Mary&May Spicule Retinol PDRN Cream Точковий крем для обличчя
Назва:
Mary&May Spicule Retinol PDRN Cream
Бренди:
Mary & May 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Ретиноїди (Вітамін А)
Мікроголки (спікули)
Олії
Силікони
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Кераміди
Вітамін Е
Омега жирні кислоти
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
PDRN (полінуклеотиди)
УФ-фільтри
Пантенол (Вітамін В5)
Концентрація активів:
hydrolyzed sponge: 0.2%retinol: 0.1%panthenol: 2%
Опис:
Ретинол та PDRN – чи можете ви назвати кращий антивіковий дует? Ваші дрібні лінії та зморшки не мають жодного шансу проти цього підтягуючого крему, збагаченого нано-ліпосомальним ретинолом, PDRN, отриманим з центели, та мікроспікулами, які покращують поглинання цих супер-інгредієнтів у шкіру. Формула ніжна до шкіри завдяки інгредієнтам, що утворюють бар'єр та заспокоюють шкіру, таким як пантенол, керамід NP, гіалуронова кислота та алантоїн.
Порада професіонала: новачкам у використанні ретинолу варто привчити свою шкіру до цього потужного інгредієнта за допомогою «сендвіч-методу». Нанесіть тонкий шар зволожувального крему, а потім кількість ретинолу розміром з горошину. Нарешті, закріпіть шкіру ще одним шаром зволожувального крему.
Склад:
Aqua(Water), Methylpropanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Panthenol, Caprylic/Capric Triglyceride, Polypropylsilsesquioxane, C14-22 Alcohols, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Glyceryl Stearate, Cetyl Ethylhexanoate, Vinyl Dimethicone, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Polyglyceryl-10 Laurate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, C12-20 Alkyl Glucoside, Arginine, Phytosteryl/Behenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Cholesterol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydrolyzed Sponge, Polyisobutene, Gardenia Florida Fruit Extract, Tocopherol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Retinol, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Adenosine, Dextrin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lauryl Glucoside, Polyglutamic Acid, Polyglyceryl-6 Laurate, Disodium EDTA, Ceramide NP, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Myristyl Glucoside, Stearic Acid, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Oleic Acid, PVM/MA Copolymer, Beta-Carotene, Sodium DNA
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 74-79-3
Каротин - або бета-каротин - темно-рубінові кристали, добре розчиняються в хлороформі, сірковуглецю, бензолі, гірше - в ефірі, жирах, оліях. При дії кисню або нагріванні у присутності повітря поступово окислюється та знебарвлюється.
Основний каротиноїд зелених рослин та бурих морських водоростей.
В організмі людини і тварин відбувається окислювальне розщеплення молекули b-каротину на дві симетричні половини, у результаті утворюються 2 молекули ретинолу (вітаміну А). Показано, що b-каротин покращує роботу імунної системи, здатни...
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 65381-09-1
КАПРИЛІЛ/КАПРИЛ ГЛЮКОЗИД -зелений солюбілізатор, алкіл ефір глюкози, що отримується з жирних спиртів і глюкози рослинного походження. Високоефективний розчинник для масел і ліпофільних компонентів. Відноситься до неіоногенних натуральних ПАР, м'який очищаючий агент, дуже добре переноситься шкірою, що робить його ідеальним компонентом для включення до формул засобів для дітей і для чутливої шкіри. Має антисептичну дію.
Виготовлений з рослинних олій і крохмалю, Caprylyl/Capryl Glucoside є неіонною поверхнево-активною речовиною, яка корис...
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 9004-53-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 110615-47-9
Лаурил глюкозид є одним з найкращих інгредієнтів, які можна використовувати в продуктах по догляду за шкірою та волоссям. Лаурил глюкозид є поверхнево-активною речовиною, отриманою з природних джерел. Це піноутворювач, який не тільки дає гарну піну, але також є ефективним миючим засобом. Знайдений у багатьох продуктах по догляду за шкірою, таких як миючі засоби, зволожувачі тощо, лаурилглюкозид також присутній у екологічно чистих пральних порошках. Окрім ніжного впливу на шкіру та волосся, лаурилглюкозид також піддається біологічному розклад...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 51033-38-6
Полігліцерил-6 лаурат — це емульгатор, який використовується в продуктах для догляду за шкірою та в косметичних рецептах для змішування інгредієнтів на масляній та водній основі у формулах. Допомагаючи емульсії, цей інгредієнт допомагає створювати гладкі однорідні текстури в продуктах по догляду за шкірою, запобігаючи поділу масляної та водної фаз. Без емульгаторів продукти для догляду за шкірою мали б неоднорідну текстуру.
