Methyl PerfluoroButyl Ether

Назва інгредієнта:
Methyl PerfluoroButyl Ether
Рівень безпеки:
Середня безпека
Основні функції:
Рівень EWG:
10
Опис
Метилперфторбутиловий ефір є м’яким розчинником, який використовується в косметиці для розрідження формул. Це фторований ефірний розчинник, який дуже сумісний з багатьма іншими інгредієнтами, і вважається, що він має хороші властивості ковзання та служить хорошим розчинником у формулах на масляній основі.
Оскільки метилперфторбутиловий ефір зазвичай використовується в промислових, а не в косметичних цілях, мало досліджень щодо його впливу при місцевому застосуванні або у формулах косметичних або косметичних засобів. Він вважається м’яким розчинником і, як правило, вважається безпечним для нормального використання. Цей інгредієнт належить до класу сполук, які називаються пер- та поліфторалкільними речовинами або PFAS. З урахуванням багатьох впливів на здоров’я, зазначених для кількох добре вивчених речовин PFAS, і сотень інших PFAS у торгівлі, для яких відсутні дані про токсичність, необхідний відповідний ступінь обережності для захисту здоров’я людини.
Останні продукти з цим інгредіентом
Центелла азіатськa
Кофеїн
AHA кислоти
Зелений чай
Вітамін С
Центелла азіатськa
Глина
BHA Саліцилова кислота
AHA кислоти
Зелений чай
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Олії
Силікони
Пантенол (Вітамін В5)
Центелла азіатськa
Кераміди
Пептиди
Ніацинамід (вітамін В3)
Колаген
Зелений чай
Олії
Силікони
Гіалуронова кислота
Центелла азіатськa
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Водорості
Пептиди
Центелла азіатськa
Гриби
Пептиди
Пребіотики/пробіотики/ферменти




