Elemis Pro-Collagen Naked Cleansing Balm Бальзам для вмивання
Назва:
Elemis Pro-Collagen Naked Cleansing Balm
Бренди:
Elemis 🇬🇧Категорії:
Гідрофільний бальзамАктивні компоненти:
УФ-фільтри
Водорості
Колаген
Олії
Вітамін Е
Формула:
Опис:
Насичений бальзам розчиняється в розкішній олії при ніжному втиранні в шкіру, а потім перетворюється на зволожуюче молочко при контакті з водою. Унікальна формула без особливих зусиль видаляє довготривалий макіяж, щоденне забруднення та поверхневі забруднення, а також глибоко очищає та пом’якшує як маска для обличчя.
Наповнений трьома поживними рослинними оліями, включаючи олію бузини, Optimega™ і олію Bee Friendly Starflower, а також наші супергеройські водорості Padina Pavonica для м’якої, зволоженої та сяючої шкіри.
Наша фірмова суміш із 9 ефірних олій, включаючи лаванду, ромашку та евкаліпт, підбадьорює почуття. Відпочиньте та розслабтеся, очищаючи шкіру та даруючи їй спа-процедури вдома.
Склад:
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-8 Beeswax, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Sambucus Nigra Oil, PEG-60 Almond Glycerides, Silica, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Wax, Glycerin, Lecithin, Borago Officinalis Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Phenoxyethanol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Linalool, Lavandula Hybrida Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Geraniol, Acacia Decurrens Flower Wax, Rosa Multiflora Flower Wax, Tocopherol, Anthemis Nobilis Flower Oil, Cocoyl Hydrolyzed Collagen, Limonene, Mentha Arvensis Leaf Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Fragrance (Parfum), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Menthol, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Citral, Padina Pavonica Thallus Extract
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
Cocoyl Hydrolyzed Collagen є продуктом конденсації кокосового кислотного хлориду та гідролізованого колагену.
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 89-78-1 / 1490-04-6 / 2216-51-5 / 15356-60-2
# CAS Номер: 224064-97-1
PEG-8 Beeswax - це золотиста частинка, вироблена (етоксильована) з бджолиного воску, яка ідеально емульгує формули проти старіння, природним чином обмежуючи непомітні втрати води шкірою. Широко відомий і визнаний своїми численними косметичними властивостями, бджолиний віск здатний зупинити втрату води шкірою, яка, як правило, збільшується з віком, створюючи захисний ліпідний шар на поверхні шкіри.
Серед більш «технічних переваг» бджолиний віск також покращує нанесення та відчуття після додавання до масляної фази. До цієї привабливої лі...
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 1338-41-6
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 8007-69-0
# CAS Номер: 90045-98-0
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8024-22-4
# CAS Номер: 8001-31-8
Алерген
Олії
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9
# CAS Номер: 90082-51-2 / 8000-46-2
# CAS Номер: 97926-40-4 / 8000-48-4
# CAS Номер: 8000-34-8 / 8015-97-2 / 84961-50-2
Екстракт Padina pavonica отримують з Padina pavonica, бурих водоростей, широко відомих як хвіст павича. Зустрічається в Індійському, Тихому, Атлантичному та Середземному морях. Це різновид морських водоростей, які досягають 10 см в діаметрі. З слоевища отримують екстракт, який використовується в деяких косметичних продуктах. Містить поліфеноли, полісахариди, ліпіди, стерини та клітковину. Екстракт таллома багатий ненасиченими жирними кислотами, полісахаридами і терпеноїдами.
Екстракт талому Padina pavonica, як і інші водорості, багатий...
# CAS Номер: 97593-51-6
Трояндовий віск — це тонкий, як пластинка, шар воску, який міститься на пелюстках Rosa damascena і, в невеликих кількостях, на Rosa centifolia. Рослини використовують віск, щоб захистити свої чутливі пелюстки від висихання. Він доступний лише в дуже невеликих кількостях на рослину, тому є дуже цінним і рідкісним.
Трояндовий віск випромінює інтенсивний і чарівний аромат квітів, з одного боку, але також містить деякі земляно-трав’янисті компоненти з іншого, що унікальним чином пожвавлює відчуття аромату. Дорогоцінний трояндовий віск можн...