Цей ефективний емульгатор створюється шляхом етерифікації полігліцерил-6 і лауринової кислоти, жирної кислоти, як...
# CAS Номер: 68-26-8
ВІТАМІН А, ретинол - кристалічна речовина, жиророзчинний вітамін, міститься в продуктах тваринного походження (печінка, вершкове масло, молоко, сир, яйця) та червоних плодах, що містять пігменти каротиноїди, що перетворюються в організмі людини на В.А. Входить до складу зорового пігменту родопсину, необхідний для нормального розвитку слизових оболонок, епідермісу шкіри, нігтів та волосся. В.А прискорює процес відновлення клітин шкіри, бере участь у освіті епітелію. При нестачі вітаміну А шкіра втрачає еластичність, стає блідою, тендітною та ...
# CAS Номер: 9007-49-2
ДНК натрію діє глибоко в шкірі, допомагаючи підтримувати її здоров’я та сприяючи формуванню більш чіткого контуру обличчя.
Походження та особливості інгредієнта
Дезоксирибонуклеїнова кислота (ДНК), екстрагована з тканин гонад самців осетрових риб, проходить очищення, деполімеризацію та нейтралізацію іонами натрію. У такому вигляді вона виступає біологічно активним функціональним інгредієнтом — Sodium DNA.
Дослідження цього компонента почалося в межах експериментів у Росії, де шукали ефективн...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 128497-20-1
# CAS Номер: 6683-19-8
# CAS Номер: 2432-87-3
Поліпропілсилсесквіоксан — це силіконова смола, яка утворює на шкірі гнучку міцну плівку. Плівка стійка до змивання та стирання та корисна для створення довготривалих засобів макіяжу та сонцезахисних засобів. Триметилсилоксисилікат (і) поліпропілсилсесквіоксан — це продукт, виготовлений компанією Dow chemicals; вони називають це «DOWSIL™ MQ-1640 Flake Resin». TKB Trading продає його як «Flake Resin».
Компанія Dow описує цей продукт як «унікальне поєднання MQ і T-пропілсиліконової смоли. Ця комбінація технологій смол була спеціально роз...
Бензотриазолілдодецил-п-крезол — широкосмуговий поглинач ультрафіолетового випромінювання, який використовується в косметичних композиціях для захисту чутливих до світла косметичних інгредієнтів, таких як барвники, ароматизатори та інші, від фотоокислення.
Гарденія Флорида (Gardenia Florida, G. jasminoides) - квітуча рослина сімейства маренових, поширена на Далекому Сході, в Індії та Китаї. Абсолю Г.Ф. - темно-жовта масляниста рідина з насиченим солодким, квітковим ароматом, схожим на запах жасмину. Містить бензилацетат, фенілацетат, ліналоол, лінлілацетат, терпінеол, метилантранілат. Екстракт кольорів позиціонується як кондиціонуючий агент для шкіри. Квітковий екстракт, що використовується в косметиці для додання аромату; також діє як антиоксидант. Існує обмежена кількість досліджень, які дов...
Фітостерил/ Бегеніл/ Октилдодецил Лауроіл Глутамат — це пом’якшувальний і кондиціонуючий агент, який використовується в косметичних продуктах і косметиці для запобігання зневодненню та зміцнення природного захисного ліпідного бар’єру шкіри. Він містить церамід III, фітошингозинову основу, ацильовану олеїновою кислотою.
За даними CosmeticsCop, керамід III є одним із багатьох керамідів або природних губ, які є частиною природної бар’єрної системи шкіри та позаклітинного матриксу, який складається з 50% керамідів, 25% холестерину та 15% в...
Алкілполіглюкозид, отриманий з олії та глюкози, які походять із відновлюваних джерел. Myristyl Glucoside використовується як м'яка поверхнево-активна речовина, яка підходить для чутливої шкіри.
Міристиловий глюкозид - це продукт, отриманий шляхом конденсації миристилового спирту з полімером глюкози.












