Dr. Althea Pro Lab Resveratrol 345na Intensive Repair Cream Ver.2 Заспокійливий крем з ресвератролом та EGF
Назва:
Dr. Althea Pro Lab Resveratrol 345na Intensive Repair Cream Ver.2
Бренди:
Dr.Althea 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Силікони
Олії
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Центелла азіатськa
Поліфеноли
Пантенол (Вітамін В5)
Пептиди
Водорості
Кераміди
Формула:
Опис:
Оновлений склад. Заспокійливий крем з ресвератролом та EGF Dr. Althea Resveratrol 345 NA Intensive Repair Cream знімає запалення та почервоніння, глибоко зволожує, запобігає сухості, знижує видимість слідів від акне. Прискорює процеси регенерації та оновлення шкіри, зміцнює епідерміс. Відновлює захисний бар'єр, нейтралізує негативний вплив на шкіру навколишніх факторів. Містить ресвератрол, олігопептид-1 (EGF), ніацинамід, екстракт опунції, пантенол, цераміди, гіалуронову кислоту, екстракти хауттюйнії та центели.
Склад:
Water, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Butylene Glycol, 1,2-hexanediol, Propanediol, Glycerin, Polyquaternium-51, Beta-glucan, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Vinyl Dimethicone, Niacinamide, Dicaprylyl Carbonate, Tocopherol, Panthenol, Caprylic/capric Triglyceride, Hydrogenated Polydecene, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/vp Copolymer, Polymethylsilsesquioxane, Caprylyl Methicone, Coptis Japonica Root Extract, Hydroxyacetophenone, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Tromethamine, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Leaf Water, Centella Asiatica Extract, Sodium Dna, Disodium Edta, Sodium Phytate, Tannic Acid, Camellia Sinensis Leaf Water, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Resveratrol, Madecassoside, Ceramide Np
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 68037-01-4
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 9007-49-2
ДНК натрію діє глибоко в шкірі, допомагаючи підтримувати її здоров’я та сприяючи формуванню більш чіткого контуру обличчя.
Походження та особливості інгредієнта
Дезоксирибонуклеїнова кислота (ДНК), екстрагована з тканин гонад самців осетрових риб, проходить очищення, деполімеризацію та нейтралізацію іонами натрію. У такому вигляді вона виступає біологічно активним функціональним інгредієнтом — Sodium DNA.
Дослідження цього компонента почалося в межах експериментів у Росії, де шукали ефективн...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 1401-55-4
ДУБІЛЬНА КИСЛОТА - суміш похідних галової кислоти рослинного походження, виявлена, зокрема, в корі дуба, плодах вишні, кави, в чайному листі. Має в'яжучу та легку фарбувальну дію на шкіру. Має антисептичні властивості. До складу косметичних засобів вводиться як складова частина відповідних рослинних екстрактів.
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 9041-22-9
# CAS Номер: 68187-32-6
НАТРІЮ СТЕАРОЛГЛУТАМАТ - сіль глутамінової кислоти. У косметиці Н.С. використовується як антиоксидант та пом'якшувальний компонент, а також для емульгування та очищення. Стеароїлглутамат натрію – це синтетичний інгредієнт або інгредієнт тваринного походження, який додається до косметики для кондиціонування шкіри або працює як емульгатор, зберігаючи змішані формули олії та води.
У більших кількостях він працює як поверхнево-активна речовина, як правило, з іншими очисними агентами; однак його використовували частіше через його властивост...
# CAS Номер: 14306-25-3
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 68554-70-1
# CAS Номер: 84776-64-1
# CAS Номер: 17955-88-3
Зелений чай
# CAS Номер: 501-36-0
Кореневище екстракту кореня Coptis Chinensis є відомим традиційним китайським ліками "Coptis", який містить такі алкалоїди, як берберин, берберин, метилберберин і тетрандрін. Coptis chinensis — традиційна китайська медицина, яка широко використовується в моїй країні. Лікує запалення шкіри, екзему, загоює рани тощо. Має сильні антибактеріальні властивості. Екстракт Coptis chinensis може сприяти виробленню колагену, має ефект активації шкіри в поєднанні з їх антиоксидантними властивостями. Його можна використовувати в косметиці проти старіння;...











