Prunus domestica seed oil

Назва інгредієнта:

Prunus domestica seed oil

Рівень безпеки:

Безпечно

Основні функції:

Рівень EWG:

01

Активні компоненти:

Олії
Опис

Опис

Олію кісточок сливи отримують із насіння дерева Prunus domestica. Він широко відомий як сливове дерево. Це листопадне дерево з круглими червоними плодами, які називаються сливами. Широко культивується в Європі. Дерево широко культивується заради їстівних плодів.

Екстракт сливи отримують з плодів рослини Prunus domestica. Він широко відомий як сливове дерево. Широко культивується в Європі. Дерево широко культивується через смачні та соковиті сливи. Екстракт сливи отримують шляхом холодного віджиму плодів, квітів і кісточок. Екстракт кісточок отримують шляхом холодного пресування кісточок плодів сливи. Олія насіння також дуже корисна завдяки вмісту в ній вітамінів Е, бета-каротину, вітаміну В, олеїнової та лінолевої кислот.

Екстракт плодів сливи використовується як пом'якшувальний і кондиціонуючий засіб для шкіри в косметичних продуктах. Пом’якшувач – це масляниста речовина, яка заповнює проміжки між відмерлими клітинами шкіри. Це робить шкіру м'якою та гладкою. Утворює тонку плівку на поверхні шкіри. Він утворює бар'єр і захищає шкіру від алергенів, бактерій і подразників, які проникають у глибші шари шкіри. Це призводить до таких станів, як акне, екзема, сухість і свербіж на шкірі. Він використовується у складі багатьох засобів по догляду за шкірою.

Олія кісточок сливи багата жирними кислотами та антиоксидантами. Він має як зволожуючі, так і протизапальні властивості шкіри. Також відомо, що він захищає шкіру від вільних радикалів. Антиоксиданти дуже важливі для нашої шкіри, оскільки наша шкіра піддається впливу факторів навколишнього середовища, таких як радіація, забруднення та інші токсичні хімікати. Таким чином, він стикається з вільними радикалами, які вже є, і в результаті ланцюгової реакції утворюються вільні радикали в організмі, що може призвести до зміни хімічної структури колагену та еластину, необхідних білків шкіри. Таким чином, це може призвести до запалення, тонких ліній, зморшок та інфекцій, таких як вугрі та темні плями. Антиоксидант поглинає ці вільні радикали та зменшує видимі ознаки старіння. Також покращує загальний стан шкіри. На волоссі забезпечує ефект розгладження та блиску. Він використовується у рецептурах кремів, лосьйонів, гелів, засобів для догляду за волоссям і шкірою.

Тематичні статті

Тематичні статті

Користь олії ши для шкіри та волосся

Користь олії ши для шкіри та волосся

Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

Weleda Sensitive Soothing Moisturiser Light
Weleda Sensitive Soothing Moisturiser Light
Weleda 🇨🇭Крем для обличчя

Олії

AHA кислоти

IsNtree Plum Peptide Booster 2000s
IsNtree Plum Peptide Booster 2000s
IsNtree 🇰🇷Сироватка для обличчя

Мікроголки (спікули)

Вітамін С

Олії

Гіалуронова кислота

Ніацинамід (вітамін В3)

Пантенол (Вітамін В5)

Пептиди

Центелла азіатськa

Силікони

HoliFrog Owel Multi-Peptide Eye Cream
HoliFrog Owel Multi-Peptide Eye Cream
HoliFrog 🇺🇸Крем для очей

Кофеїн

Алое

Олії

Пептиди

AHA кислоти

Needly Vita C Glow Tone Up Sun SPF 50+ PA++++
Needly Vita C Glow Tone Up Sun SPF 50+ PA++++
Needly 🇰🇷Сонцезахисний крем

Пантенол (Вітамін В5)

УФ-фільтри

Вітамін С

Вітамін Е

Силікони

Ніацинамід (вітамін В3)

Derma E Ferulic Acid Resurfacing Pads
Derma E Ferulic Acid Resurfacing Pads
Derma E 🇺🇸Очищувальні пади

Вітамін С

Олії

Гіалуронова кислота

AHA кислоти

HCA кислоти

Поліфеноли

PHA кислоти

Пантенол (Вітамін В5)

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.