The Ritual of Karma Sun Protection Milky Spray SPF 30 Сонцезахисний спрей для тіла
Назва:
The Ritual of Karma Sun Protection Milky Spray SPF 30
Бренди:
Rituals 🇳🇱Категорії:
Сонцезахисний спрейАктивні компоненти:
Зелений чай
Вітамін Е
Алое
УФ-фільтри
Олії
Водорості
Вітамін С
Сквалан
AHA кислоти
Формула:
Опис:
Зволожуючий спрей-лосьйон із SPF 30, який не залишає білого нальоту на шкірі, швидко вбирається та не липне. Завдяки комплексу Hydra-Boost ваше тіло захищено від сонячних променів UVA та UVB та живиться за одне застосування. Цей унікальний зволожуючий комплекс містить сквалан, алое вера та водорості, які, як відомо, допомагають заспокоїти зневоднену шкіру та відновити пружність. Лосьйон-спрей для тіла забезпечує невидимий стійкий захист широкого спектру дії. Наповнений білим чаєм, вітаміном Е та квіткою лотоса. Хоча формула водостійка, рекомендується регулярне нанесення, особливо після потовиділення або плавання.
Склад:
Aqua/Water, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Potassium Cetyl Phosphate, Dicaprylyl Ether, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Oryza Sativa Bran Cera/Rice Bran Wax, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Hydrogenated Palm Glycerides, Diethylhexyl Butamido Triazone, Tocopheryl Acetate, Camellia Sinensis Leaf (White Tea) Extract, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Parfum/Fragrance, Hydroxyacetophenone, Helianthus Annuus Seed Cera/Sunflower Seed Wax, Microcrystalline Cellulose, Potassium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Disodium Phosphate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Disodium EDTA, Squalane, Xanthan Gum, Galactoarabinan, Silybum Marianum Seed Oil, Cellulose Gum, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Potassium Phosphate, Hexyl Cinnamal, Caprylhydroxamic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 68411-27-8
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9004-32-4
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 105-99-7
# CAS Номер: 629-82-3
# CAS Номер: 302776-68-7
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 7558-79-4
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 160715-21-0
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 110-44-1
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ ВЕРА (БАРБАДЕНСІС) ГЕЛЬ - продукт одержують шляхом холодного віджиму з м'якоті листя рослини. Для виготовлення концентратів використовується метод низотемпературного вакуумного випарювання рідини з початкового продукту. Незважаючи на назву, А.В.Г. - Напівпрозора рідина ледь помітного зеленого відтінку. Запах свіжий, трохи вловимий. Насамперед, використовується як знезаражуючий, протизапальний засіб, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру після опіків та порізів. Містить кальцій, магній, амінокислоти. Містить амінок...
# CAS Номер: 137-66-6
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 88122-99-0
# CAS Номер: 118-60-5
ЕТИЛГЕКСИЛСАЛІЦИЛАТ -октилсаліцилат, 2-етилгексил саліцилат, безбарвна або жовтувата рідина, погано розчиняється у воді, розчиняється у спиртах та оліях. У косметиці використовується як органічний фільтр, фотозахисна добавка в засобах для засмаги в УФВ-області. Міститься в деяких рослинах, наприклад, у березі. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як УФ-фільтр дозволено для використання у концентрації, що не перевищує 5%. Octisalate є сонцезахисним інгредієнтом із загалом хорошим профілем безпеки. Запропоноване оновлення FD...
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
# CAS Номер: 27503-81-7
# CAS Номер: 187393-00-6
Біс-дигліцерил поліациладипат-2 – це синтетичний інгредієнт, який використовується в продуктах по догляду за шкірою, покращує текстуру та має пом’якшувальні властивості. Густий, пастоподібний пом’якшувальний ефір, який рекламується як альтернатива ланоліну рослинного походження. Має плавне нанесення та дотик, створює щільну плівку для захисту та зволоження шкіри. Біс-Дігліцерил Поліациладипат-2 отримують шляхом нагрівання дигліцерину, адипінової кислоти, ізостеаринової кислоти, 12-гідроксистеаринової кислоти, стеаринової кислоти, каприлової ...
Віск рисових висівок є побічним продуктом виробництва олії рисових висівок. Це природний твердий кристалічний рослинний віск, отриманий з рисового лушпиння з високою температурою плавлення 77-86°C.
Він складається з насичених складних ефірів C46-C62 з дуже довгим ланцюгом, також відомих як полікозаноли, з C20-C36 жирних спиртів і C20-C26 жирних кислот.
Віск рисових висівок природним чином містить фосфоліпіди, які діють як зв'язуючі агенти, фітостероли (корисні рослинні стероли) і сквалан, який зволожує та має антиоксидантні вла...
Porphyra umbilicalis — макроводорість, що відноситься до червоних водоростей. Завдяки червоному або фіолетовому кольору та листоподібним часточкам цю водорость легко розпізнати. Umbilicalis походить від латинського слова «пуповина». Назва походить від того факту, що таллом (стебло) водорості оточується часточками, коли росте, візуально утворюючи «пупок» водорості.
ці водорості є одним із найбільших багатств Менорського моря. Він містить найвищий рівень протеїну та амінокислот у своєму роді. Крім того, він має високу концентрацію амінок...
SkinTight AP - це високочистий екстракт водоростей з мікроводоростей (Nannochloropsis oculata) у поєднанні з пуллуланом, плівкоутворюючим природним цукром (глюканом) з гриба Aureobasidium Pullulans. Містить вітамін С і В12 як антиоксиданти. Доведено, що він підтягує шкіру як у короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі. Дослідження показали, що SkinTIght AP може захистити клітини шкіри від окислювального стресу та зміцнити шкіру. Регулярне застосування робить шкіру більш підтягнутою, оживленою та відновленою. Пуллулан також може ут...
# CAS Номер: 7377-03-9
Каприлгідроксамова кислота – це синтетичний хелатуючий агент, який допомагає захистити косметичні формули від дестабілізуючих іонів металів. Вона також діє як консервант, маючи здатність запобігати росту цвілі у формулах на водній основі.
Як консервант, каригідроксамова кислота ефективна проти бактерій, дріжджів та цвілі в діапазоні pH від слабокислого до нейтрального 4-7,5, що є оптимальним для догляду за шкірою. Вона розчинна в гліколях та гліцерині та може бути легко включена майже до всіх рецептур, від безводних систем до кремів та...











