Pureology Strength Cure Range Шампунь для волосся
Назва:
Pureology Strength Cure Range
Бренди:
Pureology 🇺🇸Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
Вітамін Е
Олії
УФ-фільтри
Алерген
Водорості
BHA Саліцилова кислота
Силікони
AHA кислоти
Опис:
Подолайте пошкодження за допомогою розкоші. Вдвічі міцніше волосся з пишним, живим відчуттям. Розкішний, ніжний шампунь з багатою піною. Ця ніжна та кремова система шампуню та кондиціонера зміцнює та допомагає відновити пошкоджене фарбоване волосся. Формула не містить сульфатів для дбайливого очищення. Виготовлено з ключовими інгредієнтами Keravis та Astaxanthin, а також фірмовою ароматерапевтичною сумішшю малини, персика та водяних квітів. Веганські формули без продуктів тваринного походження та побічних продуктів.
Склад:
AQUA / WATER / EAU, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCO-BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, GLYCERETH-26, DECYL GLUCOSIDE, COCONUT ACID, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM / FRAGRANCE, SODIUM ISETHIONATE, CITRIC ACID, PPG-5-CETETH-20, SODIUM CHLORIDE, DIVINYLDIMETHICONE / DIMETHICONE COPOLYMER, POLYQUATERNIUM-7, AMODIMETHICONE, POLYQUATERNIUM-10, CARBOMER, ACRYLATES COPOLYMER, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL, C11-15 PARETH-7, HEXYL CINNAMAL, BENZOIC ACID, LAURETH-9, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, LINALOOL, TOCOPHEROL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL / OLIVE FRUIT OIL, CAMELINA SATIVA SEED OIL, TRIDECETH-12, SALICYLIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT / SUNFLOWER SEED EXTRACT, SODIUM BENZOATE, MAGNESIUM NITRATE, BENZYL ALCOHOL, C12-13 PARETH-23, C12-13 PARETH-3, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, LIMONENE, ARGININE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, POLY(LINSEED OIL), BENZOPHENONE-4, PHENOXYETHANOL, CITRONELLOL, CI 14700 / RED 4, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, SORBIC ACID, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLISOTHIAZOLINONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POTASSIUM SORBATE, CI 15510 / ORANGE 4.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 66455-14-9
C12-13 Pareth-23 — це поліетиленгліколевий ефір із суміші синтетичних спиртів C12-13 із середнім вмістом 23 моля етиленоксиду.
# CAS Номер: 66455-14-9
C12-13 Pareth-3 — це ефір поліетиленгліколю (ефір виготовляється зі спирту та сірчаної кислоти та використовується в основному як розчинник) із суміші синтетичних жирних спиртів та етиленгліколю. [Зимове (7-е видання) сторінки 125 і 223 і Gottschalck сторінки 679]. За Готтшалком, він використовується для запобігання розшарування продукту.
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 4548-53-2
Синтетичний барвник, також відомий як FD&C Red No. 4.
CI 14700 — це червоний азобарвник, який використовується як косметичний барвник і схвалений для використання в косметиці в США та Європі. Це висококонцентрований кольоровий порошок, який підпадає під обмеження щодо використання.
Обмеження в Європі: IV/18 (CI 14700) II/1341 (Ponceau SX; CI 14700: при використанні як речовина в продуктах для фарбування волосся)
Максимально допустима концентрація в косметиці: 2,0%.
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 61789-40-0
# CAS Номер: 68515-73-1
ДЕЦІЛГЛЮКОЗИД - м'яке неіонне ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. Серед неіонних ПАР є найбезпечнішим. Може використовуватися як основний сурфактант або поєднуватися з іншими типами ПАР, що підвищує кондиціонуючий ефект катіонних ПАР. Д.р. має слабкі знежирюючі, але хороші змочують властивості, є найменш дратівливим шкіру агентом. Застосовується в засобах, що очищають для дітей, очищаючих лосьйонах для обличчя, пінах для ванни, милі для рук, гелях для душу, дезодорую...
# CAS Номер: 31781-21-6
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 627-83-8
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 26172-55-4
# CAS Номер: 2682-20-4
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 68610-92-4
# CAS Номер: 26590-05-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 61789-32-0
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 137-16-6
ЛАУРИЛСАРКОЗИНАТ НАТРІЮ - аніоноактивне ПАР. Прозора рідина зі слабким специфічним запахом, гіркувата на смак. Добре розчиняється у воді, мінеральних оліях, кремнійорганічних рідинах. Розчинний у воді, силіконах, гліцерині вуглеводнях. Розчини стійкі у присутності солей кальцію та магнію, перекису водню. Піна найбільш стійка при рН 5.5 – 6,0. Має протикарієсні властивості. Пригнічує дію молочнокислих бактерій у ротовій порожнині при концентрації 0,3%. Не впливає на шкіру та слизові. Використовується в композиціях зубних паст, що очищають зас...
Лаурилсульфоацетат натрію отримують з кокосової та пальмової олій; безпечний, корисний для шкіри поверхнево-активна речовина (піноутворювач) як для шкіри, так і для волосся. Ця м’яка поверхнево-активна речовина рослинного походження утворює багату, розкішну піну, яка ефективно видаляє поверхневий жир, бруд і бактерії, не стираючи та не пересушуючи чутливу шкіру чи волосся.
Лаурилсульфоацетат натрію, також відомий як SLSA, є м’яким і безпечним миючим засобом, який забезпечує фантастичну піноутворення без недоліків інших жорсткіших піноу...
# CAS Номер: 110-44-1
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Олія Рудичка посівного - висихаюча жирна олія, одержувана методом холодного пресування з насіння трав'янистої однорічної рослини сім'ї хрестоцвітого рижика (Camelina sativa). Прозора, світло-коричнева масляниста рідина із різким запахом. Має високу антиоксидантну активність внаслідок високого вмісту ненасичених жирних кислот, зокрема, а-ліноленової кислоти та вітаміну Е. Може використовуватися як природний аналог вітаміну F. Збагачено вітамінами та мікроелементами, сприяє підвищенню стійкості шкіри до агресивних зовнішніх факторів. Може бути...
Екстракт Haematococcus pluvialis є різновидом водоростей, багатих антиоксидантною сполукою, відомою як астаксантин. Астаксантин допомагає зменшити окислювальний стрес і викликане ним пошкодження шкіри, компенсуючи таким чином небажані наслідки впливу сонця, забруднювачів тощо. Репаративні властивості екстракту Haematococcus pluvialis роблять його бажаним доповненням до засобів по догляду за шкірою, що запобігають старінню, і до будь-яких рецептур, метою яких є здорова шкіра. Його заспокійливий ефект добре поєднується з ураженою шкірою. Крім ...
Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer — силоксановий полімер.
Використовується як плівкоутворювач (утримує волосся на місці) і для кондиціонування волосся.







