isodecyl salicylate

Назва інгредієнта:

isodecyl salicylate

Рівень безпеки:

Допустимо

Основні функції:

Зволожувач

Рівень EWG:

2-5

Опис

Опис

Ізодецилсаліцилат - це пом'якшувач і пластифікатор, який використовується в косметиці. Пластифікатор - це матеріал, який допомагає покращити пом'якшення та деформацію формули, надаючи їй приємнішого відчуття.

Ізодецилсаліцилат є складним ефіром між ізодециловим спиртом і пальмітиновою кислотою (саліцилат позначає солі або ефіри саліцилової кислоти = (2-гідроксибензойна кислота). Речовина використовується в косметичних композиціях. Ізодецилсаліцилат діє як антистатик (зменшує статичні заряди на нейтралізації електричного заряду на поверхні, наприклад, волосся) і як засіб для догляду за шкірою.

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

Paul Mitchell Bond Rx Treatment
Paul Mitchell Bond Rx Treatment
Paul Mitchell 🇺🇸Маска для волосся

AHA кислоти

Олії

Вітамін Е

Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado
Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado
Kiehl's 🇺🇸Крем для очей

Вітамін Е

AHA кислоти

Олії

Ретиноїди (Вітамін А)

Medik8 Physical Sunscreen SPF50
Medik8 Physical Sunscreen SPF50
Medik8 🇬🇧Сонцезахисний крем

Зелений чай

Силікони

Олії

Вітамін Е

Гіалуронова кислота

Сквалан

УФ-фільтри

BHA Саліцилова кислота

Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado
Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado
Kiehl's 🇺🇸Крем для очей

Вітамін Е

AHA кислоти

Олії

Ретиноїди (Вітамін А)

Braderm Rosac Cream
Braderm Rosac Cream
Braderm 🇮🇹Крем для обличчя

Азелаїнова кислота

Пантенол (Вітамін В5)

Поліфеноли

Олії

Ніацинамід (вітамін В3)

Гіалуронова кислота

УФ-фільтри

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.