Amika The Kure Bond Repair Shampoo Шампунь для волосся
Назва:
Amika The Kure Bond Repair Shampoo
Бренди:
Amika 🇺🇸Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Алерген
Олії
Силікони
Формула:
Опис:
Відновіть та оживіть своє волосся за допомогою шампуню, який є таким же ніжним, як і ефективним. Розроблена для відновлення та зміцнення пасом, пошкоджених теплом, хімічними речовинами та щоденним використанням, ця насичена кремова формула працює над відновленням волосся зсередини. З кожним миттям вона перетворює сухі, пошкоджені пасма на гладкіші та міцніші, допомагаючи вам повернути ваше волосся до стану безвихідності.
Доглядальна формула шампуню Amika The Kure Bond Repair містить розкішну суміш вершкового масла та олії авокадо. Забезпечуючи пасма коктейлем вітамінів, антиоксидантів, фолієвої та жирної кислот, шампунь працює над тим, щоб зробити їх більш стійкими та здоровими.
Склад:
WATER/AQUA/EAU, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES (SEA BUCKTHORN/ARGOUSIER) FRUIT/SEED OIL, BORAGO OFFICINALIS (BORAGE/BOURRACHE) SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO/AVOCAT) OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO/MANGUE) SEED BUTTER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA/KARITE) BUTTER, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER/LAVANDE) FLOWER EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA/MATRICAIRE) FLOWER EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY/ROMARIN) LEAF EXTRACT, HYDROLYZED QUINOA, AMINOMETHYL PROPANOL, BIS-PCA DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, DISODIUM PEG-12 DIMETHICONE SULFOSUCCINATE, PEG-12 DIMETHICONE, PEG-150 DISTEARATE, POLYQUATERNIUM-10, POLYQUATERNIUM-7, POLYSORBATE 20, PROPYLENE GLYCOL, GLYCOL, GLYCOL STEARATE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, FRAGRANCE/PARFUM, BENZYL BENZOATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 120-51-4
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 4418-26-2
ДЕГІДРООЦТОВА КИСЛОТА - дегідроацетова кислота, 3-ацетил-6-метилпіран-2,4(3Н)-діон, біла порошкоподібна речовина без запаху. Консервант з бактерицидною та протигрибковою дією. Має помірну фунгіцидну дію, слабо ефективна проти бактерій, неефективна проти псевдомонад. Д.к. має низьку константу дисоціації і тому, на відміну від бензойної та сорбінової кислот, відносно ефективна у сфері слабокислих і навіть нейтральних значень рН. Оптимальний діапазон pH від 3 до 5.5. Через низьку розчинність у воді часто вводиться у вигляді солі натрію. Іноді в...
# CAS Номер: 68608-66-2
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 627-83-8
# CAS Номер: 107-75-5
# CAS Номер: 39421-75-5
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 68603-42-9
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 68610-92-4
# CAS Номер: 26590-05-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 532-32-1
Олефінсульфонат натрію C14-16 є аніонною поверхнево-активною речовиною, яка часто зустрічається в миючих засобах для ванни, душу та догляду за волоссям. Це суміш довголанцюгових сульфонатних солей, отриманих шляхом сульфування C14-16 альфа-олефінів. Його можна отримати з кокосового горіха, і він утворює рясну піну. Назва може ввести в оману, але олефінсульфонат натрію C14-16 не є сульфатом. Сульфонат споріднений, але не те саме, що сульфати. У сульфонаті сірка пов’язана безпосередньо з атомом вуглецю, а сульфат зв’язаний безпосередньо з вугл...
# CAS Номер: 61791-19-7
Метілкокоіл таурат натрію є сіллю аміду N-метілтауріна кокосової жирної кислоти. Це м'яка біла паста, отримана з кокоса. Метілкокоіл таурат натрію – це поверхнево-активна речовина, яка дозволяє воді і олії змішуватися, дозволяючи стати чистим. Він також діє як піноутворювач. Натрій метілкокоіл Таурат, отриманий з кокоса, є м'яким, але ефективним піноутворюючим очищуючим інгредієнтом. Це відмінна альтернатива жорстким силіконам, які містяться в багатьох засобах по догляду за шкірою і волоссям від відомих брендів. Дослідження показали, що він ...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 179005-03-9
Диметикон PCA – це синтетичний пом’якшувальний інгредієнт для догляду за шкірою, створений шляхом поєднання диметикону та піролідонкарбонової кислоти, інгредієнта, отриманого з амінокислот, який є частиною природного зволожуючого фактора шкіри. Він використовується в продуктах завдяки своїм зволожуючим властивостям, а також здатності надавати шовковистість і гладкість при нанесенні на шкіру.
Цей силоксановий полімер є пом’якшувальним інгредієнтом, що означає, що він сприяє збільшенню гідратації шкіри, створюючи шар на шкірі, щоб зменши...
Гідролізована кіноа - це екстракт давнього псевдозлакового зерна кіноа, який пройшов процес гідролізу. Гідроліз передбачає зміну інгредієнта шляхом впливу ферментів або кислот. Як і у випадку багатьох рослинних екстрактів, гідролізована кіноа є джерелом антиоксидантів. На додаток до цієї переваги, він також багатий амінокислотами, і процес гідролізу може бути використаний для вилучення пептидів, які містяться в ньому, деякі з яких допомагають вирівняти тон шкіри та боротися з темними плямами. Досліджуючи зовнішні переваги гідролізованої кіно...
Динатрієвий ПЕГ-12 диметикон сульфосукцинат є м’якою, не подразнювальною поверхнево-активною речовиною та емульгатором, який сприяє утворенню стійких емульсій. Він також служить кондиціонуючим агентом, надаючи шкірі шовковистість. Ідеально підходить для чутливої шкіри, часто використовується в миючих засобах і шампунях.
PEL-SULF™ PEG-12D - динатрієвий PEG-12 диметикон сульфосукцинат - це виключно м'яка сульфосукцинатна поверхнево-активна речовина з високим піноутворенням, отримана з водорозчинного силіконового поліефіру. PEL-SULF™ PE...



