Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado Крем з олією Авокадо для шкіри навколо очей
Назва:
Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado
Бренди:
Kiehl's 🇺🇸Категорії:
Крем для очейАктивні компоненти:
Олії
Ретиноїди (Вітамін А)
Вітамін Е
AHA кислоти
Опис:
Насичений і кремовий крем для шкіри навколо очей тепер містить кофеїн і на 75% більше олії авокадо, завдяки чому ніжна область навколо очей живиться та заряджається енергією. Унікальна концентрована текстура багата на живильні незамінні жирні кислоти та вітаміни B+E, щоб зберегти зволоженість і гладкість під очима, а також кофеїн, щоб відновити вигляд тьмяних, втомлених очей. Завдяки натуральним інгредієнтам на 99% цей кремоподібний препарат є засобом для очей Kiehl № 1 у всьому світі!
Склад:
AQUA/WATER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, BUTYLENE GLYCOL, TRIDECYL STEARATE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, ISODECYL SALICYLATE, TRIDECYL TRIMELLITATE, PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, DIPENTAERYTHRITYL HEXACAPRYLATE/HEXACAPRATE, SORBITAN SESQUIOLEATE, MAGNESIUM SULFATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM PCA, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, HYDROGENATED JOJOBA OIL, P-ANISIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, ISOPROPYL PALMITATE, DISODIUM EDTA, COPPER PCA, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, CI 40800 / BETA-CAROTENE, CITRIC ACID
Схожі за складом (аналоги)







Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 116-32-5 / 7235-40-7 / 31797-85-0
Бета-каротин - це каротиноїдна сполука, отримана синтетично або отримана з природних джерел; може використовуватися як пігмент із сильним червоно-оранжевим кольором. В організмі людини бета-каротин перетворюється на вітамін А.
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 8001-21-6
Олії
# CAS Номер: 97338-28-8
Ізоцетилстеароїлстеарат діє як пом’якшувальний засіб і допомагає диспергувати пігмент у композиціях. Залишає відчуття насиченості та змащення шкіри протягом кількох годин після застосування. Діє як хороший сполучний засіб для пресованих пудр, таких як тіні для повік і основи. Низьке розподілення робить його ідеальним для кольорових продуктів для губ. Забезпечує тривале відчуття після, не має небажаного смаку чи запаху.
Рекомендований рівень використання 0,5-5%. Тільки для зовнішнього застосування.
# CAS Номер: 142-91-6
Ізопропілпальмітат - складний ефір ізопропілового спирту та пальмітинової кислоти. Безбарвна прозора рідина без запаху. Має пом'якшувальну дію, використовується як жировий та пластифікуючий компонент у кремах, лосьйонах, губній помаді. У складі шампунів надає волоссю блиску.
Має потужні зволожуючі, протизапальні та поживні властивості.
При нанесенні на шкіру ізопропілпальмітату сприяючи зникненню безлічі дрібних зморшок забезпечуючи їй надійний захист від агресивних впливів навколишнього середовища. Ізопропілпальмітат – має нежир...
# CAS Номер: 7487-88-9
Загальна назва сульфату магнію - сіль Епсома або (MgSO4,7H2O). Він названий на честь мінеральних вод, знайдених в Епсомі в Англії, солі Епсома здавна використовувалися як мінеральні води.
Цей маленький білий кристал, схожий на сіль, використовується для купання та купання, щоб «вивести» токсичні речовини з організму через шкіру. Це забезпечує ефективне полегшення болю, втомлених м’язів. Історично склалося так, що сульфат магнію додають одну або дві чашки в теплу воду для ванни для заспокійливих спа-процедур.
Сульфат магнію має пр...
# CAS Номер: 827596-80-5
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 8007-43-0
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 7732-18-5
Ізодецилсаліцилат - це пом'якшувач і пластифікатор, який використовується в косметиці. Пластифікатор - це матеріал, який допомагає покращити пом'якшення та деформацію формули, надаючи їй приємнішого відчуття.
Ізодецилсаліцилат є складним ефіром між ізодециловим спиртом і пальмітиновою кислотою (саліцилат позначає солі або ефіри саліцилової кислоти = (2-гідроксибензойна кислота). Речовина використовується в косметичних композиціях. Ізодецилсаліцилат діє як антистатик (зменшує статичні заряди на нейтралізації електричного заряду на повер...
Дипентаеритритилгексакаприлат/гексакапрат — це суміш жирних кислот, яка використовується як пом’якшувач, емульгатор і загусник. Він також може функціонувати як диспергатор пігментів у косметичних формулах.
DUB DPHCC - це складний ефір, який забезпечує насичене, але нелипке відчуття, яке нагадує плюшевість кашеміру. Він надає довготривале шовковисте, оксамитове відчуття, яке залишається надлегким, для неймовірно м’якого впливу на шкіру. DUB DPHCC ідеально підходить для створення засобів догляду за обличчям для зрілої шкіри та тональних ...
# CAS Номер: 31556-45-3
Тридецилстеарат – це естер, отриманий в результаті реакції тридецилового спирту зі стеариновою кислотою. Він використовується в косметиці як підсилювач текстури/загусник та пом'якшувач, і може бути тваринного походження або синтетичного.
Тридецилстеарат – це сполука, що утворюється з децилового спирту, гліцерину та стеаринової кислоти. Стеаринова кислота є однією з найпоширеніших жирних кислот у природі, і її отримують з пальмоядрової олії, соєвої олії та інших рослинних олій. Тридецилстеарат виглядає як прозора, безбарвна масляниста р...





