Some By Mi Blackhead 30Days Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser Маска-пінка від чорних цяток
Назва:
Some By Mi Blackhead 30Days Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser
Бренди:
Some By Mi 🇰🇷Категорії:
Маска для обличчяАктивні компоненти:
Кофеїн
Центелла азіатськa
AHA кислоти
Зелений чай
Опис:
Кисневий засіб, що очищає проти чорних точок Some By Mi Bye Bye Blackhead Bubble Cleanser проникає глибоко в пори виводячи всі забруднення і розчиняючи жирові пробки, скорочує вироблення шкірного сала і звужує пори. Продукт також має ефект детоксу виводить токсини та сприяє оновленню шкіри.
Склад:
Water, Camellia Sinensis Leaf Water , Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Potassium Cocoyl Glycinate, Coco-Betaine, Methyl Perfluorobutyl Ether, Methyl Perfluoroisobutyl Ether, Acrylates Copolymer, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Water(Carbonated Water), Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Water, Chaenomeles Sinensis Fruit Extract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Geranium Maculatum Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Alchemilla Vulgaris Leaf Extract, Aspalathus Linearis Extract, Helichrysum Arenarium Extract, Pinus Densiflora Leaf Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Thuja Orientalis Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Centella Asiatica Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Castanea Crenata (Chestnut) Shell Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Saccharide Isomerate, Mannan, Camellia Sinensis Leaf , Camellia Sinensis Leaf Powder, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Glycol, Raspberry Ketone, Caramel, CI 19140, CI 42090, Disodium EDTA, Mentha Piperita (Peppermint) Oil
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 1934-21-0
# CAS Номер: 3844-45-9
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
# CAS Номер: 68608-66-2
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
Відомо, що екстракт квітів/листя жасмину живить шкіру/шкіру голови та волосся, підвищує вміст води в шкірі та допомагає підтримувати її гладкістю та в хорошому стані, зміцнюючи шкірний бар’єр. Оскільки він містить флавоноїди та терпеноїди, він має необхідні властивості для здоров’я шкіри та шкіри голови. Флавоноїди є сильними антиоксидантами, які захоплюють вільні радикали та сприяють регенерації матриці клітин шкіри, тоді як терпеноїди, як відомо, мають потужну протизапальну та антимікробну дію. Екстракт квітів/листя жасмину також використо...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 90028-68-5
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9
ВИНОГРАД КУЛЬТУРНИЙ (Vitis vinifera) – багаторічна деревна рослина сімейства виноградових, ліана. Сировиною для екстракції служать квітки, плоди, насіння, шкірка насіння та листя винограду. Плоди містять багато цукрів (глікозиди, фруктозу), проціаніди, флобафен, енін, а також яблучну, фосфорну, кремнієву, саліцилову, лимонну, бурштинову, щавлеву кислоти, солі калію, кальцію, заліза, магнію, вітаміни 81, В2 Проціанідини протистоять руйнуванню волокон колагену, еластину, гіалуронової та глюкуронової кислот, при зовнішньому використанні не тіль...
# CAS Номер: 8006-90-4 / 84082-70-2
Зелений чай
Конюши́на лу́чна або черво́на конюши́на (Trifolium pratense) - багаторічна рослина сімейства бобових. У листі та суцвіттях конюшини виявлено глікозиди, ізофлавони, каротин, вітаміни А, С, В, К, Е, фітогормони, ефірну олію. Єдина рослина, що містить 4 ізофлавони. Екстракт квіток К.Л. використовуються як антисептичні, пом'якшувальні та болезаспокійливі добавки в косметичних засобах від сонячних опіків та пошкоджень шкіри. У засобах для догляду за в'янучою шкірою, за рахунок високого вмісту ізофлавонів, має естрогеноподібну дію, виконує роль ві...
Метилперфторбутиловий ефір є м’яким розчинником, який використовується в косметиці для розрідження формул. Це фторований ефірний розчинник, який дуже сумісний з багатьма іншими інгредієнтами, і вважається, що він має хороші властивості ковзання та служить хорошим розчинником у формулах на масляній основі.
Оскільки метилперфторбутиловий ефір зазвичай використовується в промислових, а не в косметичних цілях, мало досліджень щодо його впливу при місцевому застосуванні або у формулах косметичних або косметичних засобів. Він вважається м’як...
САФЛОР КРАСИЛЬНИЙ (Carthamus tinctorius) - американський шафран, дикий шафран, однорічна рослина сімейства Складноцвіті. Стародавня олійна та мальовнича культура. Одна із 50 фундаментальних рослин китайської медицини. У Стародавньому Єгипті використовували для фарбування пов'язок при муміфікації. У насінні сафлора міститься до 50% напіввисихаючої жирної олії. В екстракті насіння містяться жирні кислоти: лінолева, олеїнова, пальмітинова, стеаринова, арахінова, мірістинова, ліноленова, вітамін К, похідні серотоніну, вітамін Е. Має високу волог...
Екстракт оболонки Castanea Sativa. Екстракт шкаралупи каштана діє як антиоксидант, в'яжучий, відбілюючий і противугровий засіб. Містить тритерпеноїди, дубильні речовини, амінокислоти і сахариди. Він допомагає в синтезі білка і забезпечує властивості звуження пор. Екстракт шкаралупи каштана використовується в засобах по догляду за шкірою.
Плід Chaenomeles sinensis використовується як ефективний протикашльовий засіб, болезаспокійливий і сечогінний засіб у традиційній китайській медицині. Повідомлялося, що екстракти плодів C. sinensis мають протимікробну та протизапальну дію. Проте є дуже мало повідомлень про вплив екстрактів C. sinensis на шкіру. Фенольні сполуки з C. sinensis sarcocarp мають потенціал для захисту від старіння шкіри завдяки антиколагеназній активності.
Айва (Chaenomeles Sinensis Fruit) багата на вітамін С. Айва містить велику кількість вітаміну С, флавон...
# CAS Номер: 163702-07-6
Цей інгредієнт належить до класу сполук, які називаються пер- та поліфторалкільними речовинами або PFAS. З урахуванням багатьох впливів на здоров’я, зазначених для кількох добре вивчених речовин PFAS, і сотень інших PFAS у торгівлі, для яких відсутні дані про токсичність, необхідний відповідний ступінь обережності для захисту здоров’я людини.
Метилперфторбутиловий ефір — м’який розчинник, який використовується в косметиці для розрідження формул. Це фторований ефірний розчинник, який дуже сумісний з багатьма іншими інгредієнтами, і вваж...
# CAS Номер: 84695-94-3
Екстракт жіночої мантії є екстрактом Alchemilla, трав’янистої рослини, яка походить з Північної Америки, Європи та Азії. Надземні частини рослини більш корисні в лікувальних і косметичних цілях. Він містить дубильні речовини, такі як педункулагін, флавоноїди саліцилової кислоти, головним чином тритерпени. Екстракт являє собою рідину від світлого до середнього бурштинового кольору з характерним запахом, приготовлену з листя.
Екстракт містить флавоноїди та фенольні кислоти, які насправді є потужними антиоксидантами як всередині, так і зо...






