Derma E Ferulic Acid Resurfacing Pads Відлущувальні пілінг-диски для обличчя
Назва:
Derma E Ferulic Acid Resurfacing Pads
Бренди:
Derma E 🇺🇸Категорії:
Очищувальні падиАктивні компоненти:
AHA кислоти
HCA кислоти
PHA кислоти
Поліфеноли
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін С
Олії
Гіалуронова кислота
Опис:
Подушечки Derma E з феруловою кислотою миттєво видаляють омертвілі клітини шкіри, допомагаючи зменшити пігментацію та відновити сяйво шкіри.
Попередньо змочені унікальною сумішшю ферулової кислоти, койєвої кислоти та резерватролу, ці подушечки Derma E Resurfacing Pads очищають, відлущують і відновлюють поверхню шкіри. Завдяки антиоксидантним властивостям проти старіння, які захищають від вільних радикалів, які спричиняють деградацію колагену, вони роблять вашу шкіру пружнішою, міцнішою та яскравішою при регулярному використанні.
Склад:
Purified Water, Glycerin (Vegetable Derived), Ferulic Acid, Dimethyl MEA, Resveratrol, Mandelic Acid, Lactic Acid, Gluconolactone, Lactobionic Acid, Allantoin, Panthenol (Provitamin B5), Sodium Ascorbyl Phosphate, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract, Prunus Domestica (Plum) Seed Oil, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower*, Equisetum Arvense (Horsetail) Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Lycium Chinensis (Goji) Fruit Extract, Lepidium Meyenii (Maca) Root Extract, lavandula angustifolia (lavender) flower, Potassium Sorbate, Phytic Acid, Sodium Hydroxide, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.
Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 90-80-2
Глюконолактон (Gluconolactone)
Глюконолактон – це полігідроксикислота, органічна карбоксильна кислота з кількома гідроксильними групами. Вона природно входить до енергетичного пентозофосфатного шляху живих клітин і зазвичай міститься в шкірі, де підтримує оптимальний рівень зволоження. Глюконолактон також виступає природним антиоксидантом, активність якого порівнянна з аскорбіновою кислотою та токоферолом.
Властивості та дія на шкіру
Однією з головних переваг глюконолактону є його низький п...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 122-99-6
ФІТИНОВА КИСЛОТА -міо-інозитгексафосфорна кислота, складний ефір циклічного шестиатомного поліспірту міо-інозитолу та шести залишків ортофосфорної кислоти. Шість залишків фосфорної кислоти, пов'язаних з інозитолом, можуть приймати або віддавати до 12 протонів завдяки багатоступінчастій дисоціації яких Ф.к. виявляє властивості як сильних, і дуже слабких кислот (рКа до 9,4) залежно від іонної сили розчину, температури та інших чинників. У нейтральному середовищі фосфатні групи Ф.к. частково дисоціюють, набуваючи по одному або два негативних за...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 66170-10-3
АСКОРБИВ ФОСФАТ НАТРІЮ - натрієва сіль аскорбінової кислоти, одна із стабільних при стандартних умовах та нейтральному рН форм вітаміну С. Білувато-жовтий водорозчинний порошок. Антиоксидант і водночас стимулятор синтезу колагену. Добре проникає в епідерміс, де трансформується в аскорбінову кислоту та блокує УФ-індуковане перекисне окиснення ліпідів.
А.ф.н. стимулює синтез колагену, регулює продукцію колагену І типу. Відмінність у проникності, швидше за все, пов'язана зі ступенем ліпофільності. має сенс звернути увагу на засоби саме з...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 90-64-2
Мигдальна кислота (Mandelic Acid)
Мигдальна кислота – це альфа-гідроксикислота (AHA), яка володіє всіма властивостями фруктових кислот. Вона також відома під назвами феноксігліколева кислота або амігдаликова кислота. Це безбарвна тверда кристалічна речовина, малорозчинна у воді, але добре розчинна в полярних органічних розчинниках, таких як спирти та діетиловий ефір, і погано розчиняється в бензолі та неполярних розчинниках.
Хімічно мигдальна кислота поєднує властивості спиртів і карбонових кислот. У природі вона...
Лактобіонова кислота (Lactobionic Acid)
Лактобіонова кислота – це полігідроксикислота, близька до природних компонентів шкіри, що утворюється шляхом окиснення лактози, тобто молочного цукру. Молекула Л.К. складається з двох частин: глюконової кислоти та галактози. Галактоза є природним компонентом, який шкіра використовує під час синтезу дермальних протеогліканів і проколагену, і вона сприяє регенерації та швидкому загоєнню ран.
Молекула містить вісім гідроксильних груп, що дозволяє взаємодіяти з великою кількіст...
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 8024-22-4
# CAS Номер: 90028-68-5
# CAS Номер: 71011-23-9
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9
# CAS Номер: 8053-39-2
КАШТАН КІНСЬКИЙ (aesculus hippocastanum) – дерево сімейства конскокаштанових. Лікарською сировиною є кора, листя, квіти і насіння плодів. Кора містить глікозиди (переважно ескулін), дубильні речовини, жирне масло, сапоніни, кумарин. У квітах і листі присутні флавоноїди, сапоніни, рутин, каротиноїди, крохмаль, дубильні речовини, в насінні плодів – тритерпенові сапоніни, флавоноїди, полісахариди. Біологічна активність екстрактів К.к. пов'язана насамперед із наявністю ескуліну, який здатний зміцнювати стінки кровоносних судин та капілярів, стим...
# CAS Номер: 501-36-0
# CAS Номер: 8007-02-1 / 89998-16-3 / 91844-92-7
Олію кісточок сливи отримують із насіння дерева Prunus domestica. Він широко відомий як сливове дерево. Це листопадне дерево з круглими червоними плодами, які називаються сливами. Широко культивується в Європі. Дерево широко культивується заради їстівних плодів.
Екстракт сливи отримують з плодів рослини Prunus domestica. Він широко відомий як сливове дерево. Широко культивується в Європі. Дерево широко культивується через смачні та соковиті сливи. Екстракт сливи отримують шляхом холодного віджиму плодів, квітів і кісточок. Екстракт кіс...
Перуанська мака (Lepidium meyenii) є корінням, що походить з регіону Анд, культивується щонайменше 2000 років. Мака багата клітковиною, великою кількістю незамінних амінокислот, жирних кислот та інших поживних речовин, включаючи вітамін С, мідь, залізо та кальцій. Допомагає стабілізувати емульсії та надає кремову, але легку текстуру. Покращуючи розподіл активних речовин, це допомагає підвищити SPF сонцезахисних засобів.
Годжі (Lycium chinense; Lycium barbarum) — чагарник. Ягоди, ягідний сік і кору кореня використовували для багатьох цілей, але мало доказів.
Годжі росте в Середземноморському регіоні та частині Азії. Він містить хімічні речовини, які можуть допомогти знизити артеріальний тиск і рівень цукру в крові. Це також може допомогти стимулювати імунну систему та захистити органи.
Плід годжі також відомий як Lycium barbarum, у науковій термінології це вічнозелений чагарник. Його батьківщиною є Індія, Китай, Японія та Монголія. Століттями яго...










