The Ordinary Retinal 0.2% Emulsion Serum Сироватка для обличчя з ретинолом
Назва:
The Ordinary Retinal 0.2% Emulsion Serum
Бренди:
The Ordinary 🇨🇦Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Вітамін С
Вітамін Е
AHA кислоти
Ретиноїди (Вітамін А)
Концентрація активів:
retinal: 0.2%Формула:
pH lvl:
6.0 - 7.0
Опис:
Retinal 0,2% Emulsion – це дуже потужна формула ретиноїдів, яка швидко зміцнює та розгладжує шкіру, одночасно помітно зменшуючи появу темних плям. Він допомагає покращити текстуру шкіри, одночасно усуваючи нерівний тон і посилюючи яскравість для більш яскравої та рівномірної шкіри.
Завдяки високій концентрації ретиналю 0,2% емульсія Retinal 0,2% здатна помітно покращити пружність шкіри та покращити вигляд ліній і зморшок, включаючи гусячі лапки, зморшки на лобі та зморшки на лобі.
Retinal 0,2% Emulsion також містить синтетичні аналоги вівса (зокрема, авенантрамід, ключовий корисний компонент, який міститься у вівсі). Відомо, що цей інгредієнт допомагає боротися з дискомфортом і сухістю шкіри, які є поширеними проблемами, пов’язаними з використанням ретиноїдів.
Яскраво-жовтий відтінок формули походить від високої концентрації ретиналю, який природно жовтий. Це може залишити деякий залишковий колір на шкірі та світлих тканинах, який можна звести до мінімуму, давши продукту повністю вбратися та шкірі висохнути перед контактом зі світлими тканинами. Цей залишковий колір можна видалити, промивши шкіру водою та виправши тканини звичайним миючим засобом відповідно до інструкцій з догляду.
Склад:
Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Propanediol, Pentylene Glycol, Hydroxyapatite, Retinal, Cetylhydroxyproline Palmitamide, 4-t-Butylcyclohexanol, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Ergothioneine, Biosaccharide Gum-1, Bisabolol, Brassica Campestris Sterols, Zingiber Officinale Root Extract, Butylene Glycol, Isohexadecane, Hexyldecanol, Maltodextrin, Caesalpinia Spinosa Gum, Polyacrylate Crosspolymer-6, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Stearic Acid, Isoceteth-20, Polysorbate 60, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Lactic Acid, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 194237-89-3
# CAS Номер: 23089-26-1
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 85536-61-6
Цетіол ЦS (CETIOL CS) - легкий емолент (1300 мм2/1 Про хв) середньої полярності рослинного походження з чудовими сенсорними характеристиками для косметичних рецептур, що не містять силікони. Прозора безбарвна рідина без запаху, що має гарну здатність, що змочується; температура спалаху > 140°. Підходить для всіх рецептур для догляду за шкірою та волоссям.
Coco Caprylate і Coco Caprate - це ефіри спиртів, отриманих з кокосового горіха з каприловою і каприновою кислотами. Це природний біорозкладний косметичний інгредієнт, сертифікова...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 9050-36-6
Maltodextrin (мальтодекстрин, патока) є продуктом ферментативного гідролізу крохмалю. Складається з мальтози, мальтотріози та декстринів – полісахаридів різної довжини ланцюга. У косметиці використовується як загусник, а так само вологоутримуючий, плівкоутворюючий компонент. Безпечний засіб із натуральних компонентів. Абсорбент, стабілізатор емульсії, кондиціонер для шкіри та волосся, піноутворювач. Патоку в основному використовують при виробництві кондитерських виробів та надання в'язкості продукту. У виробництві косметики використовується ...
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 9005-67-8
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 867-56-1
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 93685-81-5
# CAS Номер: 818-61-1
Гідроксиетил акрилат Це загусник, що зазвичай саме цей компонент відповідає за густоту препарату. Утворюючи гель він як би потовщує продукт і заодно стабілізує компоненти всередині (щоб не розпадалися або не з'єднувалися у будь-які корисні компоненти). Не виявлено побічних ефектів від цього компонента. Його дуже легко використовувати в рідкій формі, він дає відчуття свіжості, за яким слідує ефект танення при контакті зі шкірою. Залишає відчуття бархатистої м'якості. Акрилатний кополімер - це загальний термін для синтетичних кополімерів двох ...
