Sensai Cellular Performance Lotion II Лосьйон для обличчя
Назва:
Sensai Cellular Performance Lotion II
Бренди:
Sensai 🇯🇵Категорії:
Лосьйон для обличчяАктивні компоненти:
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Силікони
Корінь солодки
Олії
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
Опис:
Ідеально підходить для першого кроку подвійного зволоження, цей лосьйон розпочинає повноцінний догляд за шкірою проти старіння, комфортно поповнюючи запаси вологи та готуючи шкіру до подальшого догляду.
Для зволоження чистої шкіри та живлення кольору обличчя. Ритуал подвійного зволоження SENSAI розроблений для повного відновлення шкіри, спочатку шляхом зволоження та праймінгу, а потім шляхом додавання збагачувального живлення для оновленого кольору обличчя. Комплексна формула догляду за шкірою проти старіння, збагачена Koishimaru Silk EX, CELLULAR PERFORMANCE, бореться з ознаками старіння шкіри, живлячи її шовковистою.
Склад:
WATER (AQUA), DIPROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL, GLYCERIN, PEG-20, NIACINAMIDE, PEG-11 METHYL ETHER DIMETHICONE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, METHYLSERINE, POLYSORBATE 20, SODIUM CITRATE, ACETYL GLUCOSAMINE, BUTYLENE GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM), DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, DIMETHOXY DI-P-CRESOL, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, HYDROLYZED SILK, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, ZOSTERA MARINA EXTRACT, DIOSCOREA PANTHAICA ROOT EXTRACT, PYRACANTHA FORTUNEANA FRUIT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, LIMONENE, CI 47005, RED 4 (CI 14700)
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 4548-53-2
Синтетичний барвник, також відомий як FD&C Red No. 4.
CI 14700 — це червоний азобарвник, який використовується як косметичний барвник і схвалений для використання в косметиці в США та Європі. Це висококонцентрований кольоровий порошок, який підпадає під обмеження щодо використання.
Обмеження в Європі: IV/18 (CI 14700) II/1341 (Ponceau SX; CI 14700: при використанні як речовина в продуктах для фарбування волосся)
Максимально допустима концентрація в косметиці: 2,0%.
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 302776-68-7
# CAS Номер: 68797-35-3
СОЛОДКА ГЛАДКА -лакричник, багаторічна трав'яниста рослина сімейства Бобові. Сольова форма одного з основних протизапальних інгредієнтів рослини солодки, гліциризинат моноамонію. Це жовтуватий порошок з приємним солодким запахом. Лікарською сировиною служать очищені від кори коріння та підземні пагони. Сировина містить глікозиди (ліквіритозід, гліциризин), флавоноїди (ліквіритин, ізоліквертин), сахарозу та глюкозу, білки, крохмаль, аспарагін, камедь, мінеральні солі, пектинові речовини, сапоніни, фітогормони.
Екстракт коріння С.г. має ...
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 96690-41-4
# CAS Номер: 5989-27-5
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 61788-85-0
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Екстракт лікарської наструрції (Nasturtium offтcinale) - настурція водна, або крес вояний, багаторічна рослина, що росте на болотах, поблизу ключів та струмків. Свіжий сік Ж. містить вітамін С, органічний йод. Екстракти зі свіжої зелені використовують у медичних цілях для поліпшення обмінних процесів, зміцнення волосся, лікування опіків. Екстракт Жл. включають засоби для зміцнення волосся. Екстракт Nasturtium officinale отримують з багаторічної водної рослини, широко відомої як крес-салат. Батьківщиною є Європа та Азія. Він швидко росте у во...
PEG-11 Methyl Ether Dimethicone — це метиловий ефір похідної диметикону, що містить у середньому 11 молей етиленоксиду.
KF-6011 — це прозора рідина від безбарвного до світло-жовтого кольору, яка складається з PEG-11 метилового ефіру диметикону. Цей емульгуючий лінійний силікон має емульсію Si/W і використовується для догляду за шкірою та макіяжу.
Цей силікон є емульгатором. Це дозволяє формувати та стабілізувати текстуру продукту.
Екстракт зостери марини, отриманий з морської рослини, відомої як вугор, використовується в косметиці завдяки своїм заспокійливим та зволожуючим властивостям для шкіри. Цей інгредієнт часто включається до складу засобів догляду за шкірою, щоб допомогти заспокоїти та живити шкіру, сприяючи здоровішому та сяючому кольору обличчя.
# CAS Номер: 2480-26-4
Boc-N-метил-L-серин – це універсальна похідна амінокислоти, яка широко використовується в синтезі пептидів та фармацевтичних дослідженнях. Ця сполука має захисну групу Boc (трет-бутилоксикарбоніл), що підвищує її стабільність та розчинність, що робить її ідеальним вибором для різних застосувань в органічному синтезі. Дослідники часто використовують Boc-N-метил-L-серин у розробці біоактивних пептидів та як будівельний блок для складніших молекул, особливо в галузях медичної хімії та розробки ліків. Його унікальна структура дозволяє проводити ...
Екстракт кореня діоскореї пантейської отримують з різновиду ямсу, відомого своїми лікувальними властивостями. Він багатий на сапоніни та інші біологічно активні сполуки, які мають протизапальну, антиоксидантну та омолоджувальну дію.
Зменшує запалення та почервоніння
Забезпечує антиоксидантний захист
Покращує загальний стан шкіри
Підтримує омолоджувальну дію

