Transparent Lab Eyelash Growth Сироватка для росту та відновлення вій
Назва:
Transparent Lab Eyelash Growth
Бренди:
Transparent Lab 🇪🇸Категорії:
Сироватка для війАктивні компоненти:
Вітамін Е
Поліфеноли
PHA кислоти
AHA кислоти
Концентрація активів:
curcuma longa (turmeric) root extract: 3%
Опис:
Eyelash Growth поєднує в собі потужність 4 потужних активних інгредієнтів і нашу запатентовану технологію інкапсуляції активних інгредієнтів і вивільнення у фолікулі, яка досягає в 10 разів більшого проникнення та ефективності активних інгредієнтів для довших, щільніших і сильніших вій лише за 8 тижнів.
Його формула з регенеруючими рослинними пептидами для росту волосся, стовбуровими клітинами рослин і рослинними екстрактами діє від коренів до кінчиків, подовжуючи фазу росту вій, живлячи їх і сприяючи росту. Він не тільки подовжує і збільшує густоту, але також запобігає випаданню вій і відновлює пошкоджені вії.
Ви також можете застосувати Eyelash Growth до брів, щоб покращити їх зовнішній вигляд і зробити їх більш об’ємними.
Застосовуйте щодня як частину свого нічного догляду та прокидайтеся з помітно довшими, щільнішими та сильнішими віями та чіткішими бровами.
Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Curcuma Longa (Turmeric) Callus Culture Conditioned Media, Xanthan Gum, Olea Europaea (Olive) Callus Culture Lysate, Zea Mays (Corn) Starch, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Tocopherol, Arginine, Stearamine, Phytic Acid, Phosphatidylcholine, Dimyristoyl Phosphatidylcholine, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Mannitol, Cyclodextrin, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Cetyl Alcohol, Phenethyl Alcohol, Sodium Phytate, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Chloride, Sorbitan Oleate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 299-28-5
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
Поліфеноли
# CAS Номер: 84775-52-0
# CAS Номер: 90-80-2
Глюконолактон (Gluconolactone)
Глюконолактон – це полігідроксикислота, органічна карбоксильна кислота з кількома гідроксильними групами. Вона природно входить до енергетичного пентозофосфатного шляху живих клітин і зазвичай міститься в шкірі, де підтримує оптимальний рівень зволоження. Глюконолактон також виступає природним антиоксидантом, активність якого порівнянна з аскорбіновою кислотою та токоферолом.
Властивості та дія на шкіру
Однією з головних переваг глюконолактону є його низький п...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 69-65-8
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
ФІТИНОВА КИСЛОТА -міо-інозитгексафосфорна кислота, складний ефір циклічного шестиатомного поліспірту міо-інозитолу та шести залишків ортофосфорної кислоти. Шість залишків фосфорної кислоти, пов'язаних з інозитолом, можуть приймати або віддавати до 12 протонів завдяки багатоступінчастій дисоціації яких Ф.к. виявляє властивості як сильних, і дуже слабких кислот (рКа до 9,4) залежно від іонної сили розчину, температури та інших чинників. У нейтральному середовищі фосфатні групи Ф.к. частково дисоціюють, набуваючи по одному або два негативних за...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 85085-82-9
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 14306-25-3
КАМІДЬ ГУАРОВА - природний полісахарид, що утворює водні колоїдні системи. Одержують із гуара, або ціамопсису чотирикрильникового, або горохового дерева (Cyamopsis tetragonoloba) - виду трав'янистих рослин сімейства Бобові (Fabaceae). Однорічна зернобобова культура. Гуарові боби мають великий вторинний ендосперм, що містить галактоманнани - речовина, що утворює гель у воді, який відомий як К.г. До її складу входять звичайні для всіх рослинних смол полімери, що складаються з 0-маннози та О-галактози, 5-7% білка та деяка кількість ферментів. М...
glycine soja germ extract - екстракт зародків сої, гліцину сої, бобових. Екстракти зародків пшениці і сої прискорюють метаболізм клітин та забезпечують необхідне живлення волосся в фазі росту. Оберігають фолікули від окисного стресу та старіння, подовжують їх життєвий цикл