# CAS Номер: 137-66-6
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 205328-43-6
Камедь Caesalpinia spinosa (іноді її також називають «камедь тара» або «перуанська ріжкова деревина») є природним загусником і інгредієнтом, що підвищує в’язкість, який допомагає покращити текстуру рецептури. Його отримують шляхом подрібнення ендосперму насіння дерева Caesalpinia spinosa, що походить з Південної Америки. Камедь Caesalpinia spinosa також класифікується як полісахарид (складний цукор), який зволожує шкіру. Постачальники косметики цього інгредієнта рекламують його здатність забезпечувати «нелипке, не тягуче та гладке відчуття н...
# CAS Номер: 116-31-4
Ретиналь (іноді його називають ретинальдегідом) — це форма ретинолу, яка є прямим попередником ретиноєвої кислоти, тобто те, що ретинол розщеплює після поглинання шкірою. Ця похідна вітаміну А добре задокументована завдяки десятиліттям досліджень, що підтверджують її переваги для догляду за шкірою, включаючи здатність помітно зменшувати тонкі лінії та зморшки, а також пом’якшувати інші ознаки старіння, включаючи гіперпігментацію.
Дослідження показують, що сітківка також може допомогти покращити зовнішній вигляд шкіри, схильної до плям...
Гідроксиапатит є компонентом кістки, який також міститься в скелях і морських коралах. Пластичні хірурги використовують гідроксиапатитові імплантати з морських коралів для реконструкції обличчя, оскільки структура та хімічний склад майже ідентичні гідроксиапатиту людської кістки. Після імплантації в організм синтетичний імплантат приймається організмом; завдяки його пористій природі відбувається нормальна інтеграція тканини. Гідроксиапатитові імплантати з морських коралів абсолютно неімуногенні та не викликають алергічних реакцій через висок...
# CAS Номер: 90989-79-0
Стерини Brassica Campestris (Rapeseed) отримують з олійної рослини Brassica rapa. Олія без запаху, яка має пом’якшувальні та потенційні антиоксидантні властивості для шкіри та є багатим джерелом омега-3 та омега-6 жирних кислот.
Ріпакова олія має пом’якшувальні та потенційні антиоксидантні властивості для шкіри. Стерини Brassica Campestris (ріпакового насіння) є пом’якшувачем: він робить шкіру гладкою та м’якою. Ріпакова олія має високий вміст омега-3, 6 і 9, вітаміну К і містить хорошу кількість антиоксиданту вітаміну Е, який є потужн...
# CAS Номер: 791838-11-4
СИМРІПЕА 100 (SYMREPAIR. 100, SkinRepair-11) – синергетична суміш трьох ключових компонентів ліпідного епідермального бар'єру шкіри та антиірританта. Безбарвна або світло-жовта маслорозчинна рідина. Стабільна при нагріванні 80°С. Стабільний у широкому нітервалі значень рН. Містить синтетичний псевдоцерамід (Церамід Біо), стеаринову кислоту, стероли ріпакової олії та бісаболол Церамід Біо за ефективністю аналогічний до Церамідуll шкіри (in vivo). Відновлює ліпідні бислои та цілісність шкірного бар'єру. Посилює захисну функцію шкіри. Збільшує ...
# CAS Номер: 98-52-2
СИМСИТІВ (SYMSITIVE. 1609) - безбарвна рідина, розчинна в гліколях, етиловому спирті та косметичних маслах. Стабільний в інтервалі значень рН 3-12. Немає даних щодо несумісності з іншими косметичними інгредієнтами. Інгредієнт нової генерації для чутливої шкіри. Активне з'єднання у складі СімСітів, 4-трет-бутилциклогексанол, інгібує теплові рецептори шкіри TRPV1, миттєво полегшуючи печіння та поколювання. Заспокоює шкіру, збільшуючи поріг її чутливості. Істотно знижує інтенсивність печіння при використанні косметичних засобів, що містять фе...





