Medicube PDRN Pink Collagen Exosome Shot 7500 Антивікова сироватка для обличчя
Назва:
Medicube PDRN Pink Collagen Exosome Shot 7500
Бренди:
Medicube 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Колаген
Ніацинамід (вітамін В3)
Водорості
Гіалуронова кислота
Пептиди
Олії
Силікони
Вітамін Е
Мікроголки (спікули)
PDRN (полінуклеотиди)
Пантенол (Вітамін В5)
Екзосоми
Ретиноїди (Вітамін А)
Опис:
Інтенсивна омолоджуюча ампула з мікроголками medicube PDRN Pink Collagen Exosome Shot Serum 7500 глибоко відновлює, розгладжує зморшки та повертає пружність шкіри. Активи проникають глибоко у шкіру та стимулюють регенерацію тканин. Забезпечує інтенсивну корекцію вікових змін, помітно підтягує. Містить мікроголки з екзосомами та ПДРН, колаген, ретинол, вітамін B12, пантенол, пептиди, ніацинамід.
Склад:
Aqua, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Sodium Polyacrylate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Cetearyl Olivate, Phenyl Trimethicone, Sorbitan Olivate, Hydrolyzed Spongilla Spicules, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Ethylhexylglycerin, Calcium Aluminum Borosilicate, Adenosine, Disodium EDTA, PVM/MA Copolymer, Panthenol, Lactobacillus Extracellular Vesicles, Cyanocobalamin, Sodium DNA, Milk Exosome, Collagen Extract, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol, Hydrogenated Lecithin, Polysorbate 20, Retinol, Chondrus Crispus Extract, Cholesterol, Sodium Hyaluronate, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Polyglyceryl-10 Laurate, Ceteareth-3, Ceteareth-5, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Elastin, Potassium Cetyl Phosphate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Acetyl Tetrapeptide-5, Palmitoyl Pentapeptide-4, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Palmitoyl Tripeptide-5, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
Цетеарет-3 – необхідний базовий інгредієнт, який діє як клей, що об'єднує все в косметичній формулі. Будучи ефективним поверхнево-активною речовиною та емульгатором, він заповнює проміжок між компонентами на масляній та водній основі, дозволяючи їм змішуватися. Саме тому такі продукти, як лосьйони та креми, легко ковзають по шкірі. Ця біла воскоподібна речовина знижує поверхневий натяг олії та води та забезпечує рівномірний розподіл пігментів у продукті. Як загусник та стабілізатор, він допомагає підвищити загальну привабливість косметичної ...
Цетеарет-5 — це поліетиленглікольовий ефір цетеарилового спирту.
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8002-43-5
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 299-46-5
# CAS Номер: 160715-21-0
Hyaluronic acid має дві salt форми: sodium hyaluronate і potassium hyaluronate. Гіалуронати натрію і калію -солі гіалуронової кислоти, що володіють подібними з кислотою властивостями, тобто. здатність нормалізувати водний баланс клітин шкіри. Добре переносяться шкірою. Використовуються в косметичних виробах як гелеутворюючі компоненти, але в першу чергу служать для поповнення в тканинах тканин дефіциту гіалуронової кислоти, біологічний синтез якої порушується в міру старіння організму, а також під впливом інших факторів. Нетоксичні.
Гі...
# CAS Номер: 68-26-8
ВІТАМІН А, ретинол - кристалічна речовина, жиророзчинний вітамін, міститься в продуктах тваринного походження (печінка, вершкове масло, молоко, сир, яйця) та червоних плодах, що містять пігменти каротиноїди, що перетворюються в організмі людини на В.А. Входить до складу зорового пігменту родопсину, необхідний для нормального розвитку слизових оболонок, епідермісу шкіри, нігтів та волосся. В.А прискорює процес відновлення клітин шкіри, бере участь у освіті епітелію. При нестачі вітаміну А шкіра втрачає еластичність, стає блідою, тендітною та ...
# CAS Номер: 9007-49-2
ДНК натрію діє глибоко в шкірі, допомагаючи підтримувати її здоров’я та сприяючи формуванню більш чіткого контуру обличчя.
Походження та особливості інгредієнта
Дезоксирибонуклеїнова кислота (ДНК), екстрагована з тканин гонад самців осетрових риб, проходить очищення, деполімеризацію та нейтралізацію іонами натрію. У такому вигляді вона виступає біологічно активним функціональним інгредієнтом — Sodium DNA.
Дослідження цього компонента почалося в межах експериментів у Росії, де шукали ефективн...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9003-04-7
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
КОЛАГЕН ГІДРОЛІЗОВАНИЙ -продукт гідролізу колагену, що отримується зі шкіри, хрящів, сухожиль, сполучної та кісткової тканин великої рогатої худоби. Суміш амінокислот та коротколанцюгових пептидів. Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу. Включається до складу засобів для догляду за шкірою обличчя, засобів для волосся та ін. Присутність групи пептидів зумовлює високу біологічну активність. Використовують як плівкоутворювальну речовину для у...
# CAS Номер: 820959-17-9
Пептид із чотирьох амінокислот, який, як стверджується, зменшує набряклість мішків під очима завдяки своїм протинабряковим і антиглікаційним ефектам.
Синтетичний пептид, який заспокоює, розгладжує, зволожує та підвищує пружність при нанесенні на шкіру. Вважається, що його заспокійливі властивості зменшують набряклість під очима через накопичення рідини, наприклад від алергії (що не те саме, що мішки під очима, які виникають через жирові подушечки під шкірою, що вислизають з місця). Цей пептид також вважається, що перериває процес у шкі...
Види Lactobacillus домінують у вагінальній мікрофлорі, здійснюючи захист першої лінії від вагінальних інфекцій. Позаклітинні везикули (EV), що вивільняються лактобактеріями, вважаються посередниками їх благотворного впливу на клітинну комунікацію, гомеостаз, мікробний баланс і шляхи імунної системи господаря.
Екстракти Lactobacillus reuteri сприяють загоєнню ран.
Позаклітинні везикули (EV) — це невеликі мембранні мішечки, що вивільняються клітинами, які відіграють вирішальну роль у міжклітинному спілкуванні. Вони транспортують бі...
Екзосоми — це крихітні позаклітинні везикули, по суті мікроскопічні носії, які переміщують білки, ліпіди та генетичний матеріал між клітинами. Іншими словами, це оболонки, розроблені для доставки різноманітних терапевтичних корисних навантажень.
Екзосоми пропонують значні переваги перед синтетичними матеріалами, насамперед завдяки їх чудовій біосумісності та зниженій токсичності. Завдяки своїм різноманітним поверхневим білкам екзосоми можуть природно переміщатися та долати численні біологічні бар’єри. Крім того, сконструйовані модифіка...













