Pyunkang Yul Ultimate Calming Solution Ampoule Сироватка з центелою для чутливої шкіри
Назва:
Pyunkang Yul Ultimate Calming Solution Ampoule
Бренди:
Pyunkang Yul 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Кераміди
AHA кислоти
Центелла азіатськa
PHA кислоти
Сквалан
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Зелений чай
Опис:
М’яка кислотна заспокійлива ампула з екстрактом центелли азіатської, екстрактом чайного дерева та екстрактом квітів жимолості для заспокоєння подразненої шкіри, одночасно відновлюючи водно-жировий баланс шкіри.
Крім того, містить екстракт кори Phellodendron Amurense і екстракт кори/соку паеонії лактифлори, які забезпечують потужний антибактеріальний ефект проти бактерій, що викликають акне, одночасно покращуючи нерівний тон і текстуру шкіри.
Містить 5 типів керамідів і 5 типів гіалуронової кислоти для зволоження та зміцнення бар'єру шкіри.
Збагачений олією насіння Adansonia Digitata та олією ши для доповнення вітаміном С.
Склад:
Water, Glycerin, Methylpropanediol, Phellodendron Amurense Bark Extract, Paeonia Lactiflora Bark/Sap Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Mentha Arvensis Extract, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Betaine, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Citric acid, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Allantoin, Gluconolactone, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Squalane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Caprylic / Capric Triglyceride, Ceramide NP, Adansonia Digitata Seed Oil, Hydrogenated Lecithin, Pentylene Glycol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Sodium hyaluronate Crosspolymer, Ceramide NS, Ceramide AS, Hydrolyzed hyaluronic Acid, Centella Asiatica Extract, Ceramide EOP, Ceramide AP, Hyaluronic acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Madecassoside, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic acid, Limonene, Citronellol, Linalool, Geraniol
Схожі за складом (аналоги)








Аналіз складу
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 90-80-2
Глюконолактон (Gluconolactone)
Глюконолактон – це полігідроксикислота, органічна карбоксильна кислота з кількома гідроксильними групами. Вона природно входить до енергетичного пентозофосфатного шляху живих клітин і зазвичай міститься в шкірі, де підтримує оптимальний рівень зволоження. Глюконолактон також виступає природним антиоксидантом, активність якого порівнянна з аскорбіновою кислотою та токоферолом.
Властивості та дія на шкіру
Однією з головних переваг глюконолактону є його низький п...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 61788-85-0
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 85085-82-9
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 180801-54-0
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...
Зелений чай
# CAS Номер: 85085-48-9
# CAS Номер: 8006-90-4 / 84082-70-2
# CAS Номер: 90082-51-2 / 8000-46-2
Екстракт кори Phellodendron amurense (Коркове дерево амурське) містить певні ізохінолінові алкалоїди, флавонові глікозиди та фенольні сполуки. Традиційна східноазіатська медицина, яка має декілька нещодавніх досліджень, які підтверджують її позитивний вплив на шкіру. Він має потужну протизапальну дію, є легким антиоксидантом, а також має потужну антибактеріальну дію проти бактерій, що викликають акне, Propionibacterium acne. Він зволожує, заспокоює суху та облущену шкіру. Він також допомагає видалити надлишок жиру, зменшити розмір пор і осв...
ОЛІЯ М'ЯТИ ЯПОНСЬКОЇ - ефірна олія з листя і суцвіть японської м'яти (Mentha arvensis). Головне промислове призначення олії - виділення з нього (-)-ментолу. Залишкова олія доводиться до товарного вигляду і називається дементолізованою. Хімічний склад М.М. я. відрізняється від складу перечномятного масла. Крім ментолу, М.м.я. містить ментон та складні ефіри ментолу, а також невеликі кількості ментофурану та 1,8-цинеолу. Дементолізовані дешеві олії (китайська та бразильська) з японської м'яти Mentha arvensis за складом не мають нічого спільног...
ОЛІЯ БАОБАБА - середньов'язка жирна олія з насіння баобаба (Adansonia digitata). Отримують холодним механічним пресуванням. Рідина жовтого кольору (нерафінована) або майже безбарвна (рафінована), із слабким горіховим запахом. Дуже стійко до окиснення. Містить 40% олеїнової (омега-9), 30% лінолевої (омега-6) та 3% ліноленової (омега-3) жирних кислот. Багато вітамінами А, Е та 03 (до 1400 МО/г), стеролами. Легко вбирається у шкіру, не комедогенно. Підвищує еластичність шкіри, розгладжує зморшки. Використовується як кондиціонуюча добавка при ек...










