MoroccanOil Moisture Repair Shampoo Зволожуючий шампунь
Назва:
MoroccanOil Moisture Repair Shampoo
Бренди:
Moroccanoil 🇮🇱Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Силікони
Олії
УФ-фільтри
Опис:
Відновлюйте пошкоджене волосся, спричинене фарбуванням, хімічною обробкою чи термічною укладкою. Шампунь Moroccanoil Moisture Repair ніжно та ефективно очищає та відновлює волосся, роблячи його живильним, слухняним та сильним. Цей зволожуючий шампунь, наповнений антиоксидантною аргановою олією, протеїнами кератину та жирними кислотами, допомагає зміцнити поламані пасма та мертві кінчики, допомагає відновити природну еластичність волосся та покращує вигляд і відчуття здоров’я. Кольорово безпечний. Без сульфатів, без фосфатів і без парабенів.
Склад:
AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, COCAMIDE MEA, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, GLYCOL DISTEARATE, DIMETHICONE, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED EXTRACT, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, PARFUM/FRAGRANCE, SILK AMINO ACIDS, HYDROLYZED KERATIN, KERATIN AMINO ACIDS, CITRIC ACID, C12-13 PARETH-23, C12-13 PARETH-3, TRIDECETH-12, DIVINYLDIMETHICONE/DIMETHICONE COPOLYMER, POLYQUATERNIUM-7, POLYQUATERNIUM-10, QUATERNIUM-80, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, AMODIMETHICONE, DIMETHICONOL, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PANTHENOL, CYCLOPENTASILOXANE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, SODIUM PCA, SODIUM ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, CINNAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, TETRASODIUM EDTA, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM CHLORIDE, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CI 19140 (YELLOW 5), CI 17200 (RED 33), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 66455-14-9
C12-13 Pareth-23 — це поліетиленгліколевий ефір із суміші синтетичних спиртів C12-13 із середнім вмістом 23 моля етиленоксиду.
# CAS Номер: 66455-14-9
C12-13 Pareth-3 — це ефір поліетиленгліколю (ефір виготовляється зі спирту та сірчаної кислоти та використовується в основному як розчинник) із суміші синтетичних жирних спиртів та етиленгліколю. [Зимове (7-е видання) сторінки 125 і 223 і Gottschalck сторінки 679]. За Готтшалком, він використовується для запобігання розшарування продукту.
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 68140-00-1
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 31781-21-6
# CAS Номер: 627-83-8
# CAS Номер: 69430-36-0
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 130249-48-8
# CAS Номер: 224064-97-1
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 68610-92-4
# CAS Номер: 26590-05-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 407-040-2
# CAS Номер: 137-16-6
ЛАУРИЛСАРКОЗИНАТ НАТРІЮ - аніоноактивне ПАР. Прозора рідина зі слабким специфічним запахом, гіркувата на смак. Добре розчиняється у воді, мінеральних оліях, кремнійорганічних рідинах. Розчинний у воді, силіконах, гліцерині вуглеводнях. Розчини стійкі у присутності солей кальцію та магнію, перекису водню. Піна найбільш стійка при рН 5.5 – 6,0. Має протикарієсні властивості. Пригнічує дію молочнокислих бактерій у ротовій порожнині при концентрації 0,3%. Не впливає на шкіру та слизові. Використовується в композиціях зубних паст, що очищають зас...
Лаурилсульфоацетат натрію отримують з кокосової та пальмової олій; безпечний, корисний для шкіри поверхнево-активна речовина (піноутворювач) як для шкіри, так і для волосся. Ця м’яка поверхнево-активна речовина рослинного походження утворює багату, розкішну піну, яка ефективно видаляє поверхневий жир, бруд і бактерії, не стираючи та не пересушуючи чутливу шкіру чи волосся.
Лаурилсульфоацетат натрію, також відомий як SLSA, є м’яким і безпечним миючим засобом, який забезпечує фантастичну піноутворення без недоліків інших жорсткіших піноу...
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 64-02-8
# CAS Номер: 7732-18-5
Олії
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8024-32-6
# CAS Номер: 90028-68-5
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9
ОЛІЯ ЖОЖОБА-продукт, що отримується з плодів чагарникової рослини (Simmondsia chinensis), що росте в напівпустельних зонах Центральної Америки. З точки зору хімії, це не олія, а рідкий віск, суміш довголанцюгових нерозгалужених рідких воскових ефірів. Міститься у плодах у кількості до 50% від маси. Отримують шляхом холодного пресування. Стійкість до окислення та нагрівання пояснюються конфігурацією молекули олії, незважаючи на високий вміст у ній ненасичених жирних кислот. Використовується в суміші з іншими рослинними оліями та стабілізує їх...
Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer — силоксановий полімер.
Використовується як плівкоутворювач (утримує волосся на місці) і для кондиціонування волосся.
Cinnamidopropyltrimonium Chloride є захисником кольору волосся. Ця добавка запатентована як високоактивний кватернізований УФ-поглинач, але вона не відноситься до сонцезахисних засобів категорії I.
Хлорид циннамідопропілтримонію захищає волосся від сонячного випромінювання, запобігаючи пошкодженню від УФ-променів і покращуючи властивості розчісування, міцність і механічну поведінку волосся під дією УФ-випромінювання. Він зберігає природний колір волосся, допомагає зберегти його міцнішим і гідрофобним.
Хлорид циннамідопропілтримон...





