленню та підтримці сяючої та здорової шкіри разом із сонцезахисним кремом SPF 20. Крем містить вітамін Е – дуже активний антиоксидант, який захищає клітинну мембрану, живить вологою верхній шар шкіри та підтримує збалансований рівень води у всіх шарах шкіри. Денний крем захищає клітини шкіри від пошкоджень, спричинених вільними радикалами, гальмує ознаки старіння та підтримує збалансований рівень вологи.
Склад:
Water (Aqua), ethylhexyl methoxycinnamate, octocrylene, cetyl alcohol, glycerin, butyl methoxydibenzoylmethane, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, isononyl isononanoate, peg-40 stearate, dimethicone, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, aluminium starch octenylsuccinate, peg-100 stearate, glyceryl stearate, sea water, phenoxyethanol, microcrystalline cellulose, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer , sorbitan tristearate, Isohexadecane, caprylyl glycol , tocopheryl acetate, cetearyl glucoside, benzyl alcohol, panthenol, sodium pca, allantoin, Parfum (Fragrance), cellulose gum, benzoic acid, sodium hydroxide, polysorbate 60, lactic acid, aloe barbadensis leaf juice, tetrasodium edta, sodium lactate, sorbitan isostearate, arginine, aspartic acid, polygonum aviculare extract, stearyl alcohol, pca, phormidium persicinum extract, sodium hyaluronate, glycine, alanine, potassium sorbate, sodium benzoate, serine, valine, 1,2-hexanediol, proline, Threonine, isoleucine, histidine, phenylalanine
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 56-84-8
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 70356-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9004-32-4
# CAS Номер: 38644-62-9
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 302776-68-7
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 5466-77-3
ЭТИЛГЕКСИЛМЕТОКСИЦИННАМАТ октилметоксициннамат, 2-этилгексил-рметоксициннамат, (Octinoxate) прозора, безбарвна рідина. Слабко розчиняється у воді. Добре розчиняється в спиртах та оліях, ізопропанолі. Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його пр...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 71-00-1
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 6197-30-4
🔬 Октокрилен (Octocrylene)
Октокрилен (хімічна назва: 2-етилгексиловий ефір 2-ціано-3,3-дифенілакрилової кислоти) — це поширений органічний (хімічний) сонцезахисний фільтр. Візуально він являє собою густу маслянисту рідину жовтуватого кольору, яка є абсолютно нерозчинною у воді, але добре розчиняється в косметичних оліях та емолентах.
☀️ Косметичні властивості та стабільність
У складі сонцезахисних засобів та денної косметики октокрилен використовується переважно як UVB-фільтр
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 91052-22-9
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 63-91-2
# CAS Номер: 9005-67-8
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 867-56-1
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 64-02-8
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 72-18-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 93685-81-5
# CAS Номер: 72-19-5
# CAS Номер: 818-61-1
Гідроксиетил акрилат Це загусник, що зазвичай саме цей компонент відповідає за густоту препарату. Утворюючи гель він як би потовщує продукт і заодно стабілізує компоненти всередині (щоб не розпадалися або не з'єднувалися у будь-які корисні компоненти). Не виявлено побічних ефектів від цього компонента. Його дуже легко використовувати в рідкій формі, він дає відчуття свіжості, за яким слідує ефект танення при контакті зі шкірою. Залишає відчуття бархатистої м'якості. Акрилатний кополімер - це загальний термін для синтетичних кополімерів двох ...
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ ВЕРА (БАРБАДЕНСІС) ГЕЛЬ - продукт одержують шляхом холодного віджиму з м'якоті листя рослини. Для виготовлення концентратів використовується метод низотемпературного вакуумного випарювання рідини з початкового продукту. Незважаючи на назву, А.В.Г. - Напівпрозора рідина ледь помітного зеленого відтінку. Запах свіжий, трохи вловимий. Насамперед, використовується як знезаражуючий, протизапальний засіб, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру після опіків та порізів. Містить кальцій, магній, амінокислоти. Містить амінок...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Біс-дигліцерил поліациладипат-2 – це синтетичний інгредієнт, який використовується в продуктах по догляду за шкірою, покращує текстуру та має пом’якшувальні властивості. Густий, пастоподібний пом’якшувальний ефір, який рекламується як альтернатива ланоліну рослинного походження. Має плавне нанесення та дотик, створює щільну плівку для захисту та зволоження шкіри. Біс-Дігліцерил Поліациладипат-2 отримують шляхом нагрівання дигліцерину, адипінової кислоти, ізостеаринової кислоти, 12-гідроксистеаринової кислоти, стеаринової кислоти, каприлової ...
# CAS Номер: 9087-61-0
Октенілсукцинат крохмалю алюмінію є досить сипучим порошком через крохмаль у ньому. Коли ангідрид октенілбурштинової кислоти з крохмалем (хімічно модифікований крохмаль) вступає в реакцію з сіллю алюмінію, утворюється октенілсукцинат крохмалю алюмінію.
Це модифікований крохмаль, тому продукт швидко висихає, але прилипає до шкіри. Натуральні волокна крохмалю роблять його ідеальним для контролю в’язкості продукту в неводному наповнювачі. Як і інші солі, її використовують як загусник і засіб, що запобігає злежуванню. Разом із діоксидом ти...
Активна речовина, отримана в результаті вирощування родових мікроводоростей Phormidium persicinum у фотобіореакторі. Ці мікроводорості здатні витримувати екстремальні умови навколишнього середовища. Він одночасно синтезує фотозахисний пігмент і надзвичайно потужну антиоксидантну та детоксикаційну систему: тіоредоксин.
PHORMISKIN BIOPROTECH G - це концентрат мікроблакитних водоростей, що був предком. Він реактивує універсальну антиоксидантну систему: тіоредоксин. Він протидіє фотостарінню, зберігаючи молодість шкіри, робить пігментацію ...








